Pris og service samsvarer ikke med kvaliteten på produktet. Buketten jeg bestilte kom fra Interflora i Ski. Hadde bestilt en bukett på døren i forbindelse med bursdagen til moren min. Da buketten kom... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
INTERFLORA har i dag refundert beløpet for blomster som er å finne på siden for bestilling til Sverige! Bestilt for levering 21.8!Det var en helt annen bukett som ble levert!! Har bedt INTERFLORA FJER... Ver mais
I ordered flowers as a gift for my wife for February 14. In the order I clearly provided delivery instructions explaining how to find my address, along with my phone number in case the courier... Ver mais
Styr unna. Fikk tre buketter levert på døren. Den første, veldig fin. Den andre døde samme dag. Ble levert 3 timer senere enn avtalt. Måtte klage og krangle med butikken. Fikk ny, trist bukett dagen e... Ver mais
Detalhes da empresa
Informações de contato
Billingstadsletta 13, 1396, BILLINGSTAD, Noruega
- kundeservice@interflora.no
- www.interflora.no
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
kondulansebukett
Jeg bestilte en kondulansebukett. Fem dager etter at den skulle vært levert ble jeg oppringt av blomsterstua i Ålesund som beklaget at budet ikke hadde finnet frem. Adr jeg hadde skrevet på var mangelfull, uten at jeg fikk noe beskjed om dette, uten at jeg ble kontaktet for å forklare meg rundt adressen. Men nå hadde de finnet it adr, så om jeg betalte frakt en gang til så kunne de ordne nye friske blomster og sende monstrene med den andre bestillingen som skulle samme sted. Nye friske blomster? Frakt en gang til? Det skulle bare mangle at blomstene var friske! Jeg har jo betalt for friske blomster! 300kr i frakt ble det! Kommer aldri til å handle hos Blomsterstua i Ålesund igjen, å det skal jeg anbefale vennene mine til inne å gjøre også. Så misfornøyd med kundebehandlingen i en vanskelig tid!
Alt som kunne gå feil gikk feil.....
Dekorasjonen ble levert 6 dager før datoen den ble bestilt til. Trist siden det var bursdagsgave. Dekorasjonen som ble levert lignet overhode ikke på den jeg bestilte. Fargene var feil, og ikke riktige blomster. Tviler sterkt på at den er verdt det jeg betalte. Var kun 3 roser, 3 nellik, og en stor rosa blomst i midten. Resten var grønt og hvite "fyllblomster". Konfekten glemte de levere. Alt som kunne gå feil gikk feil. Det jeg ble lovt som kompensasjon for dette er at konfekten de glemte skal leveres på bursdagen, og at de sender med en rose som plaster på såret. Dette er dårlig service!
Gå til noen andre om du skal ha noe levert
Oasen blomster og Interflora får ikke flere bestillinger fra denne kunden.
Skal du få blomster levert til noen, gå til en konkurrent. Maken til arrogant kundebehandling og manglende ønske om å rydde opp / innrømme feil og beklage har jeg ikke hørt om hverken før eller siden. fire uker med nærmest daglig kontakt tok det før en muntlig beklagelse ble presset ut.
Bestilte en blomst med levering til min gamle mor på hennes fødselsdag. På tross av at hun befant seg på en adresse Interflora mener de kunne levere til med buss, ble hun oppringt av Interflora som påla henne å kjøre 3 timer for å hente en liten og tuslete bukett som ikke lignet den som var bestilt det minste. I tillegg hevder de å ha utført ekstraservice ved å sende blomsten til en annen blomsterbutikk.
Å beklage hendelsen til mottaker av blomsten vil ikke interflora.
Løgn og dikt for å slippe å si beklager - jeg ba aldri om å få penger i retur.
I anstendighetens navn burde Interflora gitt en ny og hyggelig blomsterhilsen med et kort der de beklaget til mottakeren som de ødela fødselsdagen til.
1 star service
1. I chose one type of flowers and got absolutely different. Taking into account that it’s impossible to order flowers without checking availability at certain shop: bad website and bad service as a result.
2. Other minor issues (bad communication, strange choice of substitute flowers)
Nyfødtbukett til jente ble til gule roser
Bestilte rosa og røde roser presentert i en bukett som skulle passe til nyfødt jente. Det som ble levert var en helt annen bukett med noen gule roser og grønt . Helt feil 😡
Svært skuffet over at dere ikke klarte…
Svært skuffet over at dere ikke klarte å levere juledekorasjon selv om jeg bestilte dagen før lillejulaften. Fikk først beskjed 3. juledag om at blomsten var levert da. En så dyr juledekorasjon burde dere klart å levere. Har handlet mye hos dere, men neste gang velger jeg en annen leverandør.
Dårlige på å levere selv om man betaler for det
Trustpilot-anmeldelser
Jeg bestilte blomst som skulle leveres lille julaften (fredag) hjemme ettermiddagen / kveld. Jeg ble både paff og lei meg når jeg mottar melding om at blomsten har blitt levert 3 dager før tiden kl 22.20 på kvelden 😲 Er det mulig? Hen kunne ikke ta imot så sent og fikk så en melding på mobilen om å hente blomsten selv i butikk dagen etter 😔 Hvorfor betalte jeg 150 kroner i levering når alt som kan gå galt gjør det. Det står beskrevet inne på deres sider at dere kanskje må levere en annen dag, jeg forstår det. Men synes det er veldig dårlig når den blir levert 3 dager før tiden og nesten på nattetid i tillegg. 😔 Mye av sjarmen ble borte. I tillegg så er dette andre gang det skjer.
Nei, er virkelig ikke fornøyd.
Bestilte kondolanse blomster
Bestilte kondolanse blomster. Betale levering og blir ganske sjokkert over at mottakeren blir kontaktet for å få ordnet en "billig" levering i stedet for levering hjem som jeg har betalt for! Skammelig!
Blomst ble ikke levert
Blomst ble ikke levert, purret to ganger og fikk beskjed de hadde glemt det, om jeg ikke hadde purret hadde jeg betalt for ikke levert tjeneste. Skal være helt unødvendig å måtte sjekke om bestilt blomst er levert, må da være en selvfølge
Fantastisk leveranse
Bestilte hjemlevering av 15 roser.
Frøkna ble kjempelykkelig og blomstene var "veldig vakre".
Blomstene ble levert i god tid. Besilte samme dag noen timer i forveien.
Veldig fornøyd.
100% fornøyd med buketten
100% fornøyd med buketten, men synd de glemte å skrive min hilsen på bursdagskortet. Ellers kjempebra!
Blomstene ble aldri levert!
Blomstene som skulle leveres hjem til oss dukket aldri opp. Ingen forklaring eller beskjed ble gitt. Utrolig skuffende og leit, siden det var en helt spesiell anledning blomstene var bestilt til. Kommer ikke til å tørre å bruke Interflora igjen. Dette blir uprofesjonelt av en blomsterbutikk.
Skuffende at dere ikke greier å levere …
Skuffende at dere ikke greier å levere blomster til avtalt tid og spesielt da på dager som valentinsdagen. Blomstene kom til rette sju timer etter leveringstid da arbeidsplassen var stengt. Oppfølging i ettertid var også dårlig...
Forferdelig kundeservice og skuffende…
Forferdelig kundeservice og skuffende produkter. Jeg fikk feil bestilling for 2. gang på rad og de som jobber på kundeservice er frekke og uprofesjonelle. De selger visne blomster og nekter å høre på sine kunder. Jeg anbefaler for alle å holde seg unna interflora.
Styr langt unna Vennesla
Har fått blomster på døren to ganger i gave og begge gangene manglet flere av tingene som var bestilt. Bla var det feil antall kjærlighet på pinne. Noe som er kjedelig når blomstene er til tre barn som er syke og skulle hatt en hver. Det manglet også riktig antall konfekt. Dette skjedde ved begge bestillingene. Det virker som de ikke leser antall når de får inn nettbestillinger. Og bare tar en av hver. Det var også full vannlekkasje i den ene bestillingen så det dryppet vann over hele gulvet. Buketten inneholdt også flere halvdøde blomster begge gangene. Til slike priser forventer jeg mer. Flaut å gi i gave når det ikke blir gjort skikkelig.
Greier de ikke bedre, dette skjer for ofte.
Nok en gang greier Interflora å ødelegge det som er ment som en hyggelig hilsen og hvordan har dere samvittighet til å ta slike priser for det som må betegnes som søppel. Fikk juleblomster der bladene lå igjen på bordet etter at den var pakket ut, bare trist. Hadde det enda vært en engangs opplevelse, men det skjer stadig vekk.
Fine blomster
Fine blomster, men skrev kortet mitt med uforståelig skrift
Klønete system og frekk kundeservice
Bestilte seks buketter og fikk beskjed om å hente dem i seks forskjellige butikker. Da jeg kontaktet kundesenteret for å opplyse om det klønete systemet (de burde kanskje ha kontaktet meg), var kundeservicen lite vennlig og lite åpen for nyttige innspill rundt hvordan nettsiden er organisert. Bestiller aldri på interflora igjen.
Let å bestille
FORNØYD MED BÅDE BLOMSTENE OG HURTIG…
FORNØYD MED BÅDE BLOMSTENE OG HURTIG LEVERING TIL MOTTAKER.
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.