Øjenlægerne Hugod & Holfort Avaliações 11

3,2

Detalhes da empresa

1. Oftalmologista

Escrito pela empresa

Offentlig øjenlæge på Amager. Vi ser offentlige patienter på sygesikringen. Book tid uden henvisning fra egen læge.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Lægerne virker ikke særligt kompetente…

Lægerne virker ikke særligt kompetente og giver sig ikke tid til at undersøge grundigt. Hvis de ikke umiddelbart kan se noget galt i løbet af 5 minutter så bliver du bare sendt afsted igen med nogle øjendråber, og så ellers held og Lykke.. efter at have været hos auga eye center mange gange måtte jeg give op. Jeg måtte derfor selv finde frem til at jeg har demodex blefaritis, noget der nemt kunne være undersøgt hos en øjenklinik hvis man altså havde gjort sit job grundigt nok…

8 de março de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Manglende evne til at lytte og til empati.

Øjenlægen havde slet ikke tid til at lytte til mig. Han talte i en lind strøm, og var slet ikke til at afbryde, før han sagde, -skal vi aftale næste kontrol. Jeg har mødt ham en gang før, og da var det nøjagtigt den samme attitude der giver det indtryk at han ikke har tid til dig og hurtigt skal videre. Når talestrømmen var slut spurgte jeg ham så om de kunne kigge på grøn stær også (eftersom min søsters øjenlæge en uge før havde fortalt hende at hendes nærmeste skulle checkes for det), når jeg nu havde kørt 40 km. derud og havde 40 km hjem igen, -men det skulle der aftales ny tid til, og sådan var det bare, -ifølge ham var det en HELT anden undersøgelse.... Jeg har nu efterfølgende været hos en anden klinik på Amager, hvor det overhovedet ikke var noget problem at lave grøn stær undersøgelsen oveni, -det tog nogle få minutter ekstra at sætte sig foran en ny maskine som pustede i øjet, og vel også et par minutter for hende at evaluere det. Hun var så det stik modsatte, -empatisk havde god tid til at lytte til mine bekymringer omkring mit syn, og gav en god forklaring (læs anden anmeldelse). Holfort himself ringede så efterfølgende til mig og undskyldte meget. Han har snakket med den pågældende øjenlæge jeg mødte og kunne garantere at jeg ikke ville møde samme attitude igen. Det har jeg meget respekt for, og kvitterer med 3 stjerner istedet for en, for ud fra de andre anmeldelser at dømme, er der ihvertfald andre øjenlæger i klinikken som gør det fremragende.

10 de novembro de 2025

Den bedste øjenlæge!

Sayeh er uden tvivl den bedste øjenlæge, vi har mødt! Hun møder min datter med stor omsorg og professionalisme, og vi føler os altid i trygge hænder. Det er tydeligt, at hun har en særlig evne til at skabe ro og tillid hos børn – vi kunne ikke ønske os bedre behandling.

19 de junho de 2025

Succesfuld operation 👏🏼❤️

Jeg har været til undersøgelse hvor det viste sig at mine øjne var blevet være end jeg havde troet.. og skulle så ha dem begge opereret.
Jeg blev opereret for grå stær på begge mine øjne af Stig Holfort,i går den 9/10-2024 Jeg var meget nervøs da jeg kom, det hele forløb så godt,Stig er så omsorgsfuld og man føler sig tryg.
Operationen gik godt og mig som før så alt i tåge …. Ser nu klart …. stod midt i min stue og græd af glæde over at kunne se at himmelen var blå,samt alle farverne i haven … samt alt inde i huset som nu er favre nye verden for mig … jeg er benovet af hele mit ❤️
Tak for sådan en dygtig øjenlæge som Stig Holfort
🙏🏻🙌🏼🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀🍀

9 de outubro de 2024
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super godt og flot arbejde

Det er nu et år siden jeg fik opereret mine øvre øjenlåg hos Stig og jeg er simpelhen så glad for at have fået det lavet. Super godt og flot arbejde, der nærmest ingen tid tog. Kan varmt anbefales og jeg har også anbefalet Stig, når nogen vil have lavet øvre øjenlåg.
Jeg vil helt sikkert også have lave nedre øjenlåg hos Stig, men det er lidt svært at komme igennem på telefon. Ville ønske I havde en mail man kunne skrive til 😉

21 de abril de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super god og kyndig vejledning.

Super god og kyndig vejledning.

De bliver overvældet af patienter da alle ved hvor behagelige og dygtige de er.
De dårlige anmeldelser af vanskeligheder med at komme gennem på telefonen er derfor blot et udtryk for hvor søgt den her klinik er!

14 de agosto de 2023
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Mage til oplevelse.😡

Mage til oplevelse.😡
Jeg ringede til klinikken flere gang da jeg havde akutte smerter i øjet. Jeg fik at vide i telefonen at der var optaget og at jeg måtte ringe senere. Jeg mødte derfor op i klinikken og spurgte receptionisten om lægen kunne tilse mig med det samme.( det skal lige siges det var på en fredag). Hun spørger lægen om han har mulighed for at tjekke mig og hun kommer tilbage og siger at jeg skal komme tilbage igen på mandag. Jeg fortæller hende at jeg bliver nød til at blive tilset med det samme da mine smerter er udholdelige. Hun siger at hvis det er så slemt burde jeg ringe 1813. Jeg fortæller hende at jeg bare gerne vil ses af lægen i 5 min. Til det ruller hun øjne af mig. Hvortil jeg siger til hende at jeg gerne vil tage tiden på mandag for en sikkerheds skyld. Jeg endte med at tage på Rigshospitalet øjenafdeling og der blev jeg tilset af en læge der kiggede på mit øje. Nu er smerterne væk takket være lægen på Rigshospitalet.

11 de agosto de 2023
logotipo da Øjenlægerne Hugod & Holfort

Resposta de Øjenlægerne Hugod & Holfort

Kære Dua.
Vi er kede af din dårlige oplevelse. Vi har hjulpet dig akut tidligere på måneden med god og fin effekt. Desværre har du så atter haft en akut problematik. Denne dag var vi desværre optaget af mange akutte patienter da vi har en meget stor søgning til vores klinik, hvorfor vi forsøgte at hjælpe bedst muligt med en tid så hurtigt vi kunne.

Man har altid mulighed for at søge en anden øjenlæge akut når vi ikke har tid og det har du benyttet dig af kan vi forstå.

God bedring til dig.

I trygge hænder

Det var svært at komme igennem på telefonen grundet travlhed, men da det lykkedes at få en tid, mødte jeg ind til vældig pæne lokaler og et imødekommende personale. Hurtig og grundig forundersøgelse ved ankomst, og rimelig ventetid i venteområdet på lægen på trods af, at jeg kom til en akuttid sent på dagen lige før sommerferien. Øjenlæge Stine var rolig og omhyggelig i sine undersøgelser og god til at forklare sine observationer og konklusioner. Jeg følte mig i trygge hænder.

14 de julho de 2023
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais