Jeg ELSKER is fra Ismageriet. Smag, kvalitet og helhedsoplevelsen er bare i top. Især afdelingen i Søborg, hvor der altid er rent og pænt, og personalet er ekstra smilende og imødekommende. Der kan g... Ver mais
A empresa respondeu
Husker det bedre! Vi købte en boks med 1 liter - 4 slags. De smagte næsten ens, selvom de var meget forskellige - øv. Den største skuffelse var dog, at der ikke var én eneste vegansk is ( bortset fr... Ver mais
A empresa respondeu
SUPER SERVICE Købte i dag en islagkage (Rødovre), da jeg kom hjem opdagede jeg at mindst holdbar til, var den 17. februar. Ringede til butikken som beklagede og tilbød at jeg kunne komme og byt... Ver mais
A empresa respondeu
Nu har jeg fulgt ismageriet siden den startede på Kongelundsvej - og ismageriet kan altså bare noget. Ad åre er der løbende kommet masser af nye varianter men mange af de oprindelige er der heldigvis... Ver mais
A empresa respondeu
Hos Ismageriet skaber vi dagligt lækker, frisklavet is med udgangspunkt i de bedste råvarer, hvor kvalitet og omhyggelighed er i fokus. Vi tror på, at det altid betaler sig at gøre sig umage, og derfor bliver al vores is produceret fra bunden i hver enkelt butik – og det kan smages! Ismageriet er stedet, du besøger, når du vil forkæle dig selv og dem, du holder af. Vi er stolte af at lave Danmarks bedste is og glæder os til, at du kommer og smager den. Vores butikker er placeret på Amager nær Ørestaden, på Søborg Hovedgade i Kødbyen og i sommerhalvåret finder du også også på Refshalevej 163F.. Hver butik har sin egen unikke stil, inspireret af den klassiske diner kombineret med friske mint- og grønne toner. Ismageriet er en lille oase, der forener dansk hygge med en stemning af sydeuropæisk sommer. Vi glæder os til at byde dig velkommen!
Søborg Hovedgade 34, 2870, Dyssegård, Dinamarca
Respondeu a 86% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Altid imødekommende og smilende personale.
Selv når der som oftest er lang kø, er der overskud og venlige kommentarer.

Resposta da Ismageriet
Altid vanvittig lækker is og fantastisk betjening i de bedste omgivelser 🍦🍧

Resposta da Ismageriet
Den bedste is, good gammeldags is af Fløde, et firma som laver kvalitet. Og så smager det fantastisk. Mine børnebørn elsker at være der og de får jævnligt en stor isboks på 2 liter. Og det er bare lykken når morfar sender en gave. Jeg siger tak for god service.

Resposta da Ismageriet
Fantastisk is og altid virkelig venlig betjening.

Resposta da Ismageriet
Det er så lækkert, isenen smager af rigtig meget, vi kommer der jævnligt, fra Holbæk til Rødovre

Resposta da Ismageriet
Today I have been in This I e cream shop as my child wanted so much ! There was a long queue and I could see just practically one person was working even though there were 2 ! My child had to wait over 20 minutes, he was so upset and cried a lot , for just one scoop ice cream while all people or most was taking a big box consisting over 15 scoops ice cream which took time even more ! It was my first and last time and worst experiences in Ice cream !
I have been in many great Ice cream shop in the world and never seen such a queue and 1-2 people give services!
And finally , as my child cried a lot , fell sleep in the car and didn’t eat his ice cream …
So unfair experience! Even though they didn’t take care of a child who is crying or so upset …

Isen er ALTID lækker!
Betjeningen var super fin den og meget sød og høflig

Resposta da Ismageriet
Skøn is, god service - hvad kan man ønske sig mere😋

Resposta da Ismageriet
Altid god smag fra deres is og venlig service når man står ved kassen

Resposta da Ismageriet
Vi bestilte en literboks og fik en forkert is i blandt. Jeg skrev til ismageriet, som svarede med det samme. De bad om billededokumentation som jeg sendte. De beklagede fejlen og sendte med det samme et gavekort til en ny literboks. Det er virkelig god stil og ekstremt god service - tak til Ismageriet ved Damhustorvet.

Resposta da Ismageriet
Altid super dejlig is, et væld af lækre smagsvarianter og fantastisk service. Medarbejderne er altid så søde og imødekomne. Det eneste problem er, at der er SÅ mange smagsvarianter, så man ikke kan vælge :)

Resposta da Ismageriet
De har lækre is som smager fantastisk, men desværre bruger de mælk fra køer som får gift foder BOVA, så hvis ismejeriet blev økologisk, ville de få 5 stjerner af mig 👌
Forstående håndtering af forkerte is i literboks. Tak. Jeg kommer igen.

Resposta da Ismageriet
Den bedste is, der findes. Stort udvalg - alle utroligt lækre. Og genialt med online-bestilling.

Resposta da Ismageriet
Elsker deres is - 4-5 stjerner - men bestilte online og afhentede i butikken - da jeg kom hjem havde jeg fået forkert smag :(

Resposta da Ismageriet
Det er uden tvivl det bedste is. Har ikke tal på hvor mange gange vi har været der og det skuffer aldrig. Altid lækkert at prøve de nye smage med ugens is eller andet

Resposta da Ismageriet
Søde medarbejdere som tager sig tid til kunden, mængden af is passer til prisen (jeg købte en isboks) og isen smagte fantastisk!

Resposta da Ismageriet
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.