Italiano Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

God italiensk atmosfære med italiensk personale, men arrogant macho attitude fra ejer/manager ved klager. Vælg ikke havtaske som hovedret. Der er mindre end 30 gram kød på de 4 små stykker af rygs... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Desværre. Den venetianske ambiancé indbød til hygge en søndag til frokost i råkolde Kbh. Men en ekstrem saltet "Parma"skinke ødelagde fuldstændig en pizza. Ingen spurgte til maden og da vi bad om... Ver mais

A empresa respondeu

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

For svingende … Gode pizzaer - men grinagtigt små pastaretter … min spaghetti bolognese var den mindste ret jeg har fået i mange år. Restauranten har travlt - men ville have godt af lidt mindre tra... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Restaurantes e Bares

Informação fornecida por fontes externas variadas

Ristorante Italiano - Danmarks ældste italienske restaurant i hjertet af København

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

10 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Racist shocking experience!!

SCROLL DOWN FOR ENGLISH TRANSLATION!!

Racistisk oplevelse!!
Da jeg og min kæreste (to mørkhudet mennesker )ville spise ved restauranten blev vi nedladende fortalt inden vi kunne træde gennem døren "There is no more seats, u can't eat here", mens der tydeligt var 2-3 borde fri hvor der ikke sad gæster. Vi blev chokeret af den hurtige afvisning, men valgte at spise et andet sted. Da vi kom gående igen kom han løbende til os og sagde "My Friend, come sit here, u look like a nice couple" mens han prøvede at hive en undskyldning op af røven hvorfor han nægtede os til at starte med.
Vi havde fint tøj på og så ud som "Fine mørke mennesker", men hvor mange mennesker som os er blevet afvist før de kunne træde ind af døren. Hvis vi ikke havde fint tøj på ville vi så have ladet spise der alligevel? Vi valgte ikke at støtte sådan en virksomhed med vores penge, og håber alle der ser dette opslag vælger dem fra. Vi kan ikke være i 2021 og blive behandlet som vi er i 1960. Det kan simpelthen ikke passe!

When me and my girlfriend (two black people) wanted to eat at the restaurant we were quickly dismissed before we even could finish our sentence and told "There is no more seats, u can't eat here" while there obviously were 2-3 empty tables. We were shocked by the quick dismissal so we had no choice but to leave. When we came back on the road trying to find somewhere to eat, the manager came running to us saying "my friend, come sit here, u guys look like a nice couple".
We had nice clothes on and looked like "the nice type of black people" but imagine how many black people have been rejected entry into that restaurant. We chose not to support such a company with our money and hope everyone who reads this post also chooses not to support a place where racisme is accepted. We can't be living in 2021 and be treated like its the 1960's. This is just shameful and has tainted our experience of copenhagen.

20 de julho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Klart favorit italienske i indre…

Klart favorit italienske i indre København! Min familie og jeg har siden jeg var lille kommet igen og igen på denne restaurant, der siden da stadig har nogle af de samme søde italienske tjenere.
Maden er fantastisk hver gang og har en sand italiensk stemning udenfor (oftest med musik ude foran).
En super frokostmulighed, da de har et frokosttilbud på 89,- for alle pastaer og pizzaer til klokken 17 samt billige cocktails. Og så er det altid en vinder med lækkert brød og og oliven mens man venter på maden.
En klar anbefaling!

7 de junho de 2021
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

D.15/2-20 var jeg på jeres skønne…

D.15/2-20 var jeg på jeres skønne Ristoranto Italiano😃 skøn og varm atmosfære, søde og servicemindede tjenere. Dejligt med levende sang og musik, især når man var på en romantisk middag❤️ Lækker velsmagende 3-retters menu og lækker rødvin og bobler😋 skønt sted. Jeg kommer helt 100 % igen👍👍

16 de fevereiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dejlig mad til rimelige priser

Dejlig mad til rimelige priser - fantastisk betjening som ikke bare er et par 17 årige piger, men voksne tjenere, som kender til service. Meget hyggelige omgivelser - live musik engang imellem - har besøgt denne restaurant flere gange og kommer helt sikkert igen.

25 de janeiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Middag på vores datters fødselsdag

Middag på vores datters fødselsdag - fantastisk dejlig aften med god mad, dejlig stemning og musik og fremfor alt en fantastisk fejring af vores datter med sang og dessert.
Vi kommer helt sikkert tilbage - og glæder os allerede.
TAK:-)

17 de dezembro de 2019

Fantastisk oplevelse

Fantastisk oplevelse! Intet mindre.
Tak for en super aften med lækker mad, god live musik på min mors fødselsdag. Sublim service. Jeg kommer tilbage. Ciao!

27 de outubro de 2018

Kære Thomas

Tusind tak for din fine anmeldelse. :-)
Vi er superglade for at læse, at du ar haft en god oplevelse hos os og vi ser frem til at se dig igen i restauranten. :-)

Den dejlige restaurant

Vi, en familie med to børn, har faet uforglemmelig oplevelse i den dejlige restaurant Italiano. Fremragende betjening, velsmagende mad og super hyggelig stemning med italiensk musik. Vi blev behagelig overrasket af personalets opmærksomhed til vores datter - fødselsdagsbarn. Hjertelig anbefales

23 de junho de 2018
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Nød en fantastisk frokost på Ristorante…

Nød en fantastisk frokost på Ristorante Italiano en sen eftermiddag mens solen spillede på pladsen foran restauranten. Stemningsfyldt restaurant med opmærksom betjening - virker meget autentisk. Snyd ikke dig selv for at kigge indenfor i lokalerne, så er du straks i Italien.

7 de junho de 2018

Absolut anbefalelsesværdig frokost - Valuta for pengene

Et stenkast fra Strøget i København via Jorcks Passage finder man denne herlige italienske restaurant.
Manager, og nu medejer, Daniele Casello "Den syngende Sicilianske kok" (tidligere La Perla i Hillerød og X-Factor) har gennem de seneste år sat sit præg på køkkenet og højnet standarden.
Vi havde fornøjelsen af at nyde en sprød pizza samt penne med saftig laks i dejlig cremet sauce, og fik hertil en lille skål frisk blandet salat. På frokosttilbuddet kunne vi inden kl 16 bestille frit af pizza og pastaretter fra det fine udvalg til kun dkk 89,- pr person.
Der er således fuld valuta for pengene når en frokost skal nydes, dog ligger drikkevarene lidt i den høje ende.
Restauranten ligger i rolige solrige strøgomgivelser, og selv på en halvkølig forårsdag er der lunt med terrassevarmere, og evt tæpper.
Den syngende sicilianske kok fra X-Factor kan høres ved at søge på YouTube,

6 de maio de 2017

Arrogant holdning mod kunderne

Men en ekstrem saltet "Parma"skinke ødelagde fuldstændig en pizza. Ingen spurgte til maden og da vi bad om regningen i den mennesketomme restaurant, var ikke en men to tjenere fuldstændig indifferente til vores fyldte tallerken. Heller ikke da vi påpegede skinkens ultra salte smag fik vi andet end "du er ikke vant til italiensk skinke" til svar.
Må nok tilføje at familien har hus i Italien, så er måske en smule uenig. Råvarerne var bare ikke ok.
Ærgerligt at man stadig har steder som dette der mener, at man kommer længst med arrogance. Vi anbefaler ikke stedet!

13 de dezembro de 2015

Hej Christina
Tak for din anmeldelse. Jeg er ked af at høre at du har haft en så dårlig oplevelse i Ristorante Italiano.
Vi er selvfølgelig meget interesseret i at have så mange tilfredse kunder som muligt - og vi bliver ikke bedre hvis jeg ikke får mere at vide. :-)
Jeg vil nu gerne bede dig om at skrive til mig på vores mail: info@italiano.dk.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Hyggelig italiensk restaurant

Italiensk restaurant i centrum af København med en et speciel stemning. 4-5 personer går rundt og synger og spiller italienske sange for de spisende gæster. Det er med til at give en god stemning.

29 de maio de 2015

Hej Cristina
Mange tak for din positive tilbagemelding. Vi håber at se dig herinde igen en anden god gang :-)

God mad og bonus-is...

Vi var 5 voksne og 1 barn afsted. Vi fik noget så forskelligt som lasagne, pizza og bøffer - alt smagte godt og betjeningen var venlig og humørfyldt tiltrods for silende regnvejr. Alt dette var som forventet og var nok ikke noget der normalt kunne drive mig ind omkring Trustpilot...men efter vi havde betalt, så bad tjeneren os om at vente lidt og 2 min efter stod han der med et lille bæger med frisklavet chokoladeis til vores lille pige på knap et år. Den slags fortjener en lille klapsalve og et "tak for bonus-is" her på Trustpilot.

5 de setembro de 2014
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais