Interieur Wrapping Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag mijn dressoir laten wrappen door Kai....geweldig mooi geworden! Heel blij mee. Via Google gezocht Kai reageerde gelijk na app contact en kundig advies binnen een week gerealiseerd. Vakm... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Half jaar geleden m'n keuken laten wrappen door de mannen van Interieur Wrapping. Erg blij mee met de service! Normaal ben ik niet van de reviews, maar deze mannen verdienen het. Ze denken graag me... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dit is de tweede keuken die ik door Kai laat wrappen. Echt vakwerk hoe hij wederom van mijn keuken iets prachtigs heeft kunnen maken! Van een lelijk geverfde keuken naar een keuken die weer als nieu... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de decoração de design de interiores

Wij zijn interieur-wrapping, wij blazen een nieuw leven in voornamelijk keukens en badkamers door middel van het wrappen met hoogwaardige kwaliteits interieur folie. Je keuken is het middelpunt van je huis, daar kom je samen om te koken, te eten en je te vermaken met je vrienden & familie. Je wil je er dus goed voelen! En dat geldt voor iedereen met iedere bestedingsruimte. Bij ons is het wrappen De slimme manier om je keuken te vernieuwen. Met wrapping geef je je keuken een eigentijdse look zonder de kosten en gedoe van een volledige renovatie. Ontdek een voordelige en snelle optie voor een frisse keukenmake-over bij ons!

Informações de contato

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

32 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Todas as avaliações

0 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Zeer professioneel

Zeer professioneel, kundig en uiterst goede en vriendelijke service. Echt een aanrader om je oude keuken een compleet nieuwe look te geven. Het resultaat is fantastisch!

9 de janeiro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super netjes de keuken een new-look…

Super netjes de keuken een new-look gegeven!

Door het zeer netjes wrappen van Kai en Bijanca vandaag, heb ik een keuken die er als nieuw uitziet!
Binnen 1 dag hebben ze alles voor elkaar gekregen en was het overdag ook zeer gezellig met ze.

Beide heel sociaal, vriendelijk een zeer hulpzaam en willen ook meedenken als je erom vraagt!

Ook de prijs beviel zeer goed en het feit dat we op korte termijn een afspraak hebben gemaakt maakte het alleen maar beter.

Kleur uitkiezen en de rest overlaten en je hebt zo een keuken die er als nieuw uitziet!

9 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vandaag onwijs goed geholpen door …

Vandaag onwijs goed geholpen door interieur wrapping hele aardige vent en hij heeft heel mooi werk afgeleverd netjes optijd volgens de afspraak aangekomen!

Zeker een aanrader als het gaat om wrappen van interieur

8 de dezembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Wij hebben de keuken laten wrappen bij…

Wij hebben de keuken laten wrappen bij interieur wrapping en wij zijn echt heel erg tevreden!! Ze werken heel netjes en schoon!!
Ik raad het zeker iedereen aan om hier z’n keuken een nieuw jasje te geven!! Toppers!!!

25 de novembro de 2023

appartement Leiden

Heeft onze keuken in Leiden heel straks gedaan! Erg tevreden met het eindresultaat, geeft gelijk een nieuwe look aan het appartement. Dank Kai

20 de novembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik heb mijn gehele kapper inventaris…

Ik heb mijn gehele kapper inventaris (kastjes, balie, kofiemeubel etc) laten wrappen door Kai. Hele goeie ervaring gehad, het folie is van stevig materiaal en houd geen stof vast gelukki. Ik ben blij met het strakke resultaat. Ook bij vragen over onderhoud of eventuele vernieuwing van de kleur werd ik goed geholpen. Nogmaals bedankt.

27 de novembro de 2023

Zeer tevreden

In onze showroom hebben we de bestaande keuken laten wrappen. We zijn heel blij met het resultaat en de kwaliteit is uitstekend. Zeker aan te raden!

15 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Ik wil even een shout-out geven aan het…

Ik wil even een shout-out geven aan het interieur wrapping team dat mijn woonkamer en keuken heeft aangepakt. Serieus, ik ben onder de indruk. Mijn plek ziet er nu gewoon echt goed uit.

Ze hebben het superstrak gedaan zonder gedoe. Geen bubbels, geen stress. Het is gewoon netjes en fris, precies wat ik zocht.

Ik had wat twijfels over hoe het eruit zou zien, maar het is echt een game-changer. Het voegt gewoon iets extra's toe aan de sfeer, zonder dat het te opvallend is.

Plus, het is een stuk betaalbaarder dan een hele renovatie. Dus als je een snelle upgrade wilt, zonder het bankrekeninggedoe, is interieur wrapping zeker het overwegen waard. Mijn plek voelt nu gewoon gezelliger en stijlvoller aan. Props naar het team! 🙌

13 de novembro de 2023