Ivono Avaliações 496

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, was wat huiverig wat ik zou krijgen voor product .... weer een dropshipping, omdat het wat langer duurde. Maar het was het wachten meer dan waard. Prachtige en zeer degelijke bureaul... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima ondersteuning bij installatie monitor arm dual elite. Via Whatsapp video bellen kwamen we erachter dat de veer die de monitor omhoog houdt, stroever kan worden gezet door de schroef losser te dr... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de móveis para escritório

Wij zijn hét merk en dé specialist voor werkplekken, thuis of op kantoor. Bij IVONO draait het om gezond en duurzaam werken én bewegen. We combineren stijl en energie, met een kleurrijk, soepel en compleet design. Zo garanderen we urenlang comfort en topprestaties voor u. Maak uw werkplek compleet met: Zit-sta bureau, ergonomische bureaustoel, monitorarm, laptopstandaard, ladeblok, kabelbeheer, of andere werkplek accessoires.

Informações de contato

4,6

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

496 avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 48 horas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goed product en bestelling proces

Best moeiteloos gegaan. De webapplicatie was goed en makkelijk om te gebruiken. Het was ook mooi de afleveringsadres op kaart te zien. Je krijgt (terecht of niet) meteen het gevoel dat het product veilig naar huis zal komen.

2 de abril de 2026

Bedankt voor de mooie review Laura. Fijn om te horen. Gr Bas

Geweldige ervaring

Bureau (zit/sta Echo) en bureaustoel (Zen zwart) besteld. Tot mijn verbazing kreeg ik deze de volgende dag al binnen. Goed op de hoogte gehouden over de bezorging door Dynalogics. Alle spullen waren goed verpakt. Superblij met beide artikelen. Prima kwaliteit. Alles was gemakkelijk in elkaar te zetten en ik geniet elke werkdag van mijn bureau en bureaustoel thuis.
Ervaring is top. Nog een duo beeldschermbeugel besteld en laptopstandaard. Deze worden vandaag bezorgd.

7 de abril de 2026

Resposta de Ivono

Fantastisch om te horen Fokelien. Het doet ons erg goed om te positieve ervaring te lezen. Geniet van de mooie werkplek en succes vandaag! Groet Bas

Goede prijs-kwaliteitsverhouding van…

Goede prijs-kwaliteitsverhouding van bureaulamp. Het enige dat fijn zou zijn is meer updates over je bestelling: bijvoorbeeld een verzendbevestiging met track en trace. Dat wekt meer vertrouwen :-)

30 de março de 2026

Daar doen we het voor! Geniet ervan! Groet Bas

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Een goede prijs kwaliteit verhouding

Een goede prijs kwaliteit verhouding! Een duidelijke beschrijving om stapsgewijs de enkele onderdelen te monteren. Ook de aftersales bij vragen is goed bereikbaar en reageert snel. Kortom een fijne aankoop en zeer blij met het bureau!

9 de abril de 2026
Avaliação não solicitada

Resposta de Ivono

Super Arjan! Erg fijn om de positieve ervaring te ontvangen. Veel succes vandaag! Gr Bas

Zeer snelle levering

Zeer snelle levering. Prettige bezorgdienst die je op de hoogte houdt hoe laat ze aankomen. De pace bureaustoel zit erg prettig en is makkelijk te monteren en in te stellen.

25 de março de 2026

Geweldig!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hartstikke blij met m'n nieuwe zit-sta bureau!!

Hartstikke blij met m'n nieuwe Echo Zit-Sta bureau! Toen ik deze besteld had, wist ik dat er ongeveer een levertijd van 6 weken op zat, 2 weken voor de levering had ik me toch bedacht over de afmeting van het blad en heb deze zonder enige moeite kunnen wijzigen. Omdat de levering al gepland was met de koeriersdienst, was ik wel bang dat er ergens iets mis zou gaan, maar tegen alle verwachtingen in, werd het gewijzigde blad en de rest van de bestelling volgens afspraak geleverd. Ook de montage (instructies) waren eenvoudiger dan menig Ikea meubel.

18 de março de 2026

Resposta de Ivono

Fijn dat het wachten zo positief beloond wordt. We zijn enorm blij met deze mooie review. Geniet ervan! Gr Bas

Mooi product

Mooi materiaal. Levering perfect.
Eenvoudig te installeren.
Prachtig product.

30 de março de 2026

Resposta de Ivono

Dank voor de mooie review Luc. Geniet ervan!

Mooi en stevig bureau

Mooi en stevig bureau, netjes en compleet geleverd volgens afspraak

23 de março de 2026

Resposta de Ivono

Top Koen! Fijn dat alles naar wens is. Succes!

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Zeer goede kwaliteit, zeer goede prijs

Zeer goede kwaliteit, snelle response op vragen. Montage is vrij eenvoudig (en ik ben absoluut niet handig 😉). Prijs/kwaliteit een dikke aanrader !

23 de março de 2026

Resposta de Ivono

Bedankt voor deze mooie aanrader! Daar doen we het voor! Geniet ervan en succes vandaag. Gr Bas

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.