Hout en Bouwmaterialen.nl Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Onze nieuwe overkapping staat als een huis en ziet er top uit! De weg naar het eindresultaat was wel een avontuur. We moesten een paar keer schakelen omdat er onderdelen misten of verkeerd waren omgew... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Zo twee keer nadenken om hier te kopen. Voor ca. € 2000,00 bankirai vlonderplanken gekocht waar helaas in 11 delen houtworm heeft gezeten. Ondanks diverse pogingen een coulanceregeling te treffen zegg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goede service. Precies volgens leverings planning. Netjes , ruim van tevoren gebeld door een vriendelijke chauffeur dat ie kwam leveren.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Service is prima, personeel vriendelijk, vlot en behulpzaam, regelmatig leuke korting codes. Ruime keus in producten. Eén puntje; bij een online betaalde bestelling vervolgens afhaalt maar wan... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Ferramentas
  2. Loja de Materiais de Construção
  3. Fornecedor de Materiais de Construção
  4. Atacadista de Materiais de Construção
  5. Fornecedor de Isolantes
  6. Equipamento para mineração

Hout en Bouwmaterialen.nl - Alles wat u nodig heeft voor bouw en verbouw. In onze webshop vindt u een uitgebreid assortiment aan bouwmateriaal, isolatiemateriaal, dakmateriaal, plaatmateriaal, hout, ijzerwaren en nog veel meer. Online shoppen niks voor u? Dat kunnen wij helemaal begrijpen. Gelukkig hebben wij een ruim opgezette winkel en magazijn waar u altijd bij ons kunt binnenlopen.

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

218 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 63% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Todas as avaliações

113 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

service teleurstellend

Bezorging vd overkapping
Die moest met de hand gelost worden. (Best raar, bij alle andere leveranciers, van aarde of betonbanden had de chauffeur een pompwagentje om de bestellingen even door de poort te rijden.) Er was op dat moment niemand van de buren die kon helpen sjouwen, dus de chauffeur heeft het op de stoep gelost. In Rotterdam. Dat verdwijnt natuurlijk heel snel! Ik ben met een collegaatje snel naar huis gereden en we hebben het samen allemaal naar het plein gesjouwd. 2 dames van 62, balken en betonpoeren sjouwen, omdat de bezorgservice wel heel minimaal is.
Stappenplan
Het lijkt simpel genoeg dat een leek het kan. Niet dus. Bij een overkapping van 500x250cm, moeten de palen op 485x235 gezet worden, want de balken en boeidelen zijn exact 5m. Dat staat niet in het plan. Daarbij ontbrak zonder enige berichtgeving een goed deel vd balkdragers, dus de uitvoerende mannen hebben de regels in de lengte gezet i.p.v in de breedte. De dragers kwamen onaangekondigd anderhalve week later.
De golfplaten zijn bij elkaar precies 5meter, wat de de bovenomtrek maar net zou bedekken, als er in het stappenplan had gestaan dat je even op moet letten en in het begin minstens 15 cm minder uit moet zetten. Maar dat staat nergens, dus is het te weinig. En daar was geen enkele tegemoetkoming in te verwachten.
Al met al vind ik de service teleurstellend.

27 de agosto de 2025

Goedemorgen.
Het spijt ons dat je een negatieve ervaring hebt gehad.

Er is tijdens het bouwproces van de overkapping meerdere malen contact geweest waarin je aangaf dat de overkapping niet helemaal goed in elkaar was gezet. In het Stappenplan voor het bouwen van de overkapping staat een tekening over de afmeting en plaatsing van de palen (1). Wellicht is deze over het hoofd gezien of vonden jullie deze niet duidelijk genoeg.

Dat je niet tevreden bent over de levering, was ons niet bekend. Volgens onze chauffeur is de levering prima verlopen. Bijna een week voor de levering hebben we bericht gestuurd over de datum van levering en onze chauffeur heeft je op de dag zelf gebeld over zijn verwachte aankomsttijd. Het is juist dat onze chauffeurs zelfstandig en met de hand lossen. Het is je eigen verantwoordelijkheid om de goederen daarna te verplaatsen naar de plaats van verwerking en/of opslag.

We waarderen je feedback en hopen dat we je in de toekomst een betere ervaring kunnen bieden.

Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

Prima producten.

De prijs is prima, de kwaliteit van de geïmpregneerde dubbele rhombus profielen is ook zoals het hoort. Geen kromme planken en weinig noesten. De bezorging ging goed, de chauffeur bood aan om de planken naar binnen te dragen. Contact met de leverancier was makkelijk.

1 de agosto de 2025

Resposta da Hout en Bouwmaterialen.nl

Dank voor de mooie review!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Duidelijke website en goede levering

Duidelijke website, snelle levering met juiste informatie en mooie kortingsacties.

7 de agosto de 2025

Resposta da Hout en Bouwmaterialen.nl

Fijn dat u tevreden bent, Graag tot een volgende keer!

Snel bestelling geregeld

Snel bestelling geregeld, waarbij jezelf de keus kunt maken uit klaar laten zetten of direct zelf halen. klantvriendelijke site. ziet er keurig uit Zeer mooie goedkope prijzen. Dikke aanrader

5 de agosto de 2025

Prima service.

Prima service.
s'avonds besteld, volgende dag opgehaald.
Prima kwaliteit/prijs en vriendelijk geholpen

Tot een volgende keer

31 de julho de 2025

Ik ben zeer tevreden

Ik ben zeer tevreden. Ik heb online besteld, dus persoonlijk contact heb ik niet gehad. Twee zaken die ik een duimpje geef is:
1 - de bezorgkosten zijn heel redelijk in vergelijking met andere bedrijven.
2 - de mogelijkheid om als je iets vergeten bent alsnog het te kunnen toevoegen zonder extra kosten in rekening te brengen.

Dit waren mijn opmerkingen.

Mvg Jan Postma

29 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hand in hand

Klantgerichtheid en klantvriendelijkheid hand in hand. Het begon al op de website. Blij verrast was ik dat na het afrekenen de mogelijkheid geboden werd nog iets toe te voegen (voor het geval je iets bent vergeten). Dat noem ik inlevingsvermogen (zeker omdat ik natuurlijk de schroeven was vergeten...) en klantgericht. En bij aflevering was ook de chauffeur relaxt en vriendelijk. Kortom zeer tevreden.

28 de julho de 2025

Zeer tevreden

Haal al jaren al mijn hout bij Hout en Bouwmaterialen. Altijd goed van kwaliteit en klantvriendelijk.

19 de julho de 2025

Dank voor de mooie review! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

Goede kwaliteit hout!

De schutting werd door omstandigheden s'avonds bezorgd door Willem en wat een leuke spontane man hij belde netjes dat het later werd en s'avonds belde hij dat hij eraan kwam.

Super mooi hout van goede kwaliteit!

16 de julho de 2025

Resposta da Hout en Bouwmaterialen.nl

Fijn om te horen dat zowel de levering als het geleverde hout naar wens zijn. Bedankt voor uw mooie review en graag tot een volgende keer!

Prettige website

Prettige website, goede prijzen en duidelijke informatie!

6 de julho de 2025

Dank voor de mooie review! Groeten, Team Hout en Bouwmaterialen

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Waardeloze toko

Waardeloze toko. Aflevering niet volgens afspraak, weken later dan beloofd. Vervolgens was ruim de helft van de underlayment platen van dermate slechte kwaliteit dat ze niet te gebruiken waren. Na een mail hierover kreeg ik een antwoord met de dooddoener dat de platen wat zichtbare schade konden hebben. Na wederom een mail dat ik dat wel snap bij een c kwaliteit maar dat hier geen sprake van was maar dat het ging om platen die zo slecht waren dat ze constructief niet gebruikt konden worden werd ik vervolgens geantwoord door een andere medewerker. Deze had met de directie gesproken en het voorstel was omruilen of compensatie. Na mijn antwoord dat omruilen mijn voorkeur had werd het weer stil. Na drie mails van mijn kant kreeg ik een sorrie mail want meneer dacht dat een collega het had overgenomen. Omruilen kon ineens niet meer want deze platen waren plots uit het assortiment. Wellicht konden ze compenseren. Na mijn vraag over hoe de compensatie eruit ziet werd het weer stil. Schandalig en inmiddels 2 maanden verder

1 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fijne website en goed geholpen

Fijne website! Goede uitleg dus bestelling was binnen een paar minuten geplaatst en betaald. Volgende ochtend opgehaald zonder problemen en prima hulp! Aanrader :)

2 de julho de 2025

Resposta da Hout en Bouwmaterialen.nl

Dank je wel Manel voor de mooie review. Graag tot een volgende keer!

Scherpe prijzen

Fijne website.
Scherpe prijzen.
En ook nog zomaar 10%korting

25 de junho de 2025

Resposta da Hout en Bouwmaterialen.nl

Dank voor de mooie review!

Duidelijke website

Duidelijke website, leuk dat je een welkomstkorting ontvangt van 10 % en dat met toch al scherpe prijzen,

16 de junho de 2025

Resposta da Hout en Bouwmaterialen.nl

Bedankt voor de 5 sterren!