Købte to skjorter online, fik bekræftelse på købet. Efter 8 dage ikke en lyd. Kontaktede så selv kundeservice, og fik svar dagen efter. "Vi beklager at måtte informere dig om, at vi desværre ikke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Online tilbyder indpakning af gaver. Jeg købte 18 enheder sengetøj til ca kr. 14.000. Blev afvist af jeres kundeservice da jeg bad om 18 pakker, det blev til 7, fordi flere enheder af samme vare... Ver mais
I jeres afdeling i Hørsholm fik jeg den bedste service ever ,da jeg skulle købe nogle lysestager til min kone. En smilende medarbejder med hjertet på rette sted, Gitte, du er om nogen serviceminded... Ver mais
Jag beställde ett par örhängen online. Något gick fel på hemsidan i slutet av transaktionen så pengarna drogs från mitt konto men jag fick ingen orderbekräftelse eller annat mejl. Bara stöld av mina p... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Illums Bolighus er et af Skandinaviens førende bolighuse, som i 2021 kunne fejre 80-års jubilæum. Med butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har vi gennem årene opbygget en stor viden om design, og kunder kan derfor altid forvente kyndig vejledning – både når man besøger de fysiske butikker og vores hjemmeside. Vi bestræber os på at yde en meget høj service med kunden i fokus. Vi giver os derfor altid god tid til den enkelte, så kunden sammen med vores kompetente personale kan sparre om tendenser, design og funktionalitet. Vores ambition er grundlæggende at kunne tilbyde kunder design i verdensklasse - bundet op omkring høj kvalitet og omtanke. Vores sortiment kan opdeles i følgende kategorier: Gastronomi, Dekoration, Mode, Hudpleje, Børn, Tekstiler, Møbler & Belysning.
Informações de contato
Amagertorv 10, 1160, Købehavn K, Dinamarca
- +45 33 14 19 41
- online@illumsbolighus.dk
- www.illumsbolighus.dk
Pede aos clientes que avaliem
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Rigtig ringe kundeservice
Jeg købte en hat fra deres hjemmeside til Black week, og har dags dato endnu ikke modtaget den. Efter deres udmelding er det GLS’s skyld.. den er gået tabt. De har dog ikke svaret på mine 15 mails omkring hvad vi så gør i stedet for. De har ikke tilbudt nogen som helst former for kompensation eller løsning på problemet. Jeg har ringet til dem 10 gange men køen er så lang at jeg kun er kommet igennem en gang. Det er for ringe…
Hold dig væk de har ikke haft styr på noget før jul
Bestilte en jakke, efter ca. 14 dage havde jeg ikke hørt fra dem, jeg forsøgte et utal af gange at komme i kontakt med dem både telefonisk og pr. Mail. Men uden held. Det var meget frustrerende. Jeg havde valgt denne webshop, da jeg forventede seriøsitet fra denne net side. Efter 3 uger fik jeg pr. Mail besked om varen var udsolgt, det tog dem 3 uger at finde ud af det.
Totalt useriøst. I de 3 uger blev jakken udsolgt næsten over alt….
Sidste gang jeg handler med Illum bolighus, og det burde alle andre også. Der er mere service på en billig Kina side.
Jeg har tilbage i nov
Jeg har tilbage i nov. md. 2024 bestilt en lampe til julegave - har rykket flere gang på mail - men pengen er trukket for længst og skrev de enten må sende pengene retur eller sende en ny lampe - men intet er sket - så måtte ud og købe en ny gave - de svar jeg har fået er at de arbejder på sagen så kunne jeg give 0 stjerner havde de fået det
Vinnie
Beställde ett Knivställ
Beställde ett Knivställ. Därefter utlovades det snabb leverans, inom 5 dagar. Beställde 1 december. Idag är det den 23. Inget Mail om att det är försenat. Fick en länk där jag skulle kunna spåra paketet men inte ens den funkar vilket får mig att tro att paketet inte ens skickats? Superdålig upplevelse, detta var första gången jag handlade av dem och det kommer inte bli någon mer gång. Har kontaktat klarna och då svarade de äntligen på ett av alla Mail jag skickat. Handlar hellre från andra ställen som har samma sortiment. Rekommenderar inte!
Meget ringe service
Jeg bestilte en vare (julegave) medio november og har ikke modtaget den endnu (20.12.2024). Har skrevet til kundeservice uden at få svar. Har ringet til kundeservice men kun mødt en telefonsvarer der oplyser at telefonerne er lukkede grundet travlhed op mod jul - og at man skal sende en e-mail……
Jeg kan se, den bestilte vare er på lager i deres varehus i Lyngby!
Jeg tror ikke service og opmærksomhed rettet mod deres kunder kan blive ringere, især set i lyset af det image de gerne selv vil vise af forretningen
Undermåligt
Undermåligt, svarar inte på telefon eller mejl, inga uppdateringar på beställningen och annullerar sedan köpet som genomfördes och betalades två veckor tidigare.
Under al kritik
Under al kritik. Køber et ret dyrt tæppe hos dem og bestiller det online (efter lige at have været hjemme og tjekke op på at det er det rigtige) for at få det leveret. Får en besked 5 dage efter om at det er på vej og de trækker pengene (selvom den ikke var afsendt fra dem). 4 dage senere har jeg fortsat ikke modtaget noget og ringer til dem for at blive mødt af en besked om at de ikke tager telefonen og jeg skal skrive en mail. Jeg skriver så to mails. Ringer flere gange. DHL kan oplyse mig om at de ikke har modtaget pakken. 3 dage senere er det muligt at ringe til dem og pakken bliver langt om længe sendt. Nu har jeg ventet hjemme hele dagen og klar er 17 og har endnu ikke modtaget mit tæppe. DHL oplyser at chaufføren stadig mangler at aflevere 20 pakker og de ved ikke hvornår jeg får min. Skal lige nævne at jeg skulle betale 250 kr for at få leveret et tæppe til over 8000kr og derudover har jeg så skulle være Standby en hel dag. Har aldrig oplevet så ringe service.
Deres c&c service er elendig
Deres c&c service er elendig. Fik ikke at vide at min ordre var klar til afhentning og så returnerede de blot varen - nu er den udsolgt på deres hjemmeside.
Øv.
Rask levering og meget god…
Rask levering og meget god kundeservice!
Både på nett og i butikk er dette et ordentlig og bra sted!
Skjønner ingen av de dårlige anmeldelsene til de som lurer. Kan variere med leveringstid selgølgelig!
Ingen respons på mail
Burde være 0 stjerner.
Har bestilt 2 toilettasker på nettet.
Har ikke modtaget disse men i stedet nogle candly dufte.
Beløbet er for 2 dage siden hævet på min konto. Altså for toilettaskerne.
Har skrevet til net kundeservice i mandags og igen i går
Uden tilbagemelding og forsøgte lige pr. Tlf at få fat i nogen uden held. Da tlf. service på nethandlen er lukket ned.
Aldrig Illum mere - sikke en dårlig dårlig setvice.
Superservice i Illum Hørsholm.
Superservice i Illum Hørsholm.
Husk at købe i rigtig størrelse hvis varen er på tilbud.
Min kone havde købt et par sutsko til mig på Black Friday (-20%) de viste sig at være et nummer for små. Gik ned for at bytte dem til nummeret større, dette kunne kun lade sig gøre, hvis jeg betalte, den rabat der var givet ugen før…. Skod butik - valgte at få pengene tilbage.
Super priser og super service.
Super priser og super service.
På hjemmesiden står der —-> Vi tilbyder…
På hjemmesiden står der —-> Vi tilbyder gratis gaveindpakning og kort til dit køb (møbler og større produkter kan ikke gaveindpakkes). Gaveindpakning tilvælges før betaling.
Det den mulighed har man så ikke alligevel når man har købt en vare…. Det er også umuligt at annullerer ordren… eneste mulighed er at nægte at modtage varen når den kommer…. Bondefangeri af værste skuffe
Jeg fik den bestilte vare i fun stand
Jeg fik den bestilte vare i fun stand, lidt lang leveringstid
Ringe service med indpakning af gaver
Blev afvist af jeres kundeservice da jeg bad om 18 pakker, det blev til 7, fordi flere enheder af samme vare kan kun komme i 1 indpakning.
Jeg måtte på samme ordre betale kr 250 i fragt - mangler stadig at modtage varerne.
Bestilte det for en uge siden.
Mvh hanne Sandersen 29 89 59 33
Jeg har lige været inde i Illum i…
Jeg har lige været inde i Illum i København. Skulle kigge på en ret dyr taske. Ingen sagde "hej", eller "velkommen, hvad kan jeg hjælpe med?" Opsøgte to ekspedienter som lige med nød og næppe kunne løsrive sig fra samtalen med hinanden og svare lidt snerpet tilbage.
Kom så nedenunder og ekspedienten kiggede på sin telefon, da jeg spurgte hende pegede hun bare og da jeg spurgte om hjælp virkede hun irriteret. Jeg skulle selv spørge om hun ville kigge efter modellen. Da hun gik tilbage med attitude endte jeg med og forlade butikken.
Øv. Dårlig service. Der gider jeg absolut ikke ligge mine penge.
Kører helt fra Roskilde til Frb Center
Kører helt fra Roskilde til Frb Center, Illum bolighus for at bytte en gave jeg har fået, der er købt i den butik. Der er Illum mærke på og alt, men NEJ, den vil de ikke bytte for jeg har ikke bon med. Har man det når man får en gave??. De ku se, at den var købt i netop deres butik, men NEJ. Jeg måtte køre helt hjem igen uden byt. Synes måske at Illum er ret selvforherligende. Virkelig dårlig kundeservice. Det indbyder ikke til mere handel der. 😮😮
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.