Prima kwaliteit. Makkelijk aan te brengen. Geen vouwen zoals bij andere goedkopere folies. Het iets duurder zijn is het waard om deze folie te kopen.
Veja o que dizem as avaliações
Na een snelle levering kon ik direct aan de gang, inderdaad wat men zegt klopte helemaal dat het makkelijk zelf te plaatsen is en heb er veel plezier van.
Een rol statische raamfolie van 3 meter besteld en betaald bij deze firma. Een dag later kwam Postnl de doos brengen met daarin de rol raamfolie, goed verpakt, en met duidelijke instructie in verschi... Ver mais
Website overzichtelijk en veel keus. Snel geleverd. Wij hadden een fabrieksfoutje in ons raamfolie. Dit kan natuurlijk gebeuren maar is heel goed opgelost door Homewell Products. We hebben heel snel... Ver mais
Detalhes da empresa
Homewell staat voor duurzame kwaliteit tegen zeer aantrekkelijke prijzen. Sommige producten lijken veel op de onzen, maar schijn bedriegt. Houdt onze site goed in de gaten, ons assortiment wordt steeds verder uitgebreid. Huidig gelanceerde product categorieën: Raamfolies Keuken benodigdheden Tafelzeil Verlichting Uw verzoek...?
Informações de contato
Boxtelstraat 5, 6843RZ, Arnhem, Holanda
- (06) 42 36 59 48
- klantenservice@homewellproducts.nl
- www.homewellproducts.nl
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Product precies zoals beschreven en het…
Product precies zoals beschreven en het aanbrengen van de folie volgens de gebruiksaanwijzing klopt helemaal.
Superservice! Ook na bijna 2 jaar!
Ik heb bijna 2 jaar geleden een lichtsnoer gekocht, best een dure. In eens deed het niet meer. Geen idee waar het aan lag, de adapter, een lampje. Via email contact gezocht, wat mogelijke oplossingen doorgenomen, maar nog steeds niet werkend. Vervolgens krijg ik binnen een paar dagen bericht dat ik een volledig nieuw lichtsnoer krijg, met ook nog eens een paar meter meer dan ik had gekocht. Superblij mee, snelle behulpzame service, en verrast met een nieuw lichtsnoer!
Eenvoudig en makkelijk aan te brengen
Eenvoudig en makkelijk aan te brengen op de ruit. Alleen was het niet duidelijk vermeld of het aan de binnen- of buitenzijde geplakt moest worden. (moet aan binnenkant)
Ik bestelde laat in de middag
Ik bestelde laat in de middag, en ontving het de volgende dag al!
Na probleem met product is deze netjes opgelost, zeer tevreden en goede service
Na melden van een probleem met een van de producten is dit snel en netjes opgelost!
Zeer tevreden over de service.

Resposta da Homewell Products
De folie zit erop
De folie zit erop. Wel alle delen eerst gemeten en gesneden op maat en toen geplakt. Ging eigenlijk best wel heel ge makkelijk. Viel mij niet tegen. Ik vergelijk het met behangen bettje zelfde techniek. Resultaat was zoals wij verwacht hadden dus helemaal goed. Gr. Yvonne
Folia na szybę czarna ala lustro…
Folia na szybę czarna ala lustro weneckie. Tragedia
Folia za sztywna. Na mokro nie da się dokładnie położyć. Na sucho lepiej ale i tak nie ma efektu lustra weneckiego. Od wewnątrz niezwykle delikatna powłoką.nawet ściereczka robią się zarysowania podczas próby wyciskania pęcherzyków wody, powietrza. 37 euro zmarnowane. Nie polecam. Nie da się dltej folii nie dość że zamontowac to jeszcze nie la tego efektu jak na zdjęciach.
Zeer correct materiaal 👍
Degelijk
De raamfolie is van degelijke kwaliteit en werd snel geleverd. Echter, de regenboogfolie is NIET anti-inkijk. Dat zou beter vermeld moeten worden, daarom 4 sterren
MOEIZAAM CONTACT MET DE VERKOOP/SERVICE AFDELING
Begin februari een aanvraag gedaan, met een aantal vragen, netjes foto's van de situatie gestuurd en toegelicht.
Jammer genoeg blijven mails en vragen onbeantwoord. Terwijl de wens toch heel duidelijk is aangegeven in de mail.
Als jullie niet de expertise in huis hebben, geef dat dan gewoon aan. Dan kan de klant hier rekening mee houden.
Inmiddels weken verder, maar mijn mail is nog niet beantwoord. Smoesjes als zieken, druk, vakantie, het zal.
Voor mij geen Homewell meer. Inmiddels de bestelling van toch een fors bedrag elders gedaan.
1 ster, omdat ik dat moet invullen om een review te kunnen schrijven. Anders gewoon 0!
@Homewell jullie kunnen de review wel rapporteren, maar hij voldoet aan de richtlijnen, zojuist bevestigd door Trustpilot zelf. Hoop werk aan de winkel dus, als jullie zo van negatieve reviews willen afkomen, simpel gedrag...

Resposta da Homewell Products
Snelle levering, de eerste levering was slecht, na een mailtje te hebben gestuurd hierover zijn ze gelijk in actie gekomen en hebben het probleem opgelost.
Het is jammer dat het er af valt na 1…
Het is jammer dat het er af valt na 1 dag van het glas
Folie blijft helemaal niet goed zitten
Folie blijft helemaal niet goed zitten, geen snijpatroon op de achterkant waardoor recht maken heel lastig gaat, geen gebruiksaanwijzing (dus hoe bevestig je dit dat het wel blijft zitten? en als toppunt dezelfde folie op temu gevonden voor 2 euro..
Mooie folie maar geen 20 euro per rol waard.. heb liever dat ik het precies kan knippen dan deze artistieke creative zoek het uit zooi