Illums Bolighus Avaliações

1.287
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte to skjorter online, fik bekræftelse på købet. Efter 8 dage ikke en lyd. Kontaktede så selv kundeservice, og fik svar dagen efter. "Vi beklager at måtte informere dig om, at vi desværre ikke... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Online tilbyder indpakning af gaver. Jeg købte 18 enheder sengetøj til ca kr. 14.000. Blev afvist af jeres kundeservice da jeg bad om 18 pakker, det blev til 7, fordi flere enheder af samme vare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I jeres afdeling i Hørsholm fik jeg den bedste service ever ,da jeg skulle købe nogle lysestager til min kone. En smilende medarbejder med hjertet på rette sted, Gitte, du er om nogen serviceminded... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Departamento

Escrito pela empresa

Illums Bolighus er et af Skandinaviens førende bolighuse, som i 2021 kunne fejre 80-års jubilæum. Med butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har vi gennem årene opbygget en stor viden om design, og kunder kan derfor altid forvente kyndig vejledning – både når man besøger de fysiske butikker og vores hjemmeside. Vi bestræber os på at yde en meget høj service med kunden i fokus. Vi giver os derfor altid god tid til den enkelte, så kunden sammen med vores kompetente personale kan sparre om tendenser, design og funktionalitet. Vores ambition er grundlæggende at kunne tilbyde kunder design i verdensklasse - bundet op omkring høj kvalitet og omtanke. Vores sortiment kan opdeles i følgende kategorier: Gastronomi, Dekoration, Mode, Hudpleje, Børn, Tekstiler, Møbler & Belysning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.287)

57 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dårlig kundeservice

Skal bruge 6-8 uger på at lave verdens mindste reklamation, hvorimod producenten skulle bruge 1 dag på at svar og eftersende. Skulle udfylde latterlig meget information og billededokumentation til Illums Bolighus (overrasket over, at de ikke også skulle bruge min blodtype og de sidste 4 i mit CPR nummer). De mangler derudover også stadig at sende mig en vare, som blev bestilt sidst i november, og levering bliver rykket hele tiden. Farvel og tak da

3 de janeiro de 2026

Falsk virksomhed

Helt igennem vanvittig og uhørte forretningsmetoder.

Som så mange andre skriver har jeg også oplevet at købe et produkt på tilbud. Illums Bolighus trækker/reserverer pengene. Nogle uger efter annullerer de orden, men skriver jeg bare kan købe produktet til fuld pris. Pengene er her 3 uger efter stadig reserveret på mit kort!
De bruger altså metoder hvor de forsøger at lokke kunden med gode tilbud, som de efterfølgende annullerer og håber kunden køber til fuld pris.

Jeg vil antage det er en ulovlig praksis og en praksis vi ikke bør acceptere i dk og vil opfordre alle der oplever lignende til også at melde firmaet til forbrugerombudsmanden.

2 de janeiro de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bestiller julegave d.17.dec og har…

Bestiller julegave d.17.dec og har endnu intet hørt fra dem. Er den sendt eller hvad?
Presset situation. Prøver at ringe til deres kundeservice. De åbner først kl 11. Prøver igen efter arbejde, men de lukker kl 14!!
Det er simpelthen ikke godt nok!

Når man bestiller varer der er på lager d.17.dec og i dag d.22.dec stadig intet har hørt.... og en kundeservice der er åbent 3 timer!

22 de dezembro de 2025

Telenor

Telenor - for knap 14 dage siden begyndte mit internet at drille - jeg gik forbi butikken i FRB C på vej hjem sidste søndag - dér sagde at jeg skulle kontakte kundeservice så det gjorde jeg mandag morgen og fik fat i en meget sød medarbejder der kunne se at min router faldt ud hele tiden - jeg sender en ny i dag så har du den i morgen - fik hurtigt besked fra Postnord at de nu havde den og at den ville blive leveret tirsdag - men så skrev de at den først ville komme onsdag - var sent hjemme - så ringede til Telenor Kundeservice igen - og på 5 min var det oppe og køre igen - SUPER GOD SERVICE - TAK FOR DÈT

18 de dezembro de 2025

Dårlig kundeservice

Bestilte julegaver d. 26/11 og der er intet sket på trackingen af pakken. Har skrevet flere mails og ringet for at få en løsning. De vil ikke sende en ny omgang afsted eller refunderer pengene før GLS har ledt efter pakken og de har 10 dage. Så kundeservice damen sagde jeg nok først ville høre fra dem i det nye år. Tak for dårlig service.

17 de dezembro de 2025

Ta ansvar

Jeg valgte Morsø stegepander sidste år i firma julegave, men allerede efter første brug, begyndte panderne at branke og maden sad fast. Troede i første omgang at det var noget jeg havde gjort forkert, men efter at have snakket med en masse af mine kollegaer i CPH viste det sig at ALLE havde samme problem. Vi henvendte os til Illum bolighus med henblik på en fornuftig løsning, men fik at vide at vi ikke kunne finde ud af hvordan man lavede et spejlæg 😳 og efterfølgende heller ikke vidste hvordan man rengjorde panderne. Altså hvordan kan ca 30 kollegaer tage fejl. De sendte ovenikøbet en vejledning og video til os og beskrev hvordan vi skulle lave et spejlæg. Ta jer sammen og vedkendt jer jeres ansvar. Det er nogle dårlige pander der ikke lever op til deres navn. Forstår ikke at i vil lægge jeres gode navn til for sådan noget møj. God jul

12 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

De tog mina pengar utan att skicka en orderbekräftelse.

Jag beställde ett par örhängen online. Något gick fel på hemsidan i slutet av transaktionen så pengarna drogs från mitt konto men jag fick ingen orderbekräftelse eller annat mejl. Bara stöld av mina pengar. Jag handlar mycket online och har aldrig varit med om liknande. Har mejlat dem och skickat bilagor på att de drog pengarna. Illum svarar inte. Jag kollade inte trustpilot innan jag beställde eftersom jag litade blindt på Illum, som jag känner som fysik butik.

7 de dezembro de 2025

Så ringe service

Aldrig oplevet så dårlig service andre steder,Så ringe service, jeg bestilte en vare, og endnu inden den var afsendt, blev den nedsat med 130kr, men ikke for mig da den nu var bestilt til den høje pris, men som de sagde kunne jeg jo bare også have bestilt til den lave pris og så selv have betalt for at returnere den dyreste vare, det er da kun at være vanskelig overfor deres “kunder” havde jeg tænkt over der kunne jeg bare have ladet være med at modtage den første pakke,og så sparet 130kr sikken en ringe kundepolitik at have👎

7 de dezembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Forfærdelig kundeservice og rodet ordre system.

Forfærdelig kundeservice og rodet ordre system.

Jeg skriver til 3 dage før at min ordre afsendes, at jeg gerne vil annullere den. Det kan ikke, da de åbenbart bare drop-shipper (fra lager) og det hele kører automatisk.

Derefter modtager jeg en afsendelses mail fra GLS, hvor nogle af mine ting er i. Et par dage efter modtager jeg endnu en mail fra GLS hvor et par ting er i. Derefter modtager jeg ENDNU en mail fra GLS hvor de sidte (antager jeg), ting er i.

Da jeg har valgt levering til SPECIFIK pakkeshop da jeg lagde ordren, pga. tingene er tunge, så forventer jeg selvfølgelig også at de bliver sendt til der til. De vælger så i stedet at sender min ordre til 3 forskelige GLS pakke shops. Den ene i Skagen, 200km væk. Jeg bor i Aarhus.

Derudover tager de flere dage om at svare tilbage på mails, og i mens sidder man her og er frustreret og irriteret over nu at skulle vente + 6 dage for at pakken bliver sendt tilbage efter ingen afhentning + retur transport tid + behandlings tid + refunderings tid + mail korrespondance tid, blot for at få sin refundering for ordren.

1 de dezembro de 2025

Jeg bestilte 4 LED lys

Jeg bestilte 4 LED lys. Da 2 af lysene var defekte valgte jeg at returnere dem alle.
Jeg har kontaktet deres kundeservice flere gange da jeg stadig ikke har fået mine penge retur.
Jeg har tracket pakken jeg sendte retur og pakken er leveret hos dem (det bekræfter GLS).
Jeg oplever en virkelig dårlig og uprofessionel service og kan på ingen måde anbefale andre af bestille vare via deres hjemmeside.

14 de novembro de 2025

Rigtig dårlig oplevelse

Rigtig dårlig oplevelse. Kundeservicen var uengageret og hjælpsomheden helt i bund. Jeg følte mig hverken hørt eller taget seriøst. Handler ikke her igen og kan desværre ikke anbefale butikken videre. (Emporia,Malmø)

26 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Illums Bolighus leverer altid produkter…

Illums Bolighus leverer altid produkter af højeste kvalitet.
Det er uden tvivl en af de butikker, jeg foretrækker mest, og jeg har været utrolig tilfreds med alt, jeg har købt derfra.
Kan varmt anbefales!

17 de novembro de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg har aldrig oplevet så dårlig…

Jeg har aldrig oplevet så dårlig service som hos Illums Bolighus. Det er nu halvanden måned siden, jeg lagde min ordre, og jeg har stadig ikke modtaget den. Jeg har både ringet og skrevet flere gange, og hver gang bliver jeg lovet, at de vil vende tilbage – men jeg hører aldrig noget. De lover og lover, men intet sker.
Denne oplevelse har været ekstremt skuffende, og jeg kan desværre ikke anbefale Illums Bolighus til nogen.

6 de outubro de 2025
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais