⭐ 1 ster – Geld na retour nog steeds niet terug Helaas hebben wij als bedrijf een zeer slechte ervaring met Meubeldistrict. Wij hebben een 2-zitsbank en een 3-zitsbank gekocht voor in... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
3 Chesterfield 2 zits banken gekocht, hele mooie bankstellen en eerder geleverd dan uiterste lever datum , via WhatsApp wat afspraken gemaakt waarbij ik me kwetsbaar opstelde en op vertrouwen moes... Ver mais
eames lounge stoel gekocht, werd binnen paar dagen bezorgd, goed verpakt ,uitpakken en poten eronder en klaar is kees. stoel ziet er perfect uit, zeer net afgewerkt, kan niets ontdekken waaruit bli... Ver mais
Wij hebben een prachtige Noguchi glazen salontafel met bruine houten poot! Super snelle levering, product werd ter plekke uitgepakt en al het verpakkingsmateriaal meegenomen. Daar word ik meteen al bl... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom! Wij voorzien inmiddels al jarenlang woonruimtes, maar ook bedrijfsruimtes van ons aanbod meubels. Door de jaren heen hebben we voornamelijk een online aanbod van kwalitatieve meubels kunnen leveren aan onze klanten.
Informações de contato
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Snelle en keurige levering
Levertijd van de tafel stond op 14 dagen maar ik had hem al na 4 dagen in huis, geweldig en wat een prachtige tafel ben er erg blij mee.
Tot nu toe niet tevreden
Tot nu toe niet tevreden. Contact via whatsapp verloopt goed. Bezorging is een drama. Vervolgens krassen op de stoel. Nu contact opgenomen om dit op te lossen, maar nog geen reactie. Deze beoordeling kan nog veranderen naar gelang de oplossing.
Goed contact
Na contact over een te bestellen artikel , meteen levering op korte termijn op goed afgesproken moment
Hele fijne ervaring
Hele fijne ervaring. Tim reageert snel. We hebben nu een prachtige stoel staan van hoge kwaliteit en niet van echt te onderscheiden. Dikke aanrader.
Gewoon is al bijzonder
Ben blij dat er bedrijven zijn die gewoon doen wat ze zeggen. Besteld, betaald en geleverd
Mooie stoel en meewerkende en service…
Mooie stoel en meewerkende en service gerichte klantenservice....
Tijdloos stijlvol met een goede zit
Mooie stoel! Afwerking en kwaliteit zijn goed en met de hocker zit die als een juiste zetel! wij zijn er erg blij mee
stijlvol en tijdloos.
De bank werd goed afgeleverd maar ik…
De bank werd goed afgeleverd maar ik had wel verwacht dat de bezorger mij even zou helpen bij het uitpakken.
Loungestoel nu wel geleverd nadat hij…
Loungestoel nu wel geleverd nadat hij door mijn eigen onderzoek wel weer leverbaar bleek, en wel binnen een dag na bestelling! Meerprijs complete montage van stoel en hocker was wel 95 euro. Prima stoel en hocker trouwens, helemaal verstelbaar!
Goed
Goed, mooie uitleg, goed ontvangst, kwaliteit product.
Niet meer of minder. Top service.
Snelle service
Snelle service. Zondag besteld maandag geleverd. Stoel in elkaar gezet voor ons en de verpakkingen mee retour genomen. Met 2 sroelen is ons interieur compleet.
Goede communicatie
Goede communicatie , stoel was snel geleverd en ze zetten hem zelfs voor je in elkaar als het moet.
Wij zijn zeer tevreden!
Mooie stoel en snel geleverd
Mooie stoel en snel geleverd. Ter plekke in elkaar gezet en fijn al het verpakkingsmateriaal meegenomen
Snelle en goede service
Snelle en goede service
Super mooie lounge chair, bij levering ook in elkaar gezet 👍🏻
prima bedrijf
Zeer vlotte afhandeling van vragen en een correcte levering van een heerlijke verstelbare James Eames lounge chair
Vlotte levering
Barcelona stoel besteld en al vlot ontvangen: ruim voor de aangegeven periode van twee weken.
Heel tevreden over de verhouding prijs kwaliteit
Mooie design lounge chair
Prima fauteuil, mooi design. Goede service, perfecte prijs/kwaliteitsverhouding.