Jeg har i mandags været i klinikken for at få lavet et implantat.. jeg var mega nervøs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået den helt store tur med tandudtrækning og en del og hel protese.. Min tandlægeskræk er gjort til skamme efter første behandling i huset!! De er bare omsorgsfulde og menskeli... Ver mais
Skøn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente område. Rent og pænt. Tandlægen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pænt på. Da jeg havde fået undersøgt tænderne og taget røntgen fik jeg... Ver mais
Jeg ringede ind, for at få en akut tid, da jeg har lagt med uudholdelig tandsmerter. Jeg ønskede at blive set af tandlæge Ali, da jeg lider af tandlægeskræk, og kun har rigtig god erfaring fra tidlige... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vigtig information. Vi er bekendt med, at Trustpilot tilbyder forskellige betale pakker til virksomheder, som blandt andet kan give adgang til funktioner designet til at øge antallet af anmeldelser og forbedre præsentationen af virksomhedens profil på Trustpilot. Vi ønsker, at vores anmeldelser udelukkende skal afspejle den ægte og ufiltrerede oplevelse, vores patienter har hos os, uden at være påvirket af brugen af betalte værktøjer. Derfor har vi fravalgt disse betalte muligheder. Vi sætter stor pris på al feedback fra vores patienter, da det hjælper os med løbende at forbedre vores service.
Informações de contato
Hennekesdamvej 12, Jels, 6630, Rødding, Dinamarca
- info@jels-tand.dk
- www.jels-tand.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Værste tandlæge!!
Værste tandlæge oplevelse nogensinde!!
7x tandlæge besøg for mit vedkommende med samme tand og 5x tandlæge besøg for min mands vedkommende med samme tand og i alt 12.300 kr. Fattigere, selvom det endte med at deres arbejde har resulteret i at hver vores tand skulle rykkes ud!!?
Og hvis man så vil have en implantat sat i, vil det koste yderligere 15-20.000 kr. For én tand..
Det burde skisme være gratis med alt det tid og penge man har brugt på det.
For mit vedkommende 6300 kr. (tid og penge)
Og min mand 6000 kr.
Jeg er sur, skuffet og ked af det, specielt fordi de ikke bare kan indrømme at det er deres fejlarbejde der har ødelagt min/ vores tand, hvilket de burde fixe eller om ikke andet sende pengene retur ...
Det værste omgang gøje møg vi nogensinde har oplevet!
ØV!!
Hold jer væk derfra

Resposta da Tandlægerne i Jels
Altid smilende personale og gode priser

Tak for god service
Jeg er glad for at jeg kunne få en tid hos jer allerede dagen efter. Har altid været glad for at komme hos jer, men man bliver træt af at tiden bliver aflyst gang på gang. Og ja, selvfølgelig er man syg når man er syg, men det ændrer ikke på hvor træls det er at få aflyst sin tid gang på gang.
Tak for god service i dag.
Hilsen Angelia

Resposta da Tandlægerne i Jels
Igen en god oplevelse hos Sabine
Igen en god oplevelse hos Sabine. 😊
Det er så dejligt at føle sig tryg, og set som et menneske, når man kommer til tandlæge.
Gode anbefalinger herfra.👍

En Fantastisk tandlæge oplevelse
Man føler sig i 110% trygge og professionelle hænder!
Personalet er altid smilende og super gode til at forklare forløbet.
Jeg vil til hver en tid anbefale Tandlægerne i Jels!
Mathias F

Resposta da Tandlægerne i Jels
Jeg har lige været hos tandlæge
Jeg har lige været hos tandlæge. Det var en god oplevelse, til trods for tandlæge skræk. Jeg var i kompetente og trygge hænder hele vejen igennem 👍👍

Resposta da Tandlægerne i Jels
Tak for hjælpen...En plumbe havde…
Tak for hjælpen...En plumbe havde forladt en kindtand....Hurtig og meget venlig betjening...Altid godt humør... Mvh Hans
Fagligt meget dygtig og god behandling.
Jeg kunne få en akut tid
Jeg kunne få en akut tid, hvilket bestem ikke var tilfældet hos hverken min egen eller andre lokale tandlæger.
Kom ind til tiden og fik løst mit problem til en rimelig pris.
Meget venlige og kompetente medarbejdere.
I dag besøgte jeg tandlægerne i Jels for første gang og fik en venlig modtagelse i receptionen.
Tandlægen og assistenten var dygtige og jeg fik ordnet min kindtand på No Time.
Alt foregik roligt uden stress og med muntre kommentarer.
I morgen skal jeg besøge dem igen for at få kontrolleret hele munden.
Det ser jeg frem til.
Hermed være de anbefalet på det varmeste.
Ny patient
Alle ansatte, som jeg har mødt på klinikken, er supervenlige og imødekommende. Jeg har lige skiftet efter mange år hos en tandlægeklinik i Vejen. Og jeg fortryder bestemt ikke skiftet. Nu har jeg endelig fået lavet det ordenligt. Sabine er superdygtig og så god til at tage sig tid til at fortælle, hvad hun gør. Jeg kan på det varmeste anbefale tandlægerne i Jels. En ekstra tryghed er også, at der er længe åbent hver dag og lørdags-åbent i lige uger.
Aya og Sabine er klart at foretrække…
Aya og Sabine er klart at foretrække hos Tandlægerne i Jels. Der tages hånd om både patient og tænder, og begge er gode til at fortælle og forklare hvad de laver.
Havde en mindre god oplevelse hos en tredje tandlæge dernede, grundet fravær af de to nævnte. Episoden var stressende og personligt var jeg påvirket efter.
Men vil klart anbefale dette tandlæge-hus ☺️
Jeg blev mødt med smil, og budt velkommen.
Personalet jeg var i kontakt med, var meget omsorgsfulde. Jeg kom ind til tiden, og blev mange gange spurgt om jeg var ok under behandlingen. Der blev brugt ekstra tid, for at få et perfekt resultat.
Rigtig god service og flinkt personale
Rigtig god service og flinkt personale. Og ikke mindst fair pris.
Kan klart anbefales.
Fantastisk klinik
Super glad for at jeg skiftede til Jels tand. Stod fredag med en tand byld og en smertende kindtand, min egen gamle tandlæge, mente at det godt kunne vente til mandag selvom jeg var i store smerter. Kontakter Jels og de fandt en akuttid med det samme. Så nu har jeg fået ny tandlæge, der også giver sig tid, selvom de har travlt. Elsker min nye tandlæge, dansk talende der hyggesnakke på tysk, han udstråler en beroligende vibe, så perfekt for en som jeg der har lidt tandlæge skræk. Tak for hjælpen og vi ses næste gang.
Meget træls at der annonceres på…
Meget træls at der annonceres på hjemmesiden at der GARANTERS en akut tid samme dag hvis man ringer inden kl 11 har ringet kvart over 8 og det var ikke muligt, så skal det jo ikke stå der!

Kan virkelig anbefales!
Altid sødt personale, gode tandlæger der lydhøre, fair priser.
En god opplevelse
En god opplevelse. Venlig og imødekommende personale. God information om undersøgelsen og behandlingen. Supert resultat.
Tandlægen var venlig og imødekommende
Tandlægen var venlig og imødekommende. Behandlingen tog ganske kort tid, selvom jeg skulle have hevet en tand ud, og jeg følte intet ubehag. Jeg kan anbefale denne tandlæge, hvis man har tandlægeskræk, for inden man ser sig om, er man færdig.
Så dygtige og rolig personale

Resposta da Tandlægerne i Jels
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.