Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lenha
  2. Loja de Lareiras

WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Prima service

Prima service! Ze helpen je om de auto mee in te laden en als dank krijg je nog een zak hout cadeau. Perfect geregeld. Tip! Bestel van te voren, dan weet je zeker dat je product voorradig is.

4 de janeiro de 2025

Resposta de WOODcom

Bedankt voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling!

Wat fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We doen graag net dat beetje extra om onze klanten te helpen. Ook bedankt voor de tip om van tevoren te bestellen, dat is inderdaad altijd een goede manier om ervoor te zorgen dat alles op tijd beschikbaar is. We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Tevreden klant, maar een klein minpuntje dit keer

Het bestelde hout is altijd van goede kwaliteit, en wordt in een gemakkelijk formaat geleverd (kan zo in de kachel, hoeft niet verder gezaagd te worden). De reden dat we geen 5 sterren geven, is dat de levering dit keer niet is gebeurd op de door ons gewenste dag. Maar de vorige keren dat we bij Woodcom besteld hadden, was het telkens wél op de afgesproken datum, dus ondanks het feit dat het nu een beetje is misgelopen op dat vlak, blijven we wel bij hen bestellen. We weten bovendien ook niet of het probleem met de datum te wijten was aan Woodcom zelf, of aan de transporteur.

23 de dezembro de 2024

Resposta de WOODcom

Bedankt voor uw 4-sterrenbeoordeling en uw waardevolle feedback!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met de kwaliteit van ons hout en het gemakkelijke formaat. We begrijpen dat het mislopen van de afgesproken leverdatum vervelend kan zijn en willen ons verontschuldigen voor het ongemak. We doen ons uiterste best om de leveringen altijd op tijd te realiseren, maar soms kunnen externe factoren, zoals de transporteur, invloed hebben op de timing.

We zijn blij dat u ondanks dit incident bij ons blijft bestellen en we zullen blijven werken aan het verbeteren van onze service. Mocht u in de toekomst nog specifieke wensen hebben voor de leverdatum, laat het ons gerust weten, zodat we daar rekening mee kunnen houden.

We hopen u snel weer van dienst te mogen zijn!

Hele goede service

Hele goede service, top! helpen mee om de zakken in de auto te laden.

23 de dezembro de 2024

Resposta de WOODcom

Bedankt voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling!

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service! We doen altijd ons best om het voor onze klanten zo gemakkelijk mogelijk te maken. Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we uiteraard weer voor u klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Al meerdere malen pellets gehaald en…

Al meerdere malen pellets gehaald en zeer goed

20 de dezembro de 2024

Hartelijk dank voor uw geweldige 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te horen dat u al meerdere keren bij ons pellets heeft gehaald en dat u er telkens zeer tevreden over bent. Uw loyaliteit betekent veel voor ons!

We hopen u ook in de toekomst weer van dienst te mogen zijn. Mocht u vragen hebben of iets nodig hebben, laat het gerust weten!

Goed geholpen

20 de dezembro de 2024

Hartelijk dank voor uw 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn blij te horen dat u goed geholpen bent. Dat is precies waar we naar streven: een fijne ervaring voor onze klanten!

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, staan we graag weer voor u klaar.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede kwaliteit en service!

16 de dezembro de 2024

Hartelijk dank voor uw fantastische 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat geweldig om te horen dat u tevreden bent met zowel de kwaliteit van onze producten als onze service. Dat is precies waar we het voor doen!

Mocht u in de toekomst nog vragen hebben of weer een bestelling willen plaatsen, staan we graag voor u klaar. Nogmaals bedankt voor uw vertrouwen!

Altijd zeer behulpzaam

13 de dezembro de 2024

Hartelijk dank voor uw prachtige 5-sterrenbeoordeling! ⭐⭐⭐⭐⭐
Wat fijn om te horen dat u onze service als behulpzaam ervaart. Het is ons doel om onze klanten altijd zo goed mogelijk te helpen, en het doet ons goed te weten dat dit gewaardeerd wordt.

We staan natuurlijk graag weer voor u klaar bij een volgende bestelling!

Aankoop bij Woodcom.eu

Telefonisch goed bereikbaar en netjes te woord gestaan. Pallet werd met voorheftruck op aanhanger gezet. Alles snel en prima geregeld.

12 de dezembro de 2024

Wat fijn om uw 5-sterrenbeoordeling te lezen, hartelijk dank daarvoor! ⭐⭐⭐⭐⭐
We zijn blij dat u onze service als prettig en efficiënt heeft ervaren. Het is voor ons belangrijk dat alles van begin tot eind soepel verloopt, en het doet ons goed te horen dat dit ook bij uw bestelling is gelukt.

Mocht u in de toekomst nog iets nodig hebben, dan staan we graag weer voor u klaar!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service, aardige mensen en duidelijk advies

6 de dezembro de 2024

Resposta de WOODcom

Hartelijk dank voor uw prachtige review! ⭐ We waarderen uw complimenten over onze service, ons team en het advies. Het is altijd ons doel om klanten zo goed mogelijk te helpen, en het doet ons goed te horen dat u dit zo heeft ervaren. We staan in de toekomst graag weer voor u klaar!

Super vlot en topprijs

Super vlot en topprijs. Zeker aan te raden!!

4 de dezembro de 2024

Resposta de WOODcom

Bedankt voor uw fantastische review! 🌟 We zijn ontzettend blij om te horen dat u tevreden bent met onze snelle service en scherpe prijzen. Uw aanbeveling betekent heel veel voor ons! Mocht u in de toekomst nog vragen of wensen hebben, staan we graag voor u klaar.

Goede service en prijs

2 de dezembro de 2024

Bedankt voor uw mooie 5-sterrenreview! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Fijn om te horen dat u tevreden bent met onze service en prijs. Uw waardering motiveert ons om de kwaliteit hoog te houden!

We hopen u binnenkort weer van dienst te mogen zijn. Veel warmte gewenst! 🔥

Perfecte uitleg

Perfecte uitleg
En super mooie producten

2 de dezembro de 2024

Bedankt voor uw fantastische 5-sterrenreview! ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

Wat fijn om te horen dat onze uitleg duidelijk was en dat u tevreden bent met onze producten. Uw positieve feedback betekent veel voor ons!

We kijken ernaar uit om u in de toekomst opnieuw van dienst te mogen zijn. Veel stookplezier gewenst! 🔥

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Woodcom is een zeer betrouwbare en…

Woodcom is een zeer betrouwbare en professionele partij. Van bestelling tot en met levering loopt alles vlot, transparant en volgens afspraak. Top bedrijf

30 de novembro de 2024

Beste Peter,

Hartelijk dank voor uw mooie review en de fijne woorden! We zijn blij om te horen dat u onze service als betrouwbaar en professioneel ervaart. Transparantie en het nakomen van afspraken staan bij ons hoog in het vaandel, dus het is geweldig dat u dit zo positief hebt ervaren.

We kijken ernaar uit om u in de toekomst weer van dienst te zijn!

Bestelling wordt niet geleverd

Bestelling geplaatst en betaald. Krijg bevestiging mail dat er binnen 24 uur contact wordt opgenomen om de leveringsdatum in te plannen. Maar het blijft stil. Ook na meerdere mails krijg ik gewoonweg geen antwoord.
Vrees dat dit oplichting is.

20 de novembro de 2024

Beste Anja,

Hartelijk dank voor uw bericht. We vinden het heel vervelend om te horen dat u deze ervaring heeft gehad. We hebben uw gegevens nagekeken, maar kunnen helaas geen bestelling of e-mails terugvinden op uw naam.

Zou u zo vriendelijk willen zijn om rechtstreeks contact met ons op te nemen via info@woodcom.eu? Zo kunnen we dit zo snel mogelijk voor u uitzoeken en oplossen.

Onze excuses voor het ongemak en we hopen dit snel voor u recht te zetten.

Edit: Na herhaaldelijk om aanvullende informatie te hebben gevraagd bij Trustpilot en hier geen reactie op te hebben ontvangen, moeten wij concluderen dat u mogelijk een concurrent bent die ons in diskrediet probeert te brengen, of dat u ons bedrijf verwart met een ander.

Wij hebben geen enkele bestelling op uw naam kunnen vinden, noch hebben wij e-mails ontvangen van iemand met uw naam. Indien er sprake is van een misverstand, nodigen wij u uit om contact met ons op te nemen via het bovenstaande e-mailadres of telefonisch via 03 665 07 37. Wij helpen u graag verder.

Top Service 👍

21 de novembro de 2024

Beste Michiel

Bedankt voor uw 5-sterrenreview en uw compliment over onze service! We zijn blij dat u tevreden bent.

Graag tot de volgende keer!

Na jaren trouwe klant.

Het raakt mij dat ik genoodzaakt ben om een bestelling waar ik vanaf september  het warme geduld heb gehad om op te wachten om deze dan nu alsnog te moeten annuleren omdat te transporteur te weinig rekening houdt met mij die simpel een paar dagen van te voren wil weten wanneer ik vrij kan nemen om de transporteur op te vangen om de bestelde briketten in ontvangst te nemen ( zoals ik jaren gewend ben en zoals ik dit gewend ben bij alle bestellingen die ik via internet doe. Ik wil zelf bij de levering aanwezig zijn en om de transporteur te helpen mijn adres te vinden, om zelf te controleren of er geen beschadigingen zijn en om de plek aan te wijzen waar ik de pallets graag geleverd wil zien. )

De transporteur wil wachten tot er meerdere leveringen zijn richting mijn adres aangezien hij niet alleen voor een paar pellets met briketten wil rijden. Waardoor levering op zich laat wachten. De transporteur wil de dag voor levering aangeven “ik kom morgen leveren” waardoor ik geen vrij kan nemen om aanwezig te zijn bij de levering om zelf te tekenen dat er in goede orde geleverd is en om de briketten hoog en droog in mijn schuur te zetten.
Is dit dan werkelijk te veel gevraagd.

Het raakt mij dat ik als trouwe tevreden klant die nog uit de tijd van HotDevil kom; die meerdere keren per jaar bij dit bedrijf besteld heeft en die nu door verandering van transporteur genoodzaakt is afscheid te nemen van een goed klantvriendelijk bedrijf die excellente producten verkoopt.

Reactie op reactie van Bart.

Het klopt dat de transporteur geprobeerd heeft mij telefonisch te benaderen en een mail gestuurd heeft. Ik heb direct gereageerd op de mail. In dat telefonisch gesprek heb ik aangegeven geduld te hebben en te wachten op de levering. Ook had ik begrip dat de transporteur meerdere leveringen wilde hebben alvorens de briketten te leveren. Maar als het onmogelijk is voor mij om aanwezig te zijn bij de levering van goederen die ik via internet besteld heb om zoals ik heb aangegeven de goederen te controleren op beschadigingen en om zelf voor ontvangst te tekenen zodat ik bewijs heb dat alles in orde is ( of niet ) dan is een transporteur echt niet welwillend om mee te werken en moet ik helaas de order na maanden wachten annuleren.

Dat Woodcom.eu besloten heeft om in zee te gaan met een andere transporteur die slechts tien auto’s heeft tja dan wordt het plannen van leveringen ( binnen een tijdsbestek van een week of iets later ) in de hele benelux naar mijn inziens een zwaar gelag.

Bij de vorige transporteur had ik nooit problemen. Kon ik via de website aangeven de datum van levering, kreeg ik mails met updates en een mail op de dag van levering met een tijdsbestek van vier uur waarin levering plaats zou vinden. Hierdoor kon ik vrij kon nemen om aanwezig te zijn en om een helpende hand te bieden; wat door elke chauffeur als positief ervaren is. Begrip voor de transportsector heb ik. Of de transporteur ter Laak begrip heeft voor de wensen van een klant van Woodcom.eu ?

Ik denk dat ik in alles veel geduld getoond heb en ik naar mijn inziens correct gehandeld heb. Sterker ik heb via de website van ter Laak als eerste initiatief getoond door een bericht te sturen met een datum ( met een tijdsbestek van ruim een week ) om de goederen te leveren. Is nooit op gereageerd.

Vertrouwen in Woodcom.eu het personeel en producten is er maar helaas is er met de transporteur niets te plannen.

Hoop wel dat Woodcom.eu mijn geld snel wil terug storten zodat ik bij een ander bedrijf briketten kan bestellen.

25 de novembro de 2024

Beste Peet,

Hartelijk dank voor uw review en uw feedback. We waarderen het enorm dat u de tijd heeft genomen om uw ervaring met ons te delen.

Graag willen we enkele punten verduidelijken. We begrijpen dat de communicatie niet helemaal naar wens is verlopen. Echter, onze transporteur heeft in de week vóór de geplande levering meermaals geprobeerd contact met u op te nemen, zowel telefonisch als via e-mail. Helaas ontvingen zij tot de dag vóór de levering geen reactie van u. Hierdoor moest de transporteur de levering opnieuw inplannen, wat vertraging heeft veroorzaakt.

De transportsector in de Benelux staat voor grote uitdagingen. Om de leveringskosten zo laag mogelijk te houden, werken transporteurs dagelijks hard om hun routes zo efficiënt mogelijk te organiseren. We vragen hiervoor uw begrip, aangezien zij er alles aan doen om de best mogelijke service te bieden onder uitdagende omstandigheden.

We vinden het uiteraard erg jammer om een trouwe klant te verliezen. Iedere klant is belangrijk voor ons, en we hopen op uw begrip voor de inzet en het harde werk van de mensen in de transportsector.

Nogmaals bedankt voor uw feedback. We hopen dat we in de toekomst opnieuw het vertrouwen kunnen winnen en u beter van dienst kunnen zijn.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Chauffeur kwam zonder pompwagen…

Chauffeur kwam zonder pompwagen waardoor de pellets niet netjes in onze garage gezet kon worden.

20 de novembro de 2024

Beste Kahraman,

Hartelijk dank voor uw review. We waarderen uw feedback, ook al vinden we het jammer dat u niet tevreden bent over de levering.

Het spijt ons te horen dat de levering met de kooiaap niet aan uw verwachtingen voldeed. We streven er altijd naar om onze klanten zo goed mogelijk te informeren.
Daarom vermelden wij deze informatie op meerdere plekken:

1. In onze algemene voorwaarden op de website.
2. Op de productpagina zelf.
3. In de bevestigingsmail die u na uw aankoop ontvangt.

Ons doel is om transparant te zijn over de manier van levering, zodat u precies weet wat u kunt verwachten. We begrijpen dat dit misschien niet de door u gewenste methode was, en betreuren het dat dit tot teleurstelling heeft geleid.

Mocht u verdere vragen of opmerkingen hebben, staan wij graag voor u klaar om een passende oplossing te vinden.

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Qualité OK, livraison pas OK

Troisième commande chez eux, toujours satisfaite de la qualité des briquettes ruf, mais c'est la deuxième fois sur trois que nous avons un problème avec la livraison. Il y a deux ans, la palette avait été livrée 3 ou 4 jours à l'avance, et nous n'étions pas chez nous pour la réceptionner, la contrôler et rentrer le bois alors qu'il pleuvait. Cette fois-ci, je reçois un sms la veille disant que la livraison est prévue à 6h38 du matin et qu'il faut être prêt 1 heure avant au cas où (!). A 6h30 le matin même, je reçois un autre sms disant que la livraison est déplacée à 8h30... Et finalement, elle est arrivée à presque 10h. Ce problème de livraison date depuis plusieurs années, d'autres clients s'en plaignent mais rien n'est réglé, et c'est le seul fournisseur avec lequel j'ai ce genre de problème donc il existe forcément une solution. Bref, nous commandons chez eux car le rapport qualité/prix est excellent, mais il faut s'attendre à une livraison laborieuse et il vaut mieux être très flexible pour la réceptionner.

25 de outubro de 2024

Resposta de WOODcom

Merci pour votre avis sincère et pour votre fidélité en tant que client. Nous sommes heureux que la qualité de nos briquettes RUF et notre rapport qualité-prix vous satisfassent, mais nous comprenons bien que les problèmes de livraison soient frustrants.

Nous souhaitons préciser que notre transporteur fait de son mieux pour respecter les délais annoncés, malgré les défis liés à la situation actuelle du trafic en Belgique. La planification des livraisons de palettes lourdes comporte des difficultés spécifiques, différentes de celles des livraisons de petits colis, ce qui rend les retards parfois inévitables.

Votre retour est très précieux pour nous, et nous continuons à chercher des solutions pour améliorer l'expérience de livraison. Merci pour votre compréhension et votre patience. Si vous avez des questions ou des demandes particulières concernant les livraisons futures, n’hésitez pas à nous contacter.

Cordialement,
Bart de WOODcom

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Houtpaletten waren niet vol en kleiner…

Houtpaletten waren niet vol en kleiner dan reclame. Ik schat het was ca 10-15% minder en ik heb nooit een antwoord op mijn klacht via mail gekregen.
Levering was wel op tijd

Edit:
De afmetingen van de paletten in het antwoord die in de antwoord en op de website gegeven zijn bruto. Ik heb foto's van de netto inhoud en het is 1.05x1.07x0.78m of 0.876m3. dus 20% minder. En dan valt nog te zeggen dat 1 van de 2 pallets had nog plek voor 1 rij meer hout om vol te zijn.
Dus ik blijf bij dat ik heb voor 2.2m3 betaald en minder dan 1.7m3 brandhout gekregen.

24 de outubro de 2024

Resposta de WOODcom

Bedankt voor uw review en uw feedback. Het spijt ons dat u het gevoel had dat de houtpaletten niet aan de verwachting voldeden. We willen graag toelichten dat we de paletten nu net zorgvuldig hebben nagemeten en dat ze de afmetingen van 80 cm x 120 cm x 115 cm hebben, wat overeenkomt met precies 1,104 m³. Dit is in lijn met de specificatie van 1,1 m³ die we communiceren.

Onze excuses ook dat u geen reactie op uw eerdere mail hebt ontvangen. Deze zal verloren zijn gegaan in de spambox. We streven er altijd naar om snel te reageren en zullen dit intern bespreken om onze service te verbeteren.

We waarderen uw gedetailleerde feedback en hopen in de toekomst uw verwachtingen volledig te kunnen waarmaken. Mocht u verder nog vragen hebben, neem dan gerust contact met ons op.

Edit: Beste Darko. Dit is de gangbare manier waarop kratten gemeten worden. U zal geen leverancier vinden die de binnenkant opmeet. Houten kratten hebben gestandaardiseerde afmetingen doorheen heel Europa. Overigens kan u de krat trouwens mee opstoken, aangezien ze vrij zijn van chemische stoffen.

Vlekkeloze afhandeling

4 de outubro de 2024

Resposta de WOODcom

Bedankt voor je prachtige beoordeling! We zijn blij te horen dat je een vlekkeloze ervaring hebt gehad. Jouw tevredenheid is onze prioriteit en we kijken ernaar uit je in de toekomst weer te mogen helpen! Mvg, WOODcom Team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.