Vi har en hund med meget sart mave, så da vi skulle skifte foder, da "vores" mærke blev taget af markedet - i øvrigt lige op til jul - meldte frustrationerne sig. Efter en god snak med Malene fandt vi... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Får altid hurtig super hurtig levering til en fornuftig pris. Holger og Malene gode til at vejlede i forhold til hvilke produkter og madvarer vores hund skal have. Der er altid en lille ekstra godb... Ver mais
Alt var som det skulle være. Hurtig levering. Bestilte inden kl 12 og har pakken dagen efter
Intet problem her! Jeg bestilte min ordre onsdag eftermiddag, den blev sendt torsdag og modtaget fredag formiddag. Det er jo lækkert! De havde også vedlagt nogle ekstra snacks til hundene, hvilket ba... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Stort udvalg i hundefoder og kattefoder. Vi har også et stort udvalg i træningsartikler og hundetilbehør. Vi er meget taknemmelige for alle de dejlige tilbagemeldinger vi får.
Informações de contato
Smedegaardsvej 70, 9490, Pandrup, Dinamarca
- kontakt@hundeogkattefodershop.dk
- www.hundeogkattefoder.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 mês
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid hurtig levering
Altid hurtig levering
Og altid klar med hjælp. Min hunds foder var engang i rest ordre, og der var de behjælpelig med og finde alternativ indtil det kom på lager igen.
Og det bare lækkert og få leveret 14 kg’s sæk til døren.
God kundeservice og hurtig levering
Overskuelig hjemmeside
Overskuelig hjemmeside
Gode priser
Hurtig ekspedition
Hurtig ekspedition. Fine varer af god kvalitet
Hurtig og super gode produkter.
Hurtig og super gode produkter.
Altid en venlig og konstruktiv hjælp.
Meget god kundeservice
Meget god kundeservice, og super hurtigt levering.
Har handlet hos dem mange gange.
Perfekt service, ordentlig, hurtig levering
Perfekt service, ordentlig, hurtig levering, kan kun varmt anbefale at handle med Hundeogkattefoder. Jeg bestilte de perfekte varer torsdag aften og kunne allerede lørdag formiddag afhente min varer i pakkeshop.
Handel og varer som det skal være :)
God købeoplevelse
God købeoplevelse.
Fin webshop med gode priser. Varerne ankom hurtigt efter bestilling. Ikke sidste gang at jeg køber derfra 😊
2 gange har jeg bestilt hos…
2 gange har jeg bestilt hos hundeogkatteshop, og begge gange har jeg modtaget pakken dagen efter. Det er førsteklasses varer til meget rimelige priser. Og servicen er helt i top. Jeg kan kun anbefale andre at handle hos hundeogkatteshop, hvis man vil have en god oplevelse ved at handle på nettet.
Kan varmt anbefales. Kommer igen!
Produkterne og service er perfekte som altid👍 Er meget glad for at handle hos jer 😀 kan varmt anbefales - de har styr på det hele 💪
Alt i orden som det plejer at være
Alt i orden som det plejer at være. Meget hurtig levering af hundefoder.
Nem bestilling og godt tilbud.
Nem bestilling og godt tilbud.
Ekstrem hurtig levering.
5* herfra.
Har altid fået god service og hurtig…
Har altid fået god service og hurtig levering af de bestilte ting. Forsætter gerne med at handle hos dem.
Jeg køber fast hos jer
Jeg køber fast hos jer. Der er altid vejledning ved foderskift. Hurtig levering og prima foder, til netop vores 4 hunde(i alle størrelser). Kan kun anbefale jeres shop...og så leveres det lige hjem til døren.
God pris hurtig forsendelse
Hurtigt og nemt
5 stjerner for den hurtige og fin service
Hurtig og effektiv levering, inklusiv en lille hilsen til vuffer. Tak.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.