Hobbyboden Scrapworld Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

5,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hobbyboden er fantastisk. Jeg elsker at de fører mærker, som man ellers ikke ser andre steder i Danmark. De leverer altid lynhurtigt, og servicen er altid i top. De er også virkelig gode og hurtige, t... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig service og levering. Jeg bestilte mine ting midt i påskehelligdagene, og modtog dem allerede om onsdagen. Det er ikke sidste gang jeg handler der. Det eneste, som er en Lille smule træls er un... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stort udvalg af materialer og tilbehør til den skæremaskine jeg har købt. Andre butikker har ofte kun maskinen og en enkelt type vinyl eller kniv, så man skal handle flere steder. Derudover var jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Søde Gitte og skønne Claus. Shoppen frister altid. De er meget seriøse og søde osse ved skade på ens pakke som pakkefirmaerne desvære nogle gange laver. De er gode til at afhjælpe problemet.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies
  2. Loja de scrapbook

Informação fornecida por fontes externas variadas

Hos Hobbyboden kan du finde et bredt udvalg af hobbymaterialer til især Kortfremstilling og Scrapbooking Her finder du et af Danmarks største udvalg af hobbymaterialer til scrapbooking og kortfremstilling, bl.a. fra førende mærker som Ranger, Tim Holtz, Sizzix, Spellbinders, Prima, WRMK, Silhouette, Hero Arts, Marianne Design og mange andre. Vi har et stort udvalg af f.eks. dies, punches, stencils / templates, mønsterpapir / designpapir, karton, værktøj samt pynt og tilbehør.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

35 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Super kundeservice

Super kundeservice og hurtig levering. Har købt hos Hobbyboden flere gange og er aldrig blevet skuffet.

29 de setembro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Mangler du materialer til kort, så gå amok her 😉

Kom faktisk ved lidt af et tilfælde ind på denne side, da jeg manglede en refill til en maskine af ældre model.
MEN da jeg først fik tjekket siden ud, blev det "dyrt" 😉, da jeg blev fristet af mange ting. Super hurtig levering og lækre materialer, glæder mig til at lade fantasien blomstre.... 😀👍☀️Blev første men absolut ikke sidste gang, jeg handler der.

12 de julho de 2020

Helt fantastisk!

Jeg har flere gange handlet hos Hobbyboden, og det har været en stor fornøjelse hver gang. Der er et utrolig stort udvalg af produkter, hurtig levering og en super service. Helt igennem FANTASTISK!

14 de maio de 2020

Kæmpe ros herfra!

Kæmpe ros herfra!
Tøv ikke med at handle her.
Hobbyboden har virkelig god kundeservice! Jeg var desværre komme til at sende en ikke så sød mail da jeg var utilfreds med et produkt jeg havde købt. Selvom jeg var uhøflig fik jeg alligevel meget professionel behandling og hurtigt svar fra Gitte. Jeg fandt ting som ikke kan købes andre steder i landet og som sagt er servicen i top. Skulle noget blive forsinket, skriver hun til dig og forklarer arbejdsgangen så man kan følge med hele vejen. Andre steder må man bare vente.

Mvh Louise

24 de abril de 2020

Den bedste kreative webshop

Den eneste kreative webshop i min verden - Bruger ikke andre. Elsker det store udvalg, priserne er ofte rigtig gode og så er der altid en masse varer som er ekstra nedsat. Og der bliver jævnligt udskiftet i tilbuds-kategorien, så der er rigelig mulighed for at gøre en god handel. Der er altid super god service og hurtig svar på dumme, og mindre dumme, spørgsmål ;-) Gitte er altid utrolig flink og hjælpsom. Levering har aldrig taget mere end ét døgn, medmindre der har været weekend/helligdag. Og sidst men ikke mindst, så er outlet butikken på Samsø uden tvivl et besøg værd. Det er som at være barn i en slikbutik. Der er fantastiske tilbud og mulighed for at gøre nogle rigtig gode fund. Og så er Gittes lykkeposer, som sælges i butikken VILDT gode og man får meget for pengene. Ville ønske jeg havde købt mere end 2 da jeg endelig var der, eller at man kunne få dem på webshoppen. Ak ja, man bliver hurtigt afhængig af Hobbyboden :-D

12 de agosto de 2019

Suveræn hobbybutik

Jamen, hvad er der at sige udover, at det er et fantastisk sted at handle. Priserne er rimelige, og servicen fås bare ikke bedre. Mage til hjælpsomhed skal man lede llnge efter.

27 de março de 2019

👍👍👍

Hun tog en vare hjem efter jeg efterspurgte den 👍 Da der var et problem med min ordre, blev jeg mere end rigeligt kompenseret, unden at be om det 👍 ⭐⭐⭐⭐⭐⭐ stjerner fra mig.

17 de janeiro de 2019

Super hjemmeside!

Super hjemmeside!! Kan kun anbefale at købe her. Super service, hurtig levering, varer som forventet. Perfekt! Da jeg kontaktede dem via e-mail, fik jeg hurtigt svar tilbage. Jeg har aldrig givet en anmeldelse før, men i dette tilfælde følte jeg, at jeg blev nødt til det!

11 de julho de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais