Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben verschillende Ruf briketten uitgeprobeerd en zijn het meest tevreden over deze eikenruf blokken. branden mooi en rustig. De prijs is het zeker waard zeker als je de brandduur vergelijkt m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

prima verzorgde pallet BioBriq - wel even 'anders' stoken dan een massief stuk hout ter vergelijking: ik stook t in Dovre Vintage 35 kachel - eerst met aanmaakhout opwarmen, dan 1 blok biobriq en ev... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles in orde. Houtbriketten netjes verpakt met plastic folie en zak eroverheen zodat je ze telkens opnieuw kan droog houden nadat je er enkele pakjes hebt afgehaald. Geleverd op gevraagde datum, n... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snel geleverd zoals aangekondigd. Prima kwaliteit haard-hout, goed verpakt en beschermd tegen neerslag. Suggestie: een vrachtwagen met kraan in gebruik nemen, zo dat deze de lading vanop straat op d... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Fornecedor de Lenha
  2. Loja de Lareiras

WOODcom is een familiebedrijf dat u al meer dan 10 jaar bijstaat als betrouwbare brandstofleverancier. Bij ons vindt je een breed assortiment voor elk seizoen. Brandhout, briketten, pellets, potgrond, boomschors en houtskool zijn maar enkele voorbeelden van ons aanbod.

Informações de contato

4,7

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

1 mil avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Fijne ervaring

Snelle, correcte levering, de chauffeur belde zoals afgesproken, uitstekende pellets!

11 de dezembro de 2020

Resposta de WOODcom

Beste Dhr. Lex Tintel, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Een excellent product ..

Een excellent product ... excellente product kennis ... snelle en zeer vriendelijke levering

11 de dezembro de 2020

Resposta de WOODcom

Beste Tjerk Sekeris, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Vlotte levering

Vlotte levering, zoals afgesproken. Pakket werd ook dank zij vriendelijke chauffeur op de juiste plaats afgezet.

1 de dezembro de 2020
Avaliação não solicitada

Resposta de WOODcom

Beste Ludo Vandael, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Omgekeerde wereld !

Gezien veel consumenten die op het punt staan een aankoop te doen bij een leverancier, eerder de neiging hebben om de negatieve recensies te lezen, heb ik één ster gegeven, in de hoop dat u deze recensie tot het einde leest.
Zoals de titel het zegt : "de omgekeerde wereld"...
Mijn ervaring was wel degelijk uitstekend. Duidelijke, klantvriendelijke website, levering zoals afgesproken, (je wordt een half uur voor aankomst telefonisch verwittigd), zeer beleefde chauffeur, perfect verpakt en uitstekende kwaliteit van (ovenfgedroogd beuken) hout. WOODCOM verdient VIJF STERREN en ik excuseer mij bij deze om met mijn 1 recensie op 1039 het gemiddelde heel lichtjes negatief te beïnvloed te hebben.

EEN TEVREDEN KLANT DIE ZEKER ZAL WEDERKEREN !

28 de novembro de 2020
Avaliação não solicitada

Resposta de WOODcom

Beste Didier, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Zeer origineel review, alleen door dit gaat de sterrenscore qua quotatie wel naar beneden natuurlijk maar dit jaar is al zo raar dat inderdaad een omgekeerde wereld eens kan (haha). Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Alles OK met de bestelling en levering.

Alles OK met de bestelling en levering.
Zorgvuldig verpakt.

Nog geen tijd gehad om de houtbriketten te testen.
Volgt weldra.

27 de novembro de 2020

Beste Dirk, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Eerste kennismaking telefonisch

Eerste kennismaking telefonisch: wilde info rond verschil van verbranding tussen aangeboden briketten, juiste leverprijs, leverdatum,... Alles korrekt verlopen volgens afspraak. Ga weldra 2de bestelling doen!

26 de novembro de 2020

Resposta de WOODcom

Beste Peter De Wilde, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Diversen zakken op pallet waren stuk en…

Diversen zakken op pallet waren stuk en in alle zakken zat veel gruis en stof
2 jaar geleden had ik dezelfde klacht deze direct aan
Hot devil gemeld per mail maar nooit enige reactie gehad
Dus nu maar een review geschreven

25 de novembro de 2020

Resposta de WOODcom

Beste Dhr. van Arnhem, heeft u hiervoor mail gestuurd naar info@woodcom.eu? Met eventueel foto's bij zodat die recht kan gezet worden.
Zoniet wel jammer dat u een review schrijft dan en ons niets laat weten eerst.
Wij hebben over deze order geen mail gekregen - 2j geleden is niet nu??
Als u mail + foto's van uw zakken die stuk zijn dan krijgt u normaal gezien een bedrag terug maar zonder mail en foto's kunnen we u niet helpen.
Mvg, WOODcom Team

Goed product.

24 de novembro de 2020

Beste Dhr. Reus, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Alles in orde.

Alles perfect in orde.

Resposta de WOODcom

Beste Mathias Remon, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Keurig netjes afgeleverd.

Keurig netjes afgeleverd.
Wel wordt het de laatste tijd een beetje prijzig.

Beste Arjan, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Gewoon een goede club om je haardhout…

Gewoon een goede club om je haardhout bij te bestellen. Goede prijs, dag van aflevering goed af te stemmen en ruim aanbod in hout en briketten. Nu voor de 3e keer bij hen besteld.

Resposta de WOODcom

Beste Martijn, Fijn dit te horen over de hele service. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Prima geregeld

Prima geregeld. Bezorging ook altijd keurig (via Transmission).

Resposta de WOODcom

Beste Bastiaan Meijles, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik ben er tevreden over alleen in de…

Ik ben er tevreden over alleen in de nieuwe kachel met een ander onstekingsmecanisme duurt het te lang voor ze branden daarom heb ik ook andere besteld 100 procent den grtjs Alice

Resposta de WOODcom

Beste Alicer Van Anderoye, Fijn dit te horen. Dank voor uw beoordeling. Mvg, WOODcom-team

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.