I forbindelse med indkøb af bambus gulv og lister, er jeg ved flere lejligheder blevet mødt med imødekommenhed, nærvær, godt humør, og ikke mindst faglig kompetent vejledning. Leveringer er sket str... Ver mais
A empresa respondeu
Super kundeservice og solidt produkt. God vejledning inden bestilling med mulighed for at få leveret en gratis prøve. Gulvet var nemt at lægge (sagde gulvlæggeren), hvor fer og not bare passede samm... Ver mais
A empresa respondeu
Virkelig god service - vil anbefale til alle! Har længe kigget på terassebrædder men er i tvivl om kvalitet og om leverings-muligheder: De leverer gratis træ-samples med gratis levering til hjemmet.... Ver mais
A empresa respondeu
Vi har netop anlagt en bambus terrasse fra Holse og Wibroe på 140 m2., hvilket vi er virkelig tilfredse med. Vi har haft en god dialog med både tømrer og producent undervejs og kan kun anbefale dere... Ver mais
A empresa respondeu
Holse & Wibroe er Danmarks førende leverandør af bambusprodukter. Siden 2004 har vi beskæftiget os med bambus som byggemateriale – til bl.a. gulve, terrasser, facader, møbler og lister.
Agenavej 20, 2670, Greve, Dinamarca
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fantastisk kundeservice, gode materialer og meget venlige medarbejdere.
Jeg har lagt Bambus terasse 40 m2. Det var så nemt og flot resoultat. Det kan kun anbefales. TAK.

Kan ikke anbefale Holse & Wibroe – manglende produktansvar
I forbindelse med udbedring efter en vandskade (hvor fugttekniker havde målt og godkendt rapporten), blev der bestilt og lagt et bambusgulv fra Holse & Wibroe, som blev markedsført som et kvalitetsprodukt i den høje ende.
Kort tid efter montering begyndte gulvet at trække sig markant sammen, så der opstod gab på 8–10 mm ved fodpanelerne. Samtidig udviklede gulvet en tydelig vaskebræt-effekt, og lakken begyndte at slippe. Ifølge hr Holse var dette “helt normalt på et nyt gulv”.
Det tog 6–7 måneder, før hr Holse mødte op for at besigtige gulvet. Kunden og jeg (tømreren) var begge til stede.
Jeg påpegede, at min vurdering – som senere er blevet verificeret af flere gulvsnedkere – er, at gulvet ikke har været tilstrækkeligt tørt ved levering, og at korrekt akklimatisering ikke er mulig i den anvendte cellofan-/paplignende emballage. Dette blev afvist uden reel faglig dialog.
Hr Holse forklarede i stedet, at gulvet “nok skulle udvide sig igen og komme ind under fodpanelerne”. Det er ikke sket, selv efter 1,5 år.
Herefter blev ansvaret flyttet til ventilationsanlæg og påstået dårligt indeklima – hvilket ikke er korrekt.
Da gulvet også havde rejst sig (vaskebræt-effekt), blev det forklaret med for høj fugt nedefra. Dette er usandsynligt, da der er korrekt monteret dampspærre, og fugtrapporten dokumenterer tørre forhold.
Vaskebræt-effekten kan derimod fagligt forklares ved, at gulvet har haft forkert fugtindhold ved montering, og er tørret hurtigere på oversiden end på undersiden mod dampspærren.
Under mødet modsagde hr Holse sig selv flere gange, gav andre skylden og udviste en nedladende og ubehagelig adfærd, så kunden til sidst måtte bede ham tale ordentligt og følte ham direkte ubehagelig.
Konsekvensen er, at jeg som håndværker har måttet udskifte gulvet for egen regning. + udgifter til maler mm.
Ved optagning af gulvet viste der sig skimmelplamager på oversiden af dampspærren, hvilket understøtter, at gulvet har været for fugtigt allerede efter en weekend med akklimatisering.
Konklusion:
Gulvet har en meget stærk og slidstærk overflade og er behageligt at gå på – også for firbenede.
Men jeg kan absolut ikke anbefale bambusgulve fra Holse & Wibroe, da de ikke tager ansvar for deres produkt, og hverken hjælper slutkunde eller udførende håndværker, når der opstår alvorlige problemer.

Resposta de Holse & Wibroe
Rigtig godt gulv og en uovertruffen service - både før og efter gulvet er lagt!

Resposta de Holse & Wibroe
Dejligt at man kan få vareprøver inden man kaster sig ud i en stor investering.

Resposta de Holse & Wibroe
Første klasses rådgivning og hjælp med tilretning af ordre. Super venlig betjening og kaffe i ventetiden😀

Resposta de Holse & Wibroe
Hurtig levering. Ingen problemer overhovedet, og jeg fik de gratis vareprøver, som jeg gerne ville have.

Resposta de Holse & Wibroe
Fantastisk smukt træ og den bedste vejledning af medarbejderne

Resposta de Holse & Wibroe
God opfølgning og super betjening
Handler gerne her igen.

Serviceminded
Selv ved små ordre er der fuld opmærksomhed og hjælp fra personalet.
God kundebehandling.

Resposta de Holse & Wibroe
Super service og fantastiske produkter.

Resposta de Holse & Wibroe
Jeg har fået tilsendt gratis vareprøver, så jeg kan bedømme farve og tekstur på gulvbrædder og terrassebrædder i det hus, hvor jeg overvejer om jeg skal vælge bambus- fremfor trægulv. Virkelig god service.

Resposta de Holse & Wibroe
Rigtig god service og vejledning. Vi har allerede haft et bambusgulv i 10 år, og nu når vi flytter fra vores hus, køber vi bambus fra Holse og Wibroe igen til det nye.

Resposta de Holse & Wibroe
Købs oplevelsen var helt efter bogen.
Produktet er helt i top. Bambus har egenskaber man bare ikke kan få med andet træ.

Resposta de Holse & Wibroe
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.