Hudklinikkenholstebro Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,2

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er glad for at gå på hudklinikken i Holstebro. Venlig atmosfære i klinikken, Ane Ryborg har hjulpet mig med et hudproblem, hun er venlig og smilende, sekretæren er venlig og smilende, jeg kom ind... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Tilslutter mig strømmen af dårlige anmeldelser. Fortrød så meget at jeg tog min lille datter på 1 år i bilen i 1,5 time, for at komme ind til en arrogant læge der kiggede på hende fra 2 m. afstand og... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ligegyldighed og spild af tid. Vores datter har døjet med udsæt og kraftig kløe flere steder på kroppen i rigtig lang tid. En ventetid på 2 mdr og 2,5 t kørsel ialt. 2 min. Konsultation..., Ane... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig i mit liv har jeg oplevet en mere arrogant, ligeglad, indbildsk, useriøs og ringe læge... Ingen håndvask, afspritning af hænder, handsker eller lignende hverken før eller efter hun ki... Ver mais

Ruim

O TrustScore é 2 de um total de 5

59 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

9 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Utrygt besøg

Utrygt besøg
Hudlæge var overhovedet ikke nærværende. Stillede diagnosen ved et kort blik på huden, udskrev recept på cremer på 5 min. Ingen info omkring noget. Tydeligt hun bare skal køre nogle patienter igennem

29 de março de 2023

Uengageret

Uengageret, inkompetent og i øvrigt flabet uden grund. Spild af tid og energi.

21 de março de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Gid, jeg havde læst de dårlige anmeldelser...

Hvor vil vi ønske, vi havde tjekket anmeldelserne, inden vi bestilte en tid i klinikken... for vores oplevelse er utrolig meget lig med alle andres!

Min mor havde været til egen læge med hudproblemer, hvor hun endelig fik lavet en henvisning. Med lang ventetid alle steder, var Hudklinikken Holstebro den med kortest ventetid. Efter nogle måneder, var vi endelig derinde i dag, hvor vi var efterladte med den værste oplevelse..

Lægen var decideret uhøflig og ubehagelig at være hos. Det første, hun siger, er at mor skal tage medicin, fordi "der er ikke en anden løsning." Det her siger hun, inden hun stiller spørgmsål eller ser med sine egne øjne, så hun vurderer ordentligt. Hun ville ikke engang tjekke huden og se: "Det ville være spild af tid, hvis ikke der er noget at se," sagde hun. Ja, det er så derfor, du som speciallæge skal se, om der er noget… Efter at jeg sagde, hun godt måtte tjekke alligevel, kiggede hun knapt tre sekunder på området og sagde "ja, det er normalt". Okay, jamen det er da betryggende... eller hvad?

For det første, så har hun ingen øjenkontakt med hverken mig eller mor, når hun snakker, og hun kigger væk, som om hun vil være alle andre steder end her...

Det føles ikke særlig betryggende.

For det andet, så spurgte jeg hende "burde vi ikke finde ud af, hvad årsagen er, i stedet for at tage medicin der ‘måske’ hjælper?”. Her svarer hun kækt "Jamen, hvad vil du have, jeg skal gøre?"...

Hvordan pokker kan det være, at JEG skal komme med løsningen er? Er det ikke derfor, at henvisningen er blevet lavet? På et tidspunkt spørger jeg, hvad løsningen til det andet problem er (min mor blev henvist for to ting), hvortil hun hæver stemmen og siger "det er jo det, jeg har sagt, altså! De her piller". Men det var jo løsningen på det første problem og ikke det andet. Pludselig er de det samme?

Hun hævede stemmen, snakkede i en ubehagelig og ligeglad tone, og gav al indikation for, at vi bare var et navn på listen over patienter, der skal ind og ud af døren. Ingen omsorg, empati eller professionel behandling. Vi kørte helt til Holstebro og har ventet i flere måneder for absolut ingenting.

Vi gik ud i bilen og havde det så dårligt, fordi vi følte os utrolig dumme, som om der ikke er noget galt, fordi det fik hun det til at virke som. Men det er jo ikke for sjov, vi har fået en henvisning...

Jeg fik det markant bedre, da jeg så, at andre har haft præcist samme oplevelse – for så er problemet ikke med hverken mig eller min mor men tydeligt med hende. Alle siger det samme både herinde og i Google Reviews.

Vent hellere i længere tid end at tage ud til denne klinik...

17 de outubro de 2022
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super fin behandling

Super fin behandling - hurtigt og effektivt. Ane Ryborg var sød at sørge for en tid til mig hos plastikkirurgerne i Skejby, mens jeg ventede. Service tip top. Tak for go` behandling.

13 de junho de 2022

Anbefaler ikke klinikken

Anbefaler ikke klinikken, spild af tid!
Max 10 minutter med læge Ane, hvor hun tre gange når at fortælle at tiden desværre er gået.
Lægen har ingen interesse i at spørge ind, lytte eller tjekke. Så i princippet ingen undersøgelse/konsultation eller samtale, blot spild af kørsel og min tid.
Er klinikken der blot for at tjene penge, mon..

2 de maio de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan absolut IKKE anbefale…

Jeg kan absolut IKKE anbefale hudklinikken!!!
Min oplevelse ved klinikken og hos lægen, Ane, er ikke god. Jeg blev mødt af en læge som slet ikke viser forståelse eller lytter til hvad man har af sige. Jeg følte jeg blev snakket ned til.
Jeg kom med mine hudproblemer og udtrykte mig om mit problem og forklarede hvornår det opstod.
Hun blev nærmest fornærmet over hvad jeg havde at sige og var meget nærtagende.
Jeg kommer aldrig til at sætte fod i den klinik igen og jeg vil bestemt IKKE anbefale nogle at få en tid hos hende.
Så hellere tage den ekstra ventetid ved en anden hudlæge og få en ordentlig behandling!

30 de março de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Var inde hos hudlægen (Ane Ryborg) i…

Var inde hos hudlægen (Ane Ryborg) i hvad føltes som kun to minutter efter at have ventet i månedsvis på min tid. Blev nærmest ikke kigget på og blev ikke engang behandlet af hudlægen selv, men af en anden person der var i lokalet. Fik brændt nogle knopper jeg har i ansigtet. Dem assistenten rent faktisk ramte kom tilbage næsten dobbelt så store. Dem hvor hun ramte ved siden af var dem der slap mest nådigt da de fik lov til at beholde deres originale størrelse. Det var en forfærdelig oplevelse og jeg kommer ikke til at prøve behandling igen hos dem.

31 de janeiro de 2022

Find et andet sted - Alt andet er bedre

Hold da helt op. Troede jeg havde oplevet højdepunktet af dårlig service, men nej.. Desværre ikke. Det er den værste hudklinik og generelt oplevelse jeg nogensinde har oplevet.. Har du tid en tid, så afbestil og få en hos en anden. Du får IKKE fikset dit problem her.

Havde ventet i flere måneder på en tid, hvor jeg venter i en time på at komme ind for at sidde der i 2 minutter.

De stiller hverken spørgsmål til tidligere behandlinger eller lign. problemer. Tager ingen prøver da det må tage for lang tid. Så man bliver sendt ud af døren med noget der allerede er prøvet? Føj en oplevelse 🤮

24 de agosto de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Aldrig har jeg prøvet noget lignende……

Aldrig har jeg prøvet noget lignende… Jeg havde en tid til min datter hos Ane Ryborg. Om morgenen da min datter havde en tid over middag, kom jeg til at tænke på, at jeg ikke havde fået en sms om vores aftale, som man ofte gør ved læger, tandlæge og øjenlæge. Så jeg ringede til klinikken, bare lige for at sikre mig, at vi havde en aftale, så vi ikke kørte forgæves, vi har en time i bil, hver vej. Vi blev mødt af en telefonsvarer, at der var ekstra ordinært lukket den dag. Jeg ringer så til min egen læge, for at forhøre mig til, om vi skal køre derop eller ej - min datter skal besøge en hudlæge, for at få svar på blodprøver samt bestilling af ny medicin, som kun hudlægen må gøre. Vores egen læge synes det er mærkeligt med telefonsvaren og ville ikke køre afsted, hvis det var hende. Der kunne jo være sket en ulykke eller lignende, som gjorde at klinikken var nødt til at holde ekstra ordinært lukket.
Jeg ringer et par dage efter til Ane Ryborg, og bliver mødt af den mest uforskammede sekretær. Hun siger, at vi udeblev fra besøget, da klinikken havde åbnet. Det var sekretæren selv det var syg, og derfor at telefonen var lukket. Hun var så uforskammet og grov overfor mig, at jeg var rystet, og min datter, som stod ved siden af og hørte samtalen var endnu mere rystet. Jeg foreslog, om man ikke kunne sige på telefonsvaren at klinikken var åben men at telefonen var lukket pga. sygdom, hvis de stod i sådan en situation en anden gang. Men det ville hun ikke høre tale om, det var mig der dum. Hun grinede hånende og sagde at jeg bare ville tale mig ud af udeblivelsen.
Jeg skulle bestemt ikke have en ny tid hos den hudlæge.

13 de julho de 2021
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Hudlægen er på ingen måde kundeminded

Hudlægen er på ingen måde kundeminded!
Var max 5 min inde ved hende, hvor hun nærmest ikke viste interesse for mig og problem.
Hun spurgte overhovedet ikke ind til mit sygdomsforløb. Det eneste spørgsmål jeg fik, var i forhold til hvilket erhverv jeg har.
Som mange andre skriver, så føler man sig på ingen måde hørt, men blot som det næste nr. i rækken :(

26 de abril de 2021

Jeg kan ikke anbefale Ane K Ryborg

Jeg kan ikke anbefale Ane K Ryborg. Udover at have fejl diagnosticeret mig, og lavet andre fejl, så har hun travlt med, at man skal “komme videre”, hvor hun ikke giver sig god tid til en. Hvis man venter på svar fra en hudbiopsi, så tager det et halvt år, og man skal selv rykke for et svar - hvilket ikke er okay, en hudbiopsi tager ikke flere måneder at analysere.

7 de outubro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig behandling af sekretær !

Dårlig behandling af sekretær !
Aldrig har jeg prøvet at få skæld ud af en så sur dame før over at jeg spurgte ind til ventetider... jeg skal i hvertfald ikke have en tid der til mit barn!!

12 de maio de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke anbefale denne hudklinik…

Jeg kan ikke anbefale denne hudklinik især ikke hudlæge Ane Rye. Hun valgte og pakke mine arme ind i noget jeg overhovedet ikke kunne tåle.Jeg har berørings allergi i forvejen, hvilket hun ikke havde taget højde for. Hun ville ikke lytte til hvad jeg sagde, jeg blev nærmest bare viftet væk. Efter ventetid på 4 måneder har jeg stadig et udslæt over hele kroppen, som jeg ikke ved hvordan jeg skal behandle.

Både min mand og jeg var rystet over den behandling jeg fik.

Hold jer langt væk fra denne kvaksalver!

11 de abril de 2019
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Dårlig behandling af sekretær

Jeg har i dag haft en tid hos hudklinikken Holstebro hvilket jeg har ventet på i godt 3 - 4 måneder, jeg havde en tid kl. 08:40, men kommer desværre forsent 13 - 15 min Ca p.g.a. vejret og forsigtige kørende bilister (sne, slud og frost)

Jeg forsøgte at ringe klinikken op 4 gange undervejs men linjen var altid optaget og jeg blev smidt af.

Da jeg ankommer til klinikken og melder min ankomst via det elektroniske system og der står at jeg skal tage plads ved lægens dør, efter 15 min kommer der en sekretær og fortæller mig at jeg er kommet forsent og han den pågældende læge ikke har en tid før om 1 time, tiden var ikke noget problem men den måde hun kom på med en sur og irreterende stemme gjorde at jeg takkede nej til tiden (efter en telefonsamtale) og sagde også nej tak til en ny tid, det var sekretæren dog uforstående overfor, sagde at jeg bare kunne ringe hvilkede jeg forklarede igen at jeg havde prøvet at komme igennem 4 gange, hun fortalte mig også at lægen sag og ventede i 12 min på at jeg skulle dukke op og at det var spild af hans tid, hvorefter hun så begynder at fortælle mig om at en bil har bremser og at jeg bare kunne holde ind til siden og sende en besked med at jeg ikke kan komme, jeg vælger så at afbryde sekretæren men en ganske simpel sætning "kan du have en go dag" og går fra klinikken.
Tur retur 128 km + 2,5 time spildt af min arbejdstid.

29 de janeiro de 2019

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais