Hudklinikkenholstebro Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ligegyldighed og spild af tid. Vores datter har døjet med udsæt og kraftig kløe flere steder på kroppen i rigtig lang tid. En ventetid på 2 mdr og 2,5 t kørsel ialt. 2 min. Konsultation..., Ane... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig i mit liv har jeg oplevet en mere arrogant, ligeglad, indbildsk, useriøs og ringe læge... Ingen håndvask, afspritning af hænder, handsker eller lignende hverken før eller efter hun ki... Ver mais

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

59 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er glad for hudklinikken I Holstebro!

Jeg er glad for at gå på hudklinikken i Holstebro. Venlig atmosfære i klinikken, Ane Ryborg har hjulpet mig med et hudproblem, hun er venlig og smilende, sekretæren er venlig og smilende, jeg kom ind til tiden, kan anbefale klinikken til andre

12 de agosto de 2026

Dårlig oplevelse

Tilslutter mig strømmen af dårlige anmeldelser. Fortrød så meget at jeg tog min lille datter på 1 år i bilen i 1,5 time, for at komme ind til en arrogant læge der kiggede på hende fra 2 m. afstand og virkede til bare at ville have os ud af døren, så næste kunne komme til. Jeg er egentlig utryg ved at skulle give min datter cremen, da jeg slet ikke føler mig vejledt. Alle spørgsmål blev besvaret med 'kig i smøreplanen'. Nu sidder jeg hjemme med flere ubesvarede spørgsmål. Tænk sig at behandle folk på den måde med god samvittighed. Nu skal vi igennem flere måneders ventetid for alligevel komme til en anden hudlæge.

24 de junho de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tilslutter mig de dårlige…

Tilslutter mig de andre dårlige anmeldelser.

Hun kigger på min plet i to sekunder og siger arrogant "jeg kan slet ikke FORSTÅ at man har tænkt, det der skulle være et problem" og fortsætter så med at vise en oversigt over problematiske modersmærker, selvom det ikke var et modersmærke, jeg kom for at få tjekket.

Jeg gik derfra med en følelse af slet ikke at være blevet undersøgt og en følelse af ikke at være blevet taget seriøst.

Spar dig selv for en dårlig oplevelse - bestil hos en anden hudlæge.

19 de março de 2026

Danmarks dårligste hudspecialist

Jeg kører lige knap 2 timer med min 5 årige dreng, for at komme op til Ane i Holstebro. Fordi ventetiden var attraktiv og jeg manglede svar.

Havde fået afvide af min læge hvad hudlægen burde gøre, men alt jeg sagde til Ane blev citeret med “Nej!” Og min læge vidste desuden absolut ingenting ifølge Ane.

Hun ville ikke konkludere noget og gav mig kun svaret “at det ligesåvel kunne være det ene som det kunne være det andet”
Okay tænkte jeg. Pudsigt nok derfor jeg kommer til en hudlæge.

Hun kiggede på min dreng, fra 2 meters afstand.

Tydeligt at se at alle dårlige anmeldelser er ganske sande, for jeg havde præcis samme dårlige oplevelse!

Jeg var godtroende fordi hendes sekretær var ualmindeligt flink i telefonen, og jeg tænkte derfor at det simpelthen ikke kunne passe at en faglig person kunne være som folk beskrev Ane.
Men desværre blev jeg slemt skuffet.

3 de dezembro de 2025

Ualmindelig dårlig oplevelse

Ualmindelig dårlig oplevelse! 2 minutter - så meget tid brugte hudlæge Ane Ryborg samlet på at stille diagnose og finde en pakket pose frem med cremer og beskrivelse af skæleksem. Ane Ryborg var meget uinteresseret og stillede diagnose på 2 meters afstand fra sit skrivebord og helt uden interesse i at se billeder af eksem eller lytte til patienten/min datter. Har nu ventet 1 år på at komme til anden hudlæge, og det har været ventetiden værd. Anden hudlæge har stillet anden diagnose og viser interesse i at hjælpe og lytte samt følger op på sin behandling.

10 de dezembro de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Total dårlig og skræmmende oplevelse

Jeg har besøgt hudklinikken ved Ane. Jeg havde taget min mor med, da jeg har lidt problemer med nåle og sådan noget. Vi sætter os i venteværelset og bliver så kaldt ind. Jeg skulle have fjernet et modermærke.
Det første hun siger til mig, da jeg kun lige har nået at sætte mig er, "Ja du skal gøre så jeg kan komme til". Herefter vil hun til at bedøve mig, hvilket jeg ikke er klar til, da jeg er så bange for nåle. Så jeg siger til hende "Jeg skal lige trække vejret inden", hvortil hun svarer meget surt "vi kan også bare lade være med at fjerne den, det er jo dig selv der har valgt det", og så går hun ud af døren.
Der kommer en assistent ind, og hun prøver at få mig til at falde til ro. Da jeg er kommet til mig selv og er klar igen, henter hun lægen igen, og her vil hun så til at skære modermærket af, og hun påstår at hun har bedøvet mig. Hun tager ved modermærket med en pinset, og jeg skriver næsten fordi det gør så ondt, hun stopper så og går ud af lokalet endnu engang. her siger min mor så til assistenten "hun har altså ikke bedøvet hende".
Lægen kommer ind igen og jeg siger meget bestemt til hende "du har altså ikke bedøvet mig". Hvortil hun svarer "Det har jeg, men vi kan da gøre det igen". Og så bedøver hun mig "igen", hvor jeg så kunne konstatere at hun ikke havde bedøvet mig, som hun ellers påstod. Hun fjerner modermærket med det samme efter hun har bedøvet, hvilket næsten gjorde ligeså ondt som før, så jeg tænker ikke bedøvelsen har nået at virke, fordi hun havde så travlt. Assistenten ender med at brænde det, så vi kan gøre det stille og roligt.

Jeg gik fra klinikken med en meget vræd følelse. Man følte ikke hun mødte en som et menneske, man var bare en masse ligegyldige genstande, som hun skulle have kørt igennem hurtigst muligt.
Så en meget dårlig oplevelse, som overhovedet ikke, nærmest tværtimod, har gjort min nåleskræk bedre. Man var der i meget kort tid, og følte med det samme at hun var træt af en.

26 de novembro de 2025

Var der i knap 3 min

Var der i knap 3 min. Og følte allerede hun var træt af mig fordi jeg spurgte to gange hvad jeg skulle. Havde mange spørgsmål og ikke et af dem fik jeg tid og lov til at stille. Sidder nu med en virkelig kedelig fornemmelse i kroppen over at have ventet så længe på ikke en skid mere end min egen læge havde vuderet. Og forsøgt behandlet.
Hold jer langt væk.

12 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hurtig , intetsigende og miserabel.

Den korte ventetid havde åbenbart sin naturlige forklaring.
Var til en såkaldt forundersøgelse hos Ane for et par mdr siden. Havde fået noget udslæt især på næsen, og et lille på kinden.
Efter halvandet minut kunne Ane fortælle at det var noget modermærke lignede udslæt jeg havde, og at hun sagtens kunne fjerne det.
Det var blot en bedøvelse, og så kunne hun skære huden af på de angrebne områder.
Men skulle dog vente til oktober/november for ikke at udsætte det for sollys efter behandling.
Tiden for behandling kom endelig i onsdags, jeg kom ind til Ane som i flyvende tempo gjorde klar.
Nu fortalte hun så at hun ville skære mærket væk på kinden, men det på næsen kunne hun ikke gøre noget ved. Det forstod jeg selvfølgelig ikke, og forklarede igen til hende, at det på næsen er det der generer mig mest. Nå sagde hun, “så kan jeg fjerne det største af dem på næsen”
Fire minutter senere var hun færdig, de tre første min gik med bedøvelse, og venten på at det virkede.

Da jeg i går fjernede plastrerne viste det sig at hun havde fjernet omkring halvdelen af mærket på kinden. På næsen havde hun skåret et stykke af huden ca halvt imellem de to største udslæt.

Så nu står jeg så med marginalt mindre udslæt/mærker to sår/år og ingen som helst forklaring om hvad det er jeg har.
Undrer mig over hvorfor jeg skulle vente til solen ikke var så stærk, for det må være begrænset skade den kan lave på de to små sår hun efterlod.
Jeg undrer mig endnu mere, over den store forskel der var i hendes forklaring til forundersøgelsen, hvor hun fortalte at hun sagtens kunne fjerne det, og hendes meget begrænsede evner til behandlingen, eller hvad man skal kalde det hun har foretaget sig.

Nå men nu syv mdr senere, kunne jeg så starte forfra hos egen læge, som noterede sig det mislykkede forsøg fra Ane, og gav mig en ny henvisning, til en ny hudlæge.

24 de outubro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Min oplevelse hos Ane var desværre…

Min oplevelse hos Ane var desværre virkelig skuffende – jeg har intet positivt at sige.
Jeg blev henvist med mistanke om fnat, da jeg havde voldsomt kløende knopper på både ben og arme. Da jeg kom ind til Ane, kiggede hun kun mellem mine fingre og konstaterede hurtigt, at der ikke var noget at se.
Uden at undersøge de områder, hvor jeg rent faktisk havde symptomer, konkluderede hun, at det var eksem. Jeg måtte selv spørge, om hun ville se på mine knopper, og hun kastede et hurtigt blik på dem – mens hun allerede var i gang med at udfylde et skema om brugen af en kraftig hormoncreme, som jeg skulle smøre kroppen ind i.
Hele konsultationen tog maksimalt 3 minutter, inklusiv ventetid i venteværelset.
Behandlingen skulle vare i 6 uger, og hvis den ikke havde effekt, skulle jeg tage 6 uger mere.

Heldigvis udviklede min kæreste de samme symptomer og gik til egen læge – hvor han fik stillet diagnosen fnat. Det reddede mig heldigvis fra at skulle gennemføre endnu 6 uger med unødvendig og skrap hormonbehandling.
Var til kontrol 1 maj, og har stadig gener efter at gå så lang tid med fnat.

1 de maio de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Helt i orden og kort ventetid

Der var kort ventetid på tidsbestilling. Jeg kom til aftalt tid og blev kaldt ind med det samme, venlig læge og bemanding i klinikken. Behandling blev startet med det samme. Jeg havde en fin oplevelse og kan slet ikke genkende senariet fra de dårlige anmeldelser.

3 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

The absolute worst doctors appointment…

The absolute worst doctors appointment I have ever experienced. After waiting 3 months and then driving for almost 2 hours she barely even looked at me from across the room, let alone examined my skin properly or listened to anything I had to say. Rude and dismissive and clearly hates her job. I left in tears!

I can see from other reviews that I am not the only one to have been treated like this, shame on you Ane Ryborg!
87% giving you 1 star says everything, you should really take a good look at yourself.

13 de março de 2025

Skuffende og uprofessionel oplevelse

Jeg har desværre haft en virkelig dårlig oplevelse, da jeg besøgte denne hudlæge for anden gang. Min akne var vendt tilbage, og jeg håbede på en løsning. Jeg blev mødt af en behandling, der virkelig skuffede mig.

Første gang følte jeg mig også meget ligegyldigt, men jeg tænkte, at jeg ville komme tilbage, da jeg jo havde været der før, og der var "kort" ventetid i forhold til andre steder.

Jeg har været meget mentalt påvirket af min hud, og jeg glædede mig til at få en behandling, der kunne afslutte det hele. Men lægen vurderede ikke, at min hud var “slem nok” til at få Isotretinoin, selvom hun kun kiggede på min hud i et sekund fra 2 meters afstand. Der blev ikke set tæt på min hud, hvilket føltes som en overfladisk vurdering.

Jeg fik i stedet ordineret et andet medikament uden nogen form for vejledning om, hvordan det skulle tages korrekt – ingen information om, hvad man skal undgå i kosten eller sollys. Jeg blev bare informeret om doseringen (2 stk., 2 gange dagligt), men intet mere.

Jeg måtte selv hjem og undersøge medicinen og fandt ud af, at der normalt bør være en creme samtidig for at sikre, at behandlingen virker bedst. Dette blev ikke nævnt i konsultationen, som kun varede et par minutter.

Jeg føler mig overset og som om min bekymring ikke blev taget seriøst. Jeg havde håbet på en grundigere vurdering og en behandling, der kunne hjælpe mig. Jeg vil desværre ikke anbefale denne læge.

4 de março de 2025

Meget meget useriøs dame

Meget meget useriøs dame. Jeg var derinde i 2 min maks og hun sagde bare jeg havde ar og skulle fortsætte på det medicin jeg er på der ik virker. Hun virkede helt ligeglad og ville bare have mig ud igen.

9 de janeiro de 2025

Dårlig behandling

Dårlig behandling
Hun gider ikke se på problemet, men sender en i lysterapi 20 gange. Efter 15 behandlinger forslog jeg personalet at jeg gerne vil have hudlægen til at se på problemet, da det ikke havde hjulpet. Det kunne man ikke, jeg skulle have 20 behandlinger, før hun ville se på det. Jeg har kørt 140km. Hver gang.
Så nu må jeg igen til egen læge, for at få en ny henvisning, til en anden hudlæge.
Så glem hende🥶🥶🥶🥶🥶🥶🥶

17 de dezembro de 2024

DÅRLIG OPLEVELSE!!!!

Til grin....
Kommer med en henvisning fra min egen læge hvor der står 2 ting der skal drøftes. Jeg spørg da jeg bestiller tiden om det er muligt, at få tjekket begge ting, hvortil jeg får af vide at det ikke er noget problem.
Da vi kommer ind nævner Ane begge problemstillinger dog nævner hun eksem på knæene, men det var i nakken.... Hun mener min egen læge har skrevet forkert på henvisningen. Meeeen den kan jeg se.
Da vi kommer til problemstilling 2 har hun pludselig ikke mere tid og afviser os på en meget uhøflig måde. Jeg spørg pænt om det ikke er muligt, at hun vil kigge på min datters akne i ansigtet som jeg har bestilt tid til, hvortil hun svare: DET DER!!!! DET ER JO ET STØRRE PROBLEM.... I kan bestille en ny tid for I har jo allerede brugt 10 minutter.
Ja okay, det var hende der sad og kiggede ind i computer skærmen. Fair nok, men hallo dame tal da pænt og tænk over hvordan du siger tingene. Jeg sad tilbage med en datter der var ked af det og fik fornemmelse af hun havde et stort akne problem.
Vi var kørt 1 time til Holstebro for at komme til hudlæge og 1 time hjem igen...
Da vi så skal hente noget gel på apoteket ligger der ikke noget, så nu skal jeg f.... have fat i dem igen....
Jeg håber virkelig at I læser dette inden i tager turen. Det ville jeg ønske jeg havde gjort......

27 de novembro de 2024
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Fin behandling

Kan ikke lige genkende de dårlige anmeldelser hun har fået. Vi har været der i dag og Ane svarede på alle vores spørgsmål, talte pænt og var sød.
Indtil videre ikke noget dårligt at sige.

20 de novembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais