Prima kwaliteit. Makkelijk aan te brengen. Geen vouwen zoals bij andere goedkopere folies. Het iets duurder zijn is het waard om deze folie te kopen.
Veja o que dizem as avaliações
Na een snelle levering kon ik direct aan de gang, inderdaad wat men zegt klopte helemaal dat het makkelijk zelf te plaatsen is en heb er veel plezier van.
Een rol statische raamfolie van 3 meter besteld en betaald bij deze firma. Een dag later kwam Postnl de doos brengen met daarin de rol raamfolie, goed verpakt, en met duidelijke instructie in verschi... Ver mais
Website overzichtelijk en veel keus. Snel geleverd. Wij hadden een fabrieksfoutje in ons raamfolie. Dit kan natuurlijk gebeuren maar is heel goed opgelost door Homewell Products. We hebben heel snel... Ver mais
Detalhes da empresa
Homewell staat voor duurzame kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sommige producten lijken veel op de onzen, maar schijn bedriegt. Houdt onze site goed in de gaten, ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Huidig gelanceerde product categorieën: Raamfolies Keuken benodigdheden Tafelzeil Verlichting Uw verzoek...?
Informações de contato
Boxtelstraat 5, 6843RZ, Arnhem, Holanda
- (06) 42 36 59 48
- klantenservice@homewellproducts.nl
- www.homewellproducts.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Mooi product
Mooi product, zit mooi op het raam.
Jammer dat er geen ruitjes op de achterkant staan om recht af te knippen. En geen extra plakkers erbij zijn om folie eraf te halen.
Snelle levering.
Snelle levering en een product wat ook beloofd was. Dus GEEN rommel zo als op vele sites.
Goede levering
Goede levering
Sterk folie.
Staat prachtig.
Als ik weer wat nodig heb kom ik meteen bij jou.
Super snelle levering en het product is…
Super snelle levering en het product is goed. Zoals in de beschrijving staat.
Het product was zoals omschreven en het werkt.
Het product was zoals omschreven en het werkt ook. Wel gaat de dooier van een ei erg makkelijk stuk bij gebruik van beide apparaten. Dat is jammer, maar alleen relevant voor ongekookte eieren.
De enige reden dat ik 4 i.p.v. 5 sterren gegeven heb, is eigenlijk dat ik 2 stuks besteld had en die beiden dezelfde dag door een verschillende bezorger bezorgd werden. Dat vind ik nogal verkwistend. Alleen maar zodat ik een paar uur eerder de eerste vast heb.
De zonwerende folie doet niet wat het…
De zonwerende folie doet niet wat het moet doen. Bij warm en zonnig weer wordt het per dag toch nog een graad warmer in de kamer, eigenlijk niet anders als zonder folie

Resposta da Homewell Products
Eenvoudig
Eenvoudig: 1 bestellen 2 betalen 3 ontvangen.
Daar moesten een flink aantal bedrijven een voorbeeld aan nemen. 👍
Prima warmte reductie
Netjes snel afgeleverd.
Het plakken was niet eenvoudig, maar is wel gelukt.
En - het belangrijkste - het houdt de warmte goed buiten!
Snelle levering maar het spiegeleffect valt erg tegen. Op de filmpjes komt dit beter over. Of het de warmte echt tegenhoud gaan we deze week merken.
Best lastig aanbrengen
Het duurde een paar dagen voor ik het product binnen had. Niet heel erg, maar vermeld dan niet: “ voor 22.00 uur besteld, morgen in huis. En dat lag niet aan de bezorgdienst, want die kregen het pas na een paar dagen binnen.
Ik had een groot raam en een klein raam. Dat kleine ging prima alleen. Dat grote was met 2 personen nog moeilijk. Wel gelukt :-)
De kwaliteit van de folie is beter dan de dunne uit de goedkope winkel, dat was nog moeilijker aanbrengen.
De temperatuur in de kamer is ongeveer 2 graden lager. 32 i.p.v. 34. Dus het houdt wel wat zon tegen.
Onbereikbaar
Folie besteld en ontvangen maar zonder beschrijving of tools. Ik kan het bedrijf niet bellen. Wat nu?

Resposta da Homewell Products
Prima
Makkelijk aan te brengen en het ziet er goed uit. Het werkt ook echt, ondanks de felle zon op mijn ramen blijft het in huis aanmerkelijk koeler.De levering was binnen 3 dagen, dus best snel.
Alles netjes op tijd en de tweede…
Alles netjes op tijd en de tweede bestelling netjes gebeld dat het later geleverd werd
Snelle levering en goede folie.
Prima en betaalbare zonwering
Zonwerende raamfolie eenvoudig aan te brengen en werkt zoals wordt verwacht. De prijs is absoluut redelijk. Bestel- en verzendproces verloopt normaal. Pas wel op dat als je eventueel een 'rakel' nofig hebt, je deze apart moet bestellen.
Product klasse
Product klasse.
Vermelden wanneer bestelling geleverd wordt is extra service
Geleverd zoals besteld
Geleverd zoals besteld. Eenvoudig te bevestigen. Alleen verzending via Postnl wat helaas onbetrouwbaar is.