Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Zeer slechte service verkopen een nieuwe fiets van bijna 4000 euro maar bij thuis komen zien we dat er al 90 km mee gefietst is antwoord ook niet op mail snel geld pakken geen service

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

What a terrible experience... I arrived and the bike had no pedals despite being delivered with pedals... I needed the bike on the day so the sales rep deducted the 15eur worth pedals off new shimano... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Bicicleta

Informação fornecida por fontes externas variadas

Als een van de eerste online-fietsenwinkels van Nederland verzorgen wij sinds 2004 de moderne route naar een nieuwe fiets. In 2004 was het aankopen van een fiets via internet nog ongebruikelijk, maar in de huidige tijd is het online shoppen niet meer weg te denken. Hoewel de tijd snel gaat, en de ontwikkelingen des te harder is onze filosofie niet veranderd: eenvoud!

Informações de contato

1,1

Muito Ruim

O TrustScore é 1 de um total de 5

2 mil avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Do not order online

I ordered a lady"s bike online some time back. I still had to take to a bike shop for some adjustments that should have been done at the factory. Worst is that it is not possible to pump the bike without having to own 2 different pumps as the valves are different. Izibike acknowledged this. I asked them to correct this and they refused! It is annoying and a nuisance!

27 de agosto de 2020

Resposta de izibike.nl

Dear Kaimbu, thank you for your review. Annoying to read that the service has not been to your liking.
Could you give us your order number.
We will contact the store to find out what we can do for you. Greetings Roderick | Mantel.com

Guter Kauf

Hallo. Fahre jetzt seit zwei Jahren mein eike Gazelle Orange Wie schon bei meinem Erstkauf vor sieben Jahren, habe ich auch dieses Mal ein hervorragendes Fahrrad bekommen.
Einen aufgetretenen Garantiefall hat ein ortsansässiger Radhändler mit Gazelle geregelt.
Bis jetzt nach fast 3000 gefahrenen Kilometern ein tolles Rad. Bestellung,Lieferung per Spedition alles prima
Vielen Dank dafür.
PS. Immer eine Empfehlung wert. Hans Höfken

11 de abril de 2020

Zoals ik hier ook lees

Zoals ik hier ook lees, een echte fake handel. Heb mijn fiets ook bij izibike gekocht, moet onderhoud hebben, sturen je naar een lokale fietsenmaker. Zien mij al komen, fietsje in Nederland gekocht en kom hem hier bij jullie, LoBike in Lochristi België laten onderhouden. Ze zullen mij zien komen...
Dus goodbay onderhoud, fiets van 2700Euro!

14 de maio de 2018

Hoi Didier,

Op onze website staat duidelijk vermeld dat je het onderhoud het beste bij een lokale dealer uit kunt laten voeren. Veel dealers hebben vanuit de producenten ook de verplichting om de fietsen aan te nemen.
Een bijkomend voordeel van lokaal onderhoud is dat je de fiets maar een korte tijd kwijt bent. Wanneer de fiets naar ons toe zou moeten, zou hier zo maar 2 weken over heen kunnen gaan door de tijd die het transport kost. Dat is gewoon zonde van de tijd, afgezien van de kosten die het transporteren van een fiets met zich meebrengt.

Hidde | Mantel

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

service point? Trap er niet in! is een normale fietsenmaker! niks met izibike te maken.

service point? Trap er niet in! is gewone fietsenmaker! niks met izibike te maken. Zojuist gebeld met izibike. Blijkt dat alle fysieke winkels dicht zijn, zonder de communiceren. Nu moet ik zelf naar een fietsemaker en dit zelf regelen in de hoop izibike dit dan vergoed....? Moet ik ook nog zelf regelen ipv dat dit zogenaamde service contact heeft met izibike, moet ik dit zelf regelen met izibike.... WAARDELOOS!

11 de janeiro de 2018

Hoi Malika,

Bedankt voor jou geplaatste review. Elke online aangeschafte fiets moet na 6 maanden zijn eerste onderhoudsbeurt ondergaan voor het behoud van zijn kwaliteit/garantie. Deze servicebeurt kan bij elke willekeurige fietsenmaker worden uitgevoerd tegen betaling. Mochten er klachten zijn die onder garantie lijken te vallen dan kan je altijd contact met ons opnemen om te kijken wat wij hier in kunnen betekenen.

Antoine I Izibike

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Prima bedrijf.Heb een fiets gekocht via …

Prima bedrijf.Heb een fiets gekocht via de werkkostenregeling.de administratie van Izibike heeft me goed geholpen met de juiste gegevens op de factuur te krijgen maar wat ook belangrijk is: de fiets rijdt uitstekend!

30 de novembro de 2017
Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Snelle levering, redelijke prijs
Helaas loopt achterband aan, dus moeten eerdaags terug

27 de novembro de 2017

Geen enkele service

Erg ontevreden! Fiets besteld. Moest hier een maand op wachten. Erg lange levertijd. Afspraak laten inplannen om mijn fiets te bezorgen. Zou in de vroege ochtend een bericht krijgen over hoe laat ik de bezorger kon verwachten. Geen bericht gehad. Meerdere malen contact gezocht met de klantenservice. Kan geen excuus van af. Izibike kan er niets aan doen. Hebben geen contact met het externe bedrijf die de fietsen bezorgd. Inmiddels al 4 uur aan het wachten en nog steeds geen enkel bericht van Izibike. Willen ook de bezorgkosten niet retourneren. Echter wordt er absoluut niet aan de bezorg voorwaarden voldaan. Helaas ben ik door mijn verzekeraar (fiets was gestolen) verplicht om mijn fiets af te nemen bij Izibike, omdat ik mijn fiets hier had aangeschaft. Ik raad het iedereen af om een fiets te kopen bij Izibike. Het is misschien iets goedkoper, maar geen enkele service!!
Helaas nog steeds geen fiets of enkel bericht van Izibike ontvangen......

25 de novembro de 2017

Hoi Wendy,

Zoals reeds telefonisch besproken betreuren wij het ook dat je levering niet goed is verlopen. We hopen dat deze komende woensdag wel goed zal verlopen en je veel plezier van je nieuwe fiets gaat beleven.

Niels | Mantel

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Prima ervaring

Vriendelijk personeel en een mooie fiets gekocht hier.
Wel was in eerste instantie een te grote maat fiets besteld. Dit was niet een goede keuze omdat het om een moederfiets gaat en goed op- en afstappen belangrijk is voor de veiligheid. Dit had de medewerker m.i. kunnen voorzien gezien mijn lengte.

17 de novembro de 2017
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vriendelijke medewerker die goed …

Vriendelijke medewerker die goed luisterde naar mijn wensen. Mooie fiets uitgezocht en deze vrijblijvend besteld omdat deze niet op voorraad was. Na het zien een en het maken van een testrit de fiets gekocht en er een gratis slot bij ontvangen.

16 de novembro de 2017
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

What a terrible experience..

What a terrible experience... I arrived and the bike had no pedals despite being delivered with pedals... I needed the bike on the day so the sales rep deducted the 15eur worth pedals off new shimano ones.
He seemed really helpful and friendly until my first ride. Weird noise, something touching the weels.. I took it to a specialist : the mountianbike (a 1300€ bike worth!) had not been assembled properly : the derailleur was not straight and the disk break was touching the wheel. I had to pay another 15€ to have it fixed. Friendly staff (at least the young guy!) but clearily not competent and very disappointed after spending 1000€ !

12 de novembro de 2017

Resposta de izibike.nl

Hello Valerie, thank you for your review. How unfortunate that you had to experience these inconveniences. Our customer service would have been happy to have provided you with a fitting solution. Therefore, we find it a pity that you haven't contacted us any sooner so that we would have had that opportunity. In any case, I hope the problem has been solved and you are able to enjoy your new mountainbike. If not, please contact our customer service. You can find the contactinformation here: http://bit.ly/2zwKMw9

Frederik | Mantel

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.