House of Kids Avaliações

5.813
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Leider dauern Retouren ewig. Und man wird immer vertröstet, dass das Paket bestimmt nächste Woche bei ihnen ankommt. Ich warte immer noch. Seit 20 Tagen mittlerweile. Sehr frustrierend. Bei Klarna... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe einen Schneeanzug bestellt und mit dem beigelegten Rücksendeetikett wieder zurückgeschickt da er nicht gepasst hat. Bis heute habe ich keine Rückerstattung des Kaufpreises erhalten. Nichtmal... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har netop bestilt og modtaget varer fra House of kids midt i fødselsdags-travlhed med en levering på lidt over 24 timer på trods af bestillingen fandt sted på en søndag🤗 idag mandag er pakken modt... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ich habe im Dezember 2022 eine Winterjacke gekauft. Diese wurde dann nur für kurze Touren getragen (da sonst Schneeanzug). Im April habe ich mich beschwert, weil die Jacke schon einige defekte hatte.... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Moda Infantil

Sobre House of Kids

Escrito pela empresa

Hos House of Kids finder du det bedste udvalg af børnetøj og børnesko.
God kundeservice er en af vores mærkesager.

Hummel, Molo, Müsli by Green Cotton, Mini A Ture, Wheat, Name It Bisgaard, Angulus og mange flere af de mest populære mærker til børn finder du på vores webshop.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 1 semana

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(5.813)

13 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Elsker denne her shop ,så meget fint…

Elsker denne her shop ,så meget fint tøj og lækkert med udsalg nu når man har en søn der skal have helt ny garderobe ,altid venlige medarbejder og en side hvor der er styr på lagerbeholdning elsker denne side så vil helt klar anbefale den til andre 😊

31 de dezembro de 2018

Fantastisk kundeservice

Fantastisk kundeservice - fik rigtig god information omkring forskellige flyverdrager, så jeg endte med at få den helt rigrige til min pige

11 de setembro de 2018

Virkelig elendig kundeservice

Virkelig elendig kundeservice! Købte et par støvler der står står beskrevet som en vinterstøvle. Modtager dem og smider kassen ud i den tro at jeres vejledning er korrekt. House og kids erkender efterfølgende selv at det ikke er en vinterstøvle og vil ændre deres vejledende beskrivelse af støvlen. Men de vil ikke lade mig returnere min vare fordi jeg ikke har æsken, trods varen ikke er taget i brug og er inde for returrets tiden. Æsken blev smidt ud i den tro at deres vejledning var korrekt. Mine penge vil fremover gå til webshops med altid udsøgt service som Little Columbine og Luksus Baby.

8 de setembro de 2018
logotipo da House of Kids

Resposta da House of Kids

Hej Cecilie, tusinde tak for din feedback. Vi tager altid gode råd til forbedringer til os, og dette gælder naturligvis også i dette tilfælde. Vi har sendt dig en mail i morges, hvor vi tilbyder dig at du kan sende støvlerne retur til os. Rigtig god dag :·)

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En af mine absolut favorit webshops!

En af mine absolut favorit webshops! Bredt udvalg og super hurtig levering. Et eksempel er en pakke jeg bestilte til min datter i går kl 11.30. Den er nu 11.22 leveret med postnord.
Det kan virkelig ikke gøres hurtigere!

28 de junho de 2018
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ekstra gebyr for hurtigere levering

Ringede og forhørte mig til levering da jeg skulle bruge varene til en gave. Fik af vide at de kunne sende samme dag hvis jeg overførte 19kr til en privat mobilepay. Minder lidt om en momsfri side forretning...
Vi har handlet der mange gange, så forstår ikke hvorfor man skal tjene ekstra på at levere god service en enkelt gang, til en tilbagevendende kunde..

12 de junho de 2018

Virkelig god service

Virkelig god service! Fik bestilt uden at have set en rabatkode på Facebook, sendte dem en mail, så tilføjede de rabatten og sendte afsted samme dag, det kom efter 2 dage og var ovenud tilfreds. Deres eget mærke "By House of Kids" er virkelig god kvalitet, til ingen penge! Handler helt sikkert her igen😄.

11 de junho de 2018
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais