Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Ver mais
prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Ver mais
Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Ver mais
Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Ver mais
WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.
Bredabaan 60, 2990, Wuustwezel, Bélgica
Makkelijk te bereiken, auto voor de deur, vriendelijk personeel. Helpt zelf met het inpakken van de spullen in de auto. Top

Resposta de WOODcom
Wederom weer goed geholpen. Het bestelde hout stond netjes klaar. Nú lekker stoken met deze temperaturen.

Resposta de WOODcom
Behulpzaam, hele goede service en snelle levering!

Resposta de WOODcom
Mijn eerste kennismaking was prettig. Kreeg uitleg van de producten en ben met wat proefpakketten gaan oefenen. De tip om de pini kay briketten door te zagen werkte prima.
Ga er verder mee aan de slag, het is wennen maar een beter milieu is dat waard
Henk

Ik betaalde 30% lucht !
Ik kocht 2 m3 hout naar een foto van mooi gestapeld hout op de site. Ik kreeg het gestapeld op een manier waarbij zoveel mogelijk lucht tussen kon, en het was ook niet tot bovenaan gevuld.
We stapelden het dan opnieuw op een normale manier en berekenden dat ik eigenlijk 1,420m3 geleverd kreeg. Hierop nam ik contact met de firma die me dan antwoordde dat de berekening nu met kg gebeurt enz enz !
Die site en de goede beoordelingen gaven mij zoveel vertrouwen dat ik dacht dat die firma wel positief zou reageren op mijn mails maar dat was duidelijk niet het geval.
Het was wel beleefd gepalaver.
Maar ik, Ik ben in 't zak gezet voor 123€!

Resposta de WOODcom
Altijd behulpzaam en goede prijs, kwaliteit

Resposta de WOODcom
zeer goed advies en betaalbaar ! Hier kom ik terug.

Prijs kwaliteit is hier TOP
Wij zijn zeer goed geholpen in Wuustwezel met een vriendelijke bediening. Al jaren zeer tevreden over hun pellets 100% eik.

Resposta de WOODcom
Zeer goede ervaring met WOODcom.
In Baasrode afgehaald.
Vriendelijk en behulpzaam bij contactname daar.
WOODcom in Wuustwezel ook zeer vriendelijk en behulpzaam. Een woord is een woord!
Prima kwaliteit.
Erik De Smedt

Resposta de WOODcom
Heel goede uitleg correcte levering en goed hout.

Resposta de WOODcom
Hele goede ervaring met de pellets, communicatie en prijsverhouding.

Resposta de WOODcom
Hele goede kwaliteit/prijs verhouding. Vriendelijk te woord gestaan en geholpen. Echt een aanrader!

Resposta de WOODcom
Vriendelijke mensen, goede prijs kwaliteit verhouding

Resposta de WOODcom
Superservice! Vriendelijk en supersnel! Kwaliteit gegarandeerd! Makkelijk bereikbaar!

Resposta de WOODcom
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.