God italiensk atmosfære med italiensk personale, men arrogant macho attitude fra ejer/manager ved klager. Vælg ikke havtaske som hovedret. Der er mindre end 30 gram kød på de 4 små stykker af rygs... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
D.15/2-20 var jeg på jeres skønne Ristoranto Italiano😃 skøn og varm atmosfære, søde og servicemindede tjenere. Dejligt med levende sang og musik, især når man var på en romantisk middag❤️ Lækker vels... Ver mais
Desværre. Den venetianske ambiancé indbød til hygge en søndag til frokost i råkolde Kbh. Men en ekstrem saltet "Parma"skinke ødelagde fuldstændig en pizza. Ingen spurgte til maden og da vi bad om... Ver mais
A empresa respondeu
For svingende … Gode pizzaer - men grinagtigt små pastaretter … min spaghetti bolognese var den mindste ret jeg har fået i mange år. Restauranten har travlt - men ville have godt af lidt mindre tra... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Ristorante Italiano - Danmarks ældste italienske restaurant i hjertet af København
Informações de contato
Dinamarca
- www.italiano.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Den dårligste pizza jeg nogensinde har…
Den dårligste pizza jeg nogensinde har spist:(
For svingende …
For svingende …
Restauranten har travlt - men ville have godt af lidt mindre travlhed - måske det ville hjælpe med lidt fokus på kerneopgaven.
Altid gode og autentiske pizza
Altid gode og autentiske pizza. Maden leveres frisk, varm og hurtigt. God mad og super service. En varm anbefaling her fra.
Rigtig lang leveringstid
Rigtig lang leveringstid. Jeg ventede 2 timer på 3 pita, som jeg ellers fik afvide ville være her efter 45 min.
Ja taaaak
Ja taaaak. Mega billigt, god service, ligger et godt sted, minder mig om Italien og maden smager bage godt!
Vi spiste på Italiano 29 teenagere og 3…
Vi spiste på Italiano 29 teenagere og 3 voksne, på tur i København. Det var en rigtig fin oplevelse. Dejlig mad og super venlig betjening med masser af humor og overskud til de mange unge mennesker. Super fin oplevelse!
En skøn oplevelse af en 19 års fødselsdag
En skøn oplevelse trods bordbestilling 1. time før ankomst, fantastisk hurtig servering(under 20 min) af middag for 5 personer, super venlige betjening af 3 forskellige retter, af udemærket kvalitet til rimelig priser.
Autentisk oplevelse med musik og smil.

Super betjening
Super betjening , god mad til rimelig pris og hurtig servering inden for 15 minutter, trods fuldt hus.
Kan kun anbefales!!! Bedste anbefaling!!!!

Resposta da Italiano
Verdens længste leveringstidpå 1 time…
Verdens længste leveringstidpå 1 time og 20 min og kold pizza :(

Lækker frokost
Super venlig og hjælpsomt personale, rigtig lækker frokost menu og super beliggenhed.

Racistisk personale?
Racistisk personale?!
Min thailandske veninde har lige besøgt restauranten med en veninde 4/7-2022. De bestiller to hovedretter og da de bestiller vand griner tjeneren og siger vand selvfølgelig. Under deres besøg begynder det at regne og tjeneren hjælper alle gæster bortset fra de asiatiske gæster som får af vide selv må rykke deres bord i læ. Da de vil betale regningen begynder tjeneren at snakke dansk til dem uden de forstår et ord, og da maskinen spørger om de vil give drikkepenge forstår de det ikke og spørger tjeneren. Han siger at Dankort terminalen spørger om de vil give drikkepenge, da de trykker nej frynser tjeneren og siger højt så de andre gæster kan høre det "off course no tip"
Det var en virkelighed ubehagelig oplevelse for dem!
Alt var perfekt
Så har vi igen besøgt restaurant Italiano, og igen en stor succes. Jeg fik min elskede ret Saltimbocca og min kompagnon fik salat. Min Saltimbocca var ledsaget af forskellige grønne urter. Tjenerne var som altid opmærksomme og smilende. Det var en dejlig oplevelse.
Fantastiske medarbejdere
Fantastiske medarbejdere. De er så søde og venlige. God pizza. Alt var så dejlig og en god oplevelse!!
Den 7/4-22 Bestilte vi:
Den 7/4-22 Bestilte vi:
2 x Spaghetti bolognese
1 x lasagne
1 x Salat
Spaghetti bolognese var der ikke nok sovs over og det var smagsløse.
Lasagnen var også smagsløs.
Salaten var kedelig, næsten kun salat med få skiver tomat 😳😏👎👎👎
Det er ikke et sted vi kan anbefale og vi kommer ikke igen 👊
Mega tilfreds
Jeg kan ikke forklare den fantastiske stemning! Simpelthen et lækkert sted, med god mad og gode medarbejdere. Jeg vil vende tilbage hertil.
Var inde på jeres restaurant d.18…
Var inde på jeres restaurant d.18 december 2021. Vi fik det mest fantastiske mad , med venlig betjening . Samt underholdning med levende musik . Helt klart et sted vi vil besøge igen .
Hilsen Nordjyderne
Autentisk italiensk
Ingen tur til Kbh. Uden at besøge Italiano. God mad og vin, fantastisk personale, der giver den helt specielle italienske stemning. Glæder os til at komme igen.
Bella Italiano…
Besøgte Italiano med et gavekort fra SMARTBOX. Valgte 3 super velsmagende og lækre retter fra menukortet. Sød og venlig betjening i smukke og rolige lokaler.
Dejlig oplevelse. Kommer helt sikkert igen
Ham ejer som ejer restaurant over…
Ham ejer som ejer restaurant over faldet os ved hans restaurant så vil råde jer til
Ikke sette jere ben der
De har en fantastisk betjening
De har en fantastisk betjening, virkelig god italiensk mad med super vin til.
De er meget imødekommende med en dejlig humor.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.