Veja o que dizem as avaliações
Heel vriendelijke ontvangst en deskundig advies. Erg goed geholpen door Nikki Vergouwen die prima meedacht, maar ook echt adviseerde. Een absolute aanrader. We zijn blij met onze aankoop en keuze, da... Ver mais
Teneerste zou ik graag wat meer sterren geven. We zijn bij binnenkomst al goed ontvangen. Hebben op ons gemak alles kunnen bekijken. Geen hinderlijke vragen van " kunt U het vinden" In de bestelfase... Ver mais
Detalhes da empresa
- Loja de móveis para cozinha
- Reforma de Banheiros
- Loja de Acessórios para Banheiros
- Empresa de Construção
- Remodelador de cozinhas
- Loja de utensílios de cozinha
Badkamer en keuken van topkwaliteit? 5500 m2 showroom met meer dan 300 keuken en badkameropstellingen! Jan van Sundert dé specialist!
Informações de contato
Lokkerdreef 10, 4879 ND, Etten-Leur, Holanda
- 076-5048800
- marketing@janvansundert.nl
- www.janvansundert.nl
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Wij zijn uitstekend geholpen en…
Wij zijn uitstekend geholpen en deskundig begeleid met het uitzoeken van onze keuken
Top service en kwaliteit!
Vandaag is onze nieuwe keuken opgeleverd via Jan van Sundert. Vanaf het allereerste moment dat we de showroom binnen stapten tot aan vandaag, zijn onze ervaringen enkel zeer positief geweest. Nikki heeft ons perfect geholpen bij het uitzoeken van de keuken tegen een schappelijke prijs. Alles ging in een hele relaxte en ongedwongen sfeer (dat hebben we elders echt anders meegemaakt). Gisteren en vandaag hebben Peter en Max de keuken tot in detail afgewerkt. We hadden op basis van eerdere ervaringen al veel vertrouwen in Jan van Sundert, en ook deze keer hebben ze zichzelf overtroffen. We kunnen ze aan iedereen aanbevelen...!
TOP!
Mooie grote showroom, veel keus en erg goed geholpen.
Ze denken goed met je mee
aankoop keuken
Heel vriendelijke ontvangst en deskundig advies.
Erg goed geholpen door Nikki Vergouwen die prima meedacht, maar ook echt adviseerde. Een absolute aanrader. We zijn blij met onze aankoop en keuze, dankjewel

Resposta de Jan van Sundert
Vriendelijk, deskundig personeel, ruim assortiment en levering volgens afspraak
We zijn bij de keuze van de badkamer heel goed geholpen door Floor. Goede adviezen, vriendelijk en deskundig. Fijn dat we aan het bureau mee konden kijken op het scherm waar het ontwerp werd gemaakt. Mooie showroom waardoor we goed konden zien welke materialen, producten beschikbaar waren. Levering van onze bestelling volgens afspraak, netjes en volledig.

Resposta de Jan van Sundert
50 sterren voor deze firma.
In de bestelfase zeer correct en professioneel geholpen met duidelijke uitleg. Kortom voor mij 50 sterren.

Resposta de Jan van Sundert
Super te woord gestaan en uitstekend…
Super te woord gestaan en uitstekend geholpen en mee gedacht met de renovatie van onze badkamer.

Resposta de Jan van Sundert
Welkom, belangstellend, hulpvaardig en denkt mee
Wouter heeft ons geweldig geholpen om aan onze wens te voldoen. Daarnaast was hij ook nog bereid ondersteuning te zoeken voor aanvullende kleine klusjes. Heeft kennis van zaken en denkt met ons mee.

Badkamer
Badkamer uitgezocht. Uitgebreide keuze in alle benodigde materialen. Vriendelijk en vakkundig personeel met goede adviezen. Showroom netjes en opgeruimd.

Resposta de Jan van Sundert
Zoveel keus heeft deze winkel
Zoveel keus heeft deze winkel! Altijd druk, we moesten even wachten maar daarna werden we keurig geholpen!

Resposta de Jan van Sundert
Wij zijn super goed geholpen en raden een ieder aan om hier je keuken te zoeken
Wij zijn super goed geholpen en begeleid door onze zoektocht. Ook de transparantie betreft de prijs voelde voor ons enorm fijn en betrouwbaar aan.

Resposta de Jan van Sundert
Goed advies gekregen en snel offerte…
Goed advies gekregen en snel offerte ontvangen

Resposta de Jan van Sundert
Het persoonlijke contact is echt fantastisch
Vanaf het eerste contact was er een goed gevoel, doordat er een persoonlijke benadering is van het personeel.
Onze adviseur kwam met goede adviezen en voorstellen waar we zelf niet aan hadden gedacht om onze keuken persoonlijk te maken

Resposta de Jan van Sundert
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.