For det første var det ingen reaksjon fra betjening ved ank. butikk. (Laksevåg senter) Fortsatte å pakke ut blomster. Stod selv ved disken med mobilen åpen. Skulle hente en ganske så dyr dekorasjo... Ver mais
A empresa respondeu
Dessverre kom ikke blomstene frem. Min 88 år gamle mor gikk og ventet og trodde omsider at jeg hadde glemt henne, mens jeg fikk SMS i utlandet om at blomstene var levert, og trodde alt var i orden.... Ver mais
A empresa respondeu
Bestille blomster på nett enkelt og raskt - levert rett på døren. Velg fra et stort utvalg av friske blomster og dekorasjoner til alle anledninger.
Gjellebekkstubben 7, 3420, Lierskogen, Noruega
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Fortsatte å pakke ut blomster.
Stod selv ved disken med mobilen åpen.
Skulle hente en ganske så dyr dekorasjon til min samboer som hadde fødselsdag! Så etter noen minutter med venting ble jeg spurt om jeg trengte hjelp til noe!??
Er dette MESTER GRØNN sin policy?

Resposta de Mester Grønn AS
Utrolig dårlig service, lover at jeg aldri kommer igjen. Kjøper blomster for ca 1000,- gidder ikke pakke de inn.

Resposta de Mester Grønn AS
́Men etterpå kom kundeservice meg i møte så alt i alt ble jeg - og min mor, fornøyd med erfaringen (-:

Resposta de Mester Grønn AS
Best og billigst utvalg. Favoritt blomsterbutikk :)

Resposta de Mester Grønn AS
Etter mitt uheldige rose kjøp så fikk jeg en tilgodelapp som jeg brukte på noen nye roser forrige tirsdag. Disse rosene er ennå superfine på dag nr 9. Jeg ble så skuffet sist og tenkte på kanskje det var noe jeg gjorde galt, men det var nok håndteringen før dem kom til butikk. Veldig glad for å bli tatt seriøst fra kundeservice. Så glad for service og knall fine roser denne gangen.

Resposta de Mester Grønn AS
Jeg har fått stor tulipanbukett i varme farger. Veldig fin. Tulipanene hadde duft!
5 ⭐️
Jeg har også fått en morsdagsbukett med et hjerte. Der var det 8 kvister med grønne blader og 8 blomster. Jeg synes det ikke tilsvarer bildet. Altfor mye kvist etter min smak. 2⭐️

Resposta de Mester Grønn AS
Bukett 15 roser, 250kr forrige uke men hvis medlem 200kr. Og mummicookies 100kr.
Idag 7.feb, morsdag 8 feb har de satt opp pris på roser til 295 kr!! Og mummikjeks til 120kr.DETTE ER IKKE OK!!
Helt uhørt! Jeg VAR fast kunde hos mestergrønn...VAR!! Ikke nå lenger!!

Resposta de Mester Grønn AS
Lyger kunden oppi ansiktet, nei vi har IKKE fugle nek i butikken , esken med nek stod der å skulle kastes. Fikk tilslutt kjøpe 4 til full pris , vi hadde handlet blomster i den samme butikken 3 dager før til nesten 13 ooo kr , veldig dårlig service, veldig skuffa , Mester Grønn Stadionparken , Jåttåvågen

Resposta de Mester Grønn AS
Ble svært skuffet over å se at rosene i bårebuketten som jeg hadde bestilt til begravelse absolutt ikke var friske, veldig skuffende.

Kjære Mester Grønn- Sandnes/Stavanger ❤️
Jeg ER Gud ✝️
TAKK for PARKTFULL leveranse ⭐️
I kjærlighet fra Gud Jhorna 💫

💐 💐
Bestilte et hjerte med andre farger og blomster, enn visst på nettsiden.
Fikk tilsendt bilde av den, helt perfekt.
Anbefaler Mester Grønn Førde, god service og fine blomstrer 💐

Resposta de Mester Grønn AS
Jeg bestilte en blomsterbukett med kort over nettet . Mester grønn i Hønefoss. Var veldig spent på om buketten både ble levert på døren personlig nå i denne kulden, om buketten var fin og om det var med kort som bestilt . Som dere sikkert skjønner var jeg litt skeptisk da jeg har bestilt før men gjennom et annet selskap som gikk veldig dårlig . Stor var gleden da mottaker fikk en helt nydelig bukett, veldig pent pakket inn ,med kort, levert på døren som avtalt . Anbefales 🩷👏.

Resposta de Mester Grønn AS
Jeg sender ofte blomster og valgte denne gangen Mester Grønn. Noe jeg definitivt skal fortsette med. Jeg bestillte en stor rød Azalie som var helt nydelig .Naboer og venner av det eldre paret som mottok blomsten fikk komme inn å se på den,for den var virkelig et syn der den sto på bordet .Jeg var på besøk tre uker etter leveransen og Azalien var like flott. Det bugnet av røde store blomster! Både bestilling og leveranse gikk raskt og veldig god service.

Resposta de Mester Grønn AS
Jeg skulle avbestille en ordre, og det gikk helt fint.
De er veldig seriøse, og service-minded!!

Resposta de Mester Grønn AS
Ser ut til at jeg har uflaks hos Mestergrønn i Nadderudveien på Bekkestua .
Har skrevet anmeldelse i fjor 15.12 på Google men ingen svar fra dem.
Elendig service og svært vilkårlig hvem som er i butikken.

Resposta de Mester Grønn AS
Fikk levert en flott bukett med roser fra kjært barnebarn ❤️ som bor i Bergen.
Stor flott bukett røde roser levert på døren Karmøy.
Nå etter en uke er de like fine så vi kommer til å ha stor glede lenge med de.
Takk Mester Grønn som har kvalitet på varene.

Resposta de Mester Grønn AS
Kjøpte 4 pakker med 15 roser, og ville bilde dem opp i en bukett. Fikk beskjed om at dette hadde hun ikke tid til, for hun hadde nok å gjøre. Ville heller ikke pakke det inn pent.
Snittingen gjorde hun, men den var veldig dårlig. Var der 16.40 ca, den 6.12.25..

Resposta de Mester Grønn AS
Fint med ungdom som får jobb. Men de bør ha lært det aller mest grunnleggende først. Å ikke kunne snitte blomster, og dessuten pakke inn i gavepapir på en slurvete måte- ikke bra. ( man betaler ekstra for gavepapir) så alt i alt, dårlig opplevelse hos Mester Grønn

Resposta de Mester Grønn AS
Kjøpte 3 blomsterbuketter, men i den ene buketten var halvparten av blomstene knekt!

Resposta de Mester Grønn AS
De klarer å levere til feil person på feil dør så bestiller jeg igjen og da svarer dem ikke, amatørmessig

Resposta de Mester Grønn AS
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.