Super fin henvendelse fra rådgiver. Vi aftalte samtale senere på året i forb med jobskifte
Veja o que dizem as avaliações
I var super hurtig til at gøre jeres arbejde. Da jeg havde fåret en kritisk sygdom, jeg udfylde blanket torsdag næste dag fredag fik jeg en op ringning det hele på bare 24 timer derefter fik jeg mail... Ver mais
Man føler at komme til at tale med en person , der "kan sit kram" , og som dedikerer sin oplysning i relation til den opkaldende person/kunde.
Super god service og svar på alle spørgsmål ang. ratepension og opstart af denne med det rigtige års valg
Detalhes da empresa
Informações de contato
Nørre Farimagsgade 3, 1364, København K, Dinamarca
- 70 33 70 70
- medlemsservice@industrienspension.dk
- www.industrienspension.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Sød og imødekommende betjening
Meget venlig medarbejder
Meget venlig medarbejder, jeg har snakket med.
En rigtig god oplevelse for mig.
Tak for hjælpen.
Jeg havde kun en god oplevelse jeg var…
Jeg havde kun en god oplevelse jeg var nemlig ikke klar over at min forsikring kørte på den måde
Det er en nem og overskuelig hjemmesid…
Det er en nem og overskuelig hjemmesid hvor det meste kan klares uden hjælp, og så ser jeg jo næsten hver gang jeg er inde på hjemmesiden, der er kommet flere penge på min konto.
Forspørsmå
De er gode til at svarene på det ud spørgsmål du har og en gode forklaring på alt og husk at de er rigtig gode venlig
Og søde
God gennemgang af forløbet omkring…
God gennemgang af forløbet omkring livslang udbetaling af Industriens Pension og ratepension👍. Kunne svare på alle vores spørgsmål 👍. God service. Glad og venlig👍. Godt gået👍.
Utrolig søde og imødekommende…
Utrolig søde og imødekommende medarbejder. Let at forstå og med en god evne til at "læse" os, så vores henvendelse blev ekspederet hurtigt, professionelt og venligt.
Flinke personale
Flinke personale. Får altid en venlig person når man ringer og de kan altid svarer på spørgsmål 👍👍
Rigtig god oplysende samtale.
De er gode til at oplyse omkring…
De er gode til at oplyse omkring pension
M.m .har en god tone.
Tålmodighed
Tålmodighed, hurtigt hjælpe, ingen telefon hent,og præcis information.
God behandling
Pode usar a ajuda de IA para as respostasVer mais
Jeg er dybt skuffet over Industriens…
Jeg er dybt skuffet over Industriens Pensions håndtering af overflytning af mine pensioner fra Velliv og Norli.
Jeg snakkede med en ansat derinde d. 16 juni om overflytning i forbindelse med nyt arbejde. Ved Velliv skulle jeg handle inden d. 1 juli, ellers ville min pension blive flyttet til min NemKonto. Det gør jeg så, da vi igen fik styr på det d. 16 juni.
Jeg finder så ud af i dag, at Velliv har overført min rest pension til min konto, med et tab på 60% selvfølgelig.
Jeg finder så ud af at de KUN har anmodet Norli om overflytning, men slet ikke Velliv som de skulle. Og da Velliv ikke får besked fra (industriens pension) om jeg ville ville flytte den, så taber jeg penge. De ved jo selv der er 1 måneds frist fra Norli. Men de sender aldrig en anmodning til Velliv, selvom jeg gjorde det klart vi skulle gøre noget inden den anviste dato. Jeg synes det er dybt uprofessionelt og amatøragtigt af Industriens pension. Jeg nævner ingen nævne, men de erkendte selv de ikke har anmodet, Velliv, da de ventede på Norli. Jeg er vred og skuffet.

Resposta da Industriens Pension
Kan ikke gøres bedre!
Det var imødekommende & særdeles kompetent medarb.
Man bliver i godt humør. Efter et møde med medarb.
God udvælgelse af de rette personlighed.
Mvh. Fl Laden
God og hjælpsom om 😎😎
Frem og tilbage.
I stedet for at hjælpe mig direkte blev jeg vejledt til at kontakte min fagforening for at få dem til at hjælpe mig. Hos min fagforening blev jeg oplyst om at det jeg søgte oplysninger om skulle industriens pension oplyse mig om. Så frem og tilbage og jeg mangler stadig svar.

Resposta da Industriens Pension
Søde rare og knaldygtige til at…
Søde rare og knaldygtige til at forklare om pensionen. Med de to medarbejdere jeg har talt med fornyelig kunne man næsten høre deres smil.
Michael
Modtagelse/ svar på spørgsmål og meget…
Modtagelse/ svar på spørgsmål og meget dygtig til at oplyse om de ting som jeg skal tage stilling til.
Efter snakken er jeg helt tryg ved at sætte min pension til
udbetaling.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.