Illums Bolighus Avaliações

1.288
O TrustScore é 3 de um total de 5

3,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Købte to skjorter online, fik bekræftelse på købet. Efter 8 dage ikke en lyd. Kontaktede så selv kundeservice, og fik svar dagen efter. "Vi beklager at måtte informere dig om, at vi desværre ikke... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Online tilbyder indpakning af gaver. Jeg købte 18 enheder sengetøj til ca kr. 14.000. Blev afvist af jeres kundeservice da jeg bad om 18 pakker, det blev til 7, fordi flere enheder af samme vare... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

I jeres afdeling i Hørsholm fik jeg den bedste service ever ,da jeg skulle købe nogle lysestager til min kone. En smilende medarbejder med hjertet på rette sted, Gitte, du er om nogen serviceminded... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jag beställde ett par örhängen online. Något gick fel på hemsidan i slutet av transaktionen så pengarna drogs från mitt konto men jag fick ingen orderbekräftelse eller annat mejl. Bara stöld av mina p... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Departamento

Escrito pela empresa

Illums Bolighus er et af Skandinaviens førende bolighuse, som i 2021 kunne fejre 80-års jubilæum. Med butikker fordelt i Danmark, Norge, Sverige og Tyskland har vi gennem årene opbygget en stor viden om design, og kunder kan derfor altid forvente kyndig vejledning – både når man besøger de fysiske butikker og vores hjemmeside. Vi bestræber os på at yde en meget høj service med kunden i fokus. Vi giver os derfor altid god tid til den enkelte, så kunden sammen med vores kompetente personale kan sparre om tendenser, design og funktionalitet. Vores ambition er grundlæggende at kunne tilbyde kunder design i verdensklasse - bundet op omkring høj kvalitet og omtanke. Vores sortiment kan opdeles i følgende kategorier: Gastronomi, Dekoration, Mode, Hudpleje, Børn, Tekstiler, Møbler & Belysning.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(1.288)

53 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kun 1 stjerne

Bestilte en vase online
torsdag d.18/7-24 .
Modtog en mail søndag d.21/7-24 at varen var afsendt - hvad den så alligevel ikke var.

I dag onsdag d.24/7-24 har jeg stadig ikke modtaget varen - kontakter jer og i ved ikke andet end den ligger på et fjernlager et sted og vil kontakte dem.
Det er virkelig for dårligt.
Derfor kun 1 stjerne
Her handler jeg ikke igen.

18 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg købte en bh på deres hjemmeside

Jeg købte en bh på deres hjemmeside. Jeg fortrød og gik ind for at returnere den. Jeg kunne ikke få pengene tilbage med det samme. De sagde at det ville gå tilbage samme vej, som jeg havde købt den. Meget dårlig stil. Der står det kan vare 10 forretningsdage før jeg får pengene.Totalt gak. Jeg handler ikke der mere

9 de julho de 2024

Butikken i fields

Butikken i fields. Under al kritik den måde i behandler børn på i jeres butik også oveni købet i jeres børneafdeling!!! Vi lagde vores vare og vil ikke støtte jeres butik fremover!

8 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle returnere en gave og først…

Jeg skulle returnere en gave og først måtte jeg ikke fordi kvitteringen åbenbart ikke er god nok på telefonen. (Sjovt nok måtte jeg stadig gerne bytte til noget andet i butikken). Jeg fandt den fysiske kvittering frem og så fik jeg et gavekort tilbage. Ikke pengene, men gavekortet så pengene bliver hos dem. Sådan noget svineri. Har aldrig mødt så grådig en butik.

4 de julho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Poor customer service, constant online system errors & loooong delivery times

I have bought multiple times online this year and all of my orders had technical system issues. Meaning, after I place an order I must give a call to CS to tell them that! The best so far was my last order. It took me 5 weeks to receive it, multiple e-mails and calls to customer service, where I was always told it is solved now, but a week later I call again to find out it wasn't solved. After 5 weeks following up on my order myself, I asked customer service to escalate this matter to the management and asked the CS Manager to reach out to me. Guess what, the customer service assistant didn't bother to do it either. No response to my e-mail, no sorry.. nothing, received the only - your order was dispatched today auto e-mail. Like, get off my toes, here is your item. WOW! No regrets, no care, just took the full amount of my bank account and bye. Surely not purchasing anything else there, with such an attitude towards the customers.

24 de junho de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fin købsoplevelse, men ingen kundeservice og ingen fragtinfo

Fin købsoplevelse, men fragt og kundeservice er på absurd lavt niveau. Medarbejderen i "kundeservice" var ligefrem flabet, hvilket kommer lidt bag på mig når man tager deres gode navn i betragtning.
Jeg blev lovet 1-3 hverdages levering. Her på 5. (hver)dagen har jeg fortsat intet hørt, men pengene blev naturligvis trukket næsten øjeblikkeligt.

Ændret 23. maj.
Har stadig intet hørt fra en pakke jeg bestilte d. 9/5. De skrev til mig at pakken blev sendt d. 11/5 hvor de også trak pengene. Nu har jeg intet hørt siden.

Er chokeret over at Illums Bolighus kan finde på det her. Det bliver sidste handel hos dem.

15 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Pengene trukket, ingen vare leveret og ingen hjælp at hente hos ikke eksisterende kundeservice

Har bestilt vare for to uger siden med forventet leveringstid på 1-3 dage. Pengene blev trukket dagen efter bestilling, men ordren er endnu ikke sendt afsted. Har sendt mail til kundeservice uden at få så meget som en kvittering for min mail. Har forsøgt at ringe til kundeservice fire gange, men det er kun lykkedes mig at komme igennem én gang, hvor medarbejderen ikke kunne svare på noget, men ville undersøge sagerne og vende tilbage samme dag (det gjorde hun så ikke)... I dag ringede jeg 10.45 og mødte telefonsvarer med besked om, at jeg havde ringet uden for åbningstiden, der ifølge både hjemmeside og min ordremail er 10-17.

1 de maio de 2024
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Missing item, no response from costumer service…

I ordered and paid for an item which I still haven’t received. The company took the money but the item is still pending, meaning it hasn’t left the warehouse yet.
I tried contacting costumer service but 4 emails later, I still haven’t had a response yet.
I’m disappointed in the service and cannot recommend buying from it again.

4 de maio de 2024

Vera fiasko i Illums Bolighus

Efter at have fået en Vera el-kedel i julegave med en kvittering fra Illums Bolighus var lykken næsten gjort. Meget flot designet vandkedel. Men efter kort anvendelse og det endda i et hjem hvor vi har kalkfjerner anlæg på vandet, ja så var kedlen utæt og der kunne ikke længere koges vand.
Kedlen blev indleveret i Illums Bolighus på strøget. Det var en dårlig oplevelse, da en lørdag formiddag var ikke optimalt til at komme med en reklamation. Der er jo travlt om lørdagen måtte vi som kunder forstå.
Nu er der så kommet svar og her er beskeden. Der er ingen hjælp at hente da kedlen er kalket til. Når man ved det er noget vrøvl fordi vi har flere nespresso kaffemaskiner og der er ingen kalk i vandet.
Men samlet kan det ikke opleves som andet end at selskabet og Illums bolighus ikke ønsker at leve op til lovens garantibestemmelser og det giver sammenlagt anledning til en meget dårlig oplevelse som vi synes andre kunder også skal vide.
Den skuffede Vera kedel indehaver.

3 de maio de 2024
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais