Holse & Wibroe Avaliações 210

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har netop anlagt en bambus terrasse fra Holse og Wibroe på 140 m2., hvilket vi er virkelig tilfredse med. Vi har haft en god dialog med både tømrer og producent undervejs og kan kun anbefale dere... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Pisos
  2. Fornecedor de Materiais de Construção
  3. Loja de artigos para reforma residencial

Informação fornecida por fontes externas variadas

Holse & Wibroe er Danmarks førende leverandør af bambusprodukter. Siden 2004 har vi beskæftiget os med bambus som byggemateriale – til bl.a. gulve, terrasser, facader, møbler og lister.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Jeg har lagt Bambus terasse 40 m2

Jeg har lagt Bambus terasse 40 m2. Det var så nemt og flot resoultat. Det kan kun anbefales. TAK.

6 de abril de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det er virkelig dejligt at høre, at det både var nemt at arbejde med vores bambus - og at du er glad for resultatet.

Rigtig god service

28 de março de 2026

Resposta de Holse & Wibroe

Tusind tak for din anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service.

Super service og hurtig respons

Super service og hurtig respons

11 de março de 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet både god service og hurtig respons.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Kan ikke anbefale Holse & Wibroe

Kan ikke anbefale Holse & Wibroe – manglende produktansvar

I forbindelse med udbedring efter en vandskade (hvor fugttekniker havde målt og godkendt rapporten), blev der bestilt og lagt et bambusgulv fra Holse & Wibroe, som blev markedsført som et kvalitetsprodukt i den høje ende.

Kort tid efter montering begyndte gulvet at trække sig markant sammen, så der opstod gab på 8–10 mm ved fodpanelerne. Samtidig udviklede gulvet en tydelig vaskebræt-effekt, og lakken begyndte at slippe. Ifølge hr Holse var dette “helt normalt på et nyt gulv”.

Det tog 6–7 måneder, før hr Holse mødte op for at besigtige gulvet. Kunden og jeg (tømreren) var begge til stede.
Jeg påpegede, at min vurdering – som senere er blevet verificeret af flere gulvsnedkere – er, at gulvet ikke har været tilstrækkeligt tørt ved levering, og at korrekt akklimatisering ikke er mulig i den anvendte cellofan-/paplignende emballage. Dette blev afvist uden reel faglig dialog.

Hr Holse forklarede i stedet, at gulvet “nok skulle udvide sig igen og komme ind under fodpanelerne”. Det er ikke sket, selv efter 1,5 år.
Herefter blev ansvaret flyttet til ventilationsanlæg og påstået dårligt indeklima – hvilket ikke er korrekt.

Da gulvet også havde rejst sig (vaskebræt-effekt), blev det forklaret med for høj fugt nedefra. Dette er usandsynligt, da der er korrekt monteret dampspærre, og fugtrapporten dokumenterer tørre forhold.
Vaskebræt-effekten kan derimod fagligt forklares ved, at gulvet har haft forkert fugtindhold ved montering, og er tørret hurtigere på oversiden end på undersiden mod dampspærren.

Under mødet modsagde hr Holse sig selv flere gange, gav andre skylden og udviste en nedladende og ubehagelig adfærd, så kunden til sidst måtte bede ham tale ordentligt og følte ham direkte ubehagelig.

Konsekvensen er, at jeg som håndværker har måttet udskifte gulvet for egen regning. + udgifter til maler mm.

Ved optagning af gulvet viste der sig skimmelplamager på oversiden af dampspærren, hvilket understøtter, at gulvet har været for fugtigt allerede efter en weekend med akklimatisering.

Konklusion:

Gulvet har en meget stærk og slidstærk overflade og er behageligt at gå på – også for firbenede.
Men jeg kan absolut ikke anbefale bambusgulve fra Holse & Wibroe, da de ikke tager ansvar for deres produkt, og hverken hjælper slutkunde eller udførende håndværker, når der opstår alvorlige problemer.

13 de janeiro de 2026

Hej Martin
Selvom sagen blev afsluttet for 33 måneder siden, forholder vi os naturligvis stadig til den - og vi har fortsat al relevant dokumentation.
Der er en række forhold i din beskrivelse, som vi ikke kan genkende, og som faktuelt ikke er korrekte. Derfor har jeg nedenfor kommenteret på de væsentligste punkter.
Du beskriver blandt andet en vaskebræteffekt og anfører, at jeg skulle have betegnet dette som normalt på et nyt gulv. Det er ikke korrekt. En vaskebræt-effekt opstår som følge af ubalance i fugtforhold - enten udtørring ovenfra eller opfugtning nedefra - og relaterer sig til de forhold, gulvet er monteret og anvendt under.
I forhold til montage er det altid den udførende professionelle, der har ansvaret for kvalitetssikring inden lægning. Når montagen påbegyndes, betragtes materialet som godkendt. Ligeledes skal gældende montageanvisninger følges.
Ved besigtigelsen blev det vurderet, at fugtforholdene i byggeriet lå væsentligt under det anbefalede niveau for træ- og bambusgulve. De målinger har vi fortsat dokumentation for.
Du fremfører, at gulvet skulle have haft et forkert fugtindhold ved levering. Det kan vi ikke genkende, og vi har heller ikke haft tilsvarende problematikker fra samme produktion.
Vi er naturligvis opmærksomme på, at der var uenighed om årsagen. I den forbindelse blev det også foreslået, at sagen kunne vurderes af en uvildig tredjepart, som vi til enhver tid ville følge.
Holse & Wibroe har mere end 20 års erfaring med gulve. Det betyder ikke, at vi ved alt, men vi har et solidt fagligt fundament og står på mål for vores vurderinger.
På trods af, at reklamationen blev afvist, valgte vi - efter dialog med forhandleren - at bidrage økonomisk til en løsning som en kulance. Det gør vi, fordi vi altid forsøger at finde en mindelig løsning, også i sager hvor ansvaret ikke ligger hos os.
Holse & Wibroe er kendt for kvalitet, ordholdenhed og en vilje til at gå langt for vores kunder, men der er også grænser for, hvad vi kan påtage os ansvaret for.
På vegne af
Ole Holse

Fin service med vareprøver

24 de fevereiro de 2026

Resposta de Holse & Wibroe

Mange tak for din anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du har haft en god oplevelse med vores service omkring vareprøverne.

Virkelig flotte vareprøver

Virkelig flotte vareprøver - påtænker at købe!

13 de fevereiro de 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os at høre, at du er glad for vareprøverne. Vi håber, de kan hjælpe dig godt på vej i dine overvejelser.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvalitet og uovertruffen service!

Rigtig godt gulv og en uovertruffen service - både før og efter gulvet er lagt!

5 de fevereiro de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du både er tilfreds med gulvet og den service, du har oplevet - både før og efter lægningen.

Hurtig levering af prøv

Hurtig levering af prøv
Flot træ

21 de janeiro de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os at høre, at prøverne blev leveret hurtigt, og at kvaliteten levede op til dine forventninger.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Dejligt at man kan få vareprøver inden…

Dejligt at man kan få vareprøver inden man kaster sig ud i en stor investering.

26 de janeiro de 2026

Resposta de Holse & Wibroe

Tusind tak for din gode anmeldelse.
Vi er helt enige - det er vigtigt at kunne se og mærke materialerne, før man træffer en større beslutning.
Vi håber, at vareprøverne giver dig et godt grundlag for dit videre valg.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Første klasses rådgivning og hjælp med…

Første klasses rådgivning og hjælp med tilretning af ordre. Super venlig betjening og kaffe i ventetiden😀

25 de janeiro de 2026

Tusind tak for din fine anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du har oplevet førsteklasses rådgivning og god hjælp i forbindelse med tilretning af din ordre.
Og så er vi selvfølgelig også glade for, at kaffen kunne bruges ☕🙂

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering. Ingen problemer overhovedet, og jeg fik de gratis vareprøver, som jeg gerne ville have.

13 de janeiro de 2026

Resposta de Holse & Wibroe

Tusind tak for din gode anmeldelse.
Det glæder os at høre, at leveringen gik hurtigt, og at vareprøverne levede op til dine forventninger.
Det er en vigtigt for os, at give mulighed for at kunne se og mærke bambussen, før en evt. beslutning om at købe produkter fra os.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og hjælpsomme medarbejdere

Fantastisk smukt træ og den bedste vejledning af medarbejderne

7 de janeiro de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det glæder os meget at høre, at du er tilfreds med både den hurtige levering, vores vejledning og kvaliteten af bambussen.

God opfølgning og super betjening

God opfølgning og super betjening
Handler gerne her igen.

24 de dezembro de 2025

Resposta de Holse & Wibroe

Tusind tak for din fine anmeldelse og de pæne ord.
Din tillid betyder meget for os og vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Bedste hilsner

Serviceminded

Serviceminded
Selv ved små ordre er der fuld opmærksomhed og hjælp fra personalet.
God kundebehandling.

5 de janeiro de 2026

Tusind tak for din flotte anmeldelse.
Det betyder meget for os at høre, at du har oplevet fuld opmærksomhed og god hjælp – upåagtet ordrestørrelse.
God kundebehandling er nemlig en del af det, vi gerne vil stå for.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået tilsendt gratis…

Jeg har fået tilsendt gratis vareprøver, så jeg kan bedømme farve og tekstur på gulvbrædder og terrassebrædder i det hus, hvor jeg overvejer om jeg skal vælge bambus- fremfor trægulv. Virkelig god service.

10 de dezembro de 2025

Resposta de Holse & Wibroe

Tusind tak for din fine anmeldelse 🌿
Vi er glade for at høre, at prøverne har givet dig et godt grundlag for at vurdere både farve og tekstur.
Det er nemlig vigtigt for os, at materialerne kan opleves i de rette omgivelser, inden der træffes en beslutning.
Det bekræfter du os kun i er vigtigt - tak for det.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Rigtig god service og vejledning

Rigtig god service og vejledning. Vi har allerede haft et bambusgulv i 10 år, og nu når vi flytter fra vores hus, køber vi bambus fra Holse og Wibroe igen til det nye.

22 de novembro de 2025

Resposta de Holse & Wibroe

Tusind tak for din flotte anmeldelse - og for tilliden gennem så mange år.
Det betyder meget for os at høre, at både jeres bambusgulv og vores vejledning har gjort en forskel.
Hvor er det dejligt, at I igen vælger bambus fra Holse & Wibroe til jeres nye hjem.
Vi glæder os til at følge jer godt videre i processen og står altid klar, hvis I har spørgsmål eller brug for sparring.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Købs oplevelsen var helt efter bogen.

Købs oplevelsen var helt efter bogen.
Produktet er helt i top. Bambus har egenskaber man bare ikke kan få med andet træ.

4 de outubro de 2025

Resposta de Holse & Wibroe

Tusind tak for din fine anmeldelse - den betyder meget for os. Vi er glade for at høre, at både oplevelsen og produktet har levet op til forventningerne.
Og vi er helt enige - bambus har nogle unikke egenskaber.
Holse & Wibroe

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais