Tandlægerne i Jels Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har i mandags været i klinikken for at få lavet et implantat.. jeg var mega nervøs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået den helt store tur med tandudtrækning og en del og hel protese.. Min tandlægeskræk er gjort til skamme efter første behandling i huset!! De er bare omsorgsfulde og menskeli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente område. Rent og pænt. Tandlægen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pænt på. Da jeg havde fået undersøgt tænderne og taget røntgen fik jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ringede ind, for at få en akut tid, da jeg har lagt med uudholdelig tandsmerter. Jeg ønskede at blive set af tandlæge Ali, da jeg lider af tandlægeskræk, og kun har rigtig god erfaring fra tidlige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista
  2. Dentista Cosmético
  3. Periodontia de Implantes Dentários
  4. Cirurgião dentista
  5. Prostético

Escrito pela empresa

Vigtig information. Vi er bekendt med, at Trustpilot tilbyder forskellige betale pakker til virksomheder, som blandt andet kan give adgang til funktioner designet til at øge antallet af anmeldelser og forbedre præsentationen af virksomhedens profil på Trustpilot. Vi ønsker, at vores anmeldelser udelukkende skal afspejle den ægte og ufiltrerede oplevelse, vores patienter har hos os, uden at være påvirket af brugen af betalte værktøjer. Derfor har vi fravalgt disse betalte muligheder. Vi sætter stor pris på al feedback fra vores patienter, da det hjælper os med løbende at forbedre vores service.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

63 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Dårlig stil !

Under rod behandlig bore tandlægen i forkert retning, ud gennem ganen og op i bihulen. Dette sker på trods af at tandlægen under behandlingen som strakte sig over 2 dage, flere gange havde kolleger inde og og give deres besyv med, og på trods af flere gange røntgen billeder. Jeg er helt med på at der sker fejl, men det der er træls er, at tandlægen på intet tidspunkt indrømmer at der er sket fejl. Men på anden dagen efter behandlingen, nævner tandlægen at nu skal jeg ikke være ked af det, for de har en forsikring der dækker. Jeg var lidt rundt på gulvet efter at ha været bedøvet/behandlet i en times tid, så jeg spurgte ikke ind til det da jeg skulle komme igen den næste dag, og denne gang hos "en mere erfaren" tandlæge. Da jeg på 3. dagen så spurgte ind til hvad det drejede sig om, fik jeg billede og se og en forklaring på at det "ikke var gået så godt" med de foregående behandlinger, og de derfor nu ville forsøge at lukke hullet så der ikke løb blod ind i tanden. Det lykkes ikke ! og jeg fik tid til at få tanden trukket ud. Tand udtrækningen betalte jeg for, de mislykkedes behandlinger var gratis.... Jeg bøvlede de næste par uger med at der løb væske ud af min næse fra hullet i bihulen. Det er stoppet efterfølgende. Jeg venter nu på svar fra Tandlæge foreningen om en evt. erstatnings tand. Men jeg er allermest træt af at der på intet tidspunkt er blevet givet en beklagelse eller lign. Det er ikke i orden. Mvh Helmuth.

27 de setembro de 2023

Hej Helmuth.

Først vil jeg beklage at vi ikke har levet op til dine forventningen.
Men vi er glade for at du har snakket med vores tandlæge og at du var tilfreds.
Vi er lidt ærgelig over at du ikke kontakter os hvis der er noget du ikke er tilfreds med.
Du må have en god dag.

Bedre service findes ikke

Ved Tandlægerne i Jels har de nogle rigtig søde og dygtige medarbejdere. Jeg har haft Tandlæge et par forskellige steder i sønderjylland, men kan absolut bedst lide at være i Jels. De tager sig altid rigtig godt af en og yder en ekstraordinær god service. Kan på det varmeste anbefale dem.

17 de novembro de 2023

Næsten kureret tandlæge skræk

Næsten kureret tandlæge skræk. Super fin oplevelse af være hos tandlæge i jels . Fik trukket en tand ud. Den nye måde at blive bedøvet på , elektronisk gik som en leg. Og tanden kom ud, uden smerter . Så tak for en rigtig god oplevelse .

31 de outubro de 2023

Værste tandlæge !

Værste tandlæge !
Jeg opdager på min kvittering, da jeg fik fjernet en kindtand i undermunden d 29/8/23, at tanden er fjernet operativ, hvilket ikke hænger sammen på nogle måder, tanden er blevet fjernet med bedøvelse og en tang, hvorfor skal jeg betale 1.850kr for det, når andre betaler knap 500kr! Jeg ringer mandag d 9/10/23, for at få A til at kigge på den regning, da det er hende, som tog tanden ud og lavede regningen bagefter. De lover at de ville melde tilbage. Tirsdag d 10/10 ringer jeg igen, får at vide at A er tilbage sidst på formiddagen på klinikken, fair nok. Sidst på dagen ringer jeg kl 15.55 da telefonen lukker kl 16, jeg får så at vide, at A SLET IKKE har været på klikken den dag, sikke en behandling overfor en patient, men jeg bliver så lovet, at de sender beskeden ind på hendes computer, så hun ser den onsdag morgen kl 08 når hun møder ind og så ville jeg få et opkald.
Jeg ringer onsdag d 11/10 kl 13.30, spørger vedr. den regning der skulle kigges på, og jeg får så A selv i røret, hvor hun så siger til mig, at det er en 6års tand, den blev fjernet operativt, fordi den havde en rodbøjning og 2 rødder nede i knoglen. Har aldrig hørt om en rodbøjning, og der er heller intet, hvis man søger om det. Jeg spørger hende så, om tanden knækkede undervejs, det kunne hun ikke huske, okay, men du kan huske den der såkaldte rodbøjning? A siger til mig, at fordi hun er en erfaren tandlæge, så knækkede den ikke, hvis nu hun ikke havde været, ville den knække, men derfor skal man ikke tage mere for tanden, når den ikke knækkede og så skulle opereres ud. Jeg ber A om at slette min anden tid fredag d 13/10/23, så siger hun hurtigt, at det allerede var gjort, men jeg har hverken modtaget en besked på det, ligesom når man får en tid, og så sagde jeg de kunne slette mig som patient, for den behandling er simpelhen respektløs. Jeg har snakket med nogle andre tandlæger, og de har mange års erfaring, og de fortæller mig, at det er simpelhen ikke iorden, den måde det er blevet gjort på!
Vil aldrig anbefale dette sted til nogle, tænk alle de ældre mennesker i har som patienter, som i bare snyder for penge!

11 de outubro de 2023

Kære Simone
Jeg er ked af at høre, at du har haft en dårlig oplevelse hos os. Det er forståeligt, at du er skuffet over at have betalt mere for en procedure, som du mener kunne have været udført på en mindre omfattende måde.
Jeg vil dog gerne pointere, at det kan være fornuftigt at stole på tandlægens vurdering og erfaring, når det kommer til behandlinger og procedurer. Det er en specifik grund til, at tanden skulle fjernes operativt, som f.eks. en rodbøjning og flere rødder nede i knoglen. Selvom du ikke har hørt om en rodbøjning før, betyder det ikke nødvendigvis, at det ikke er en reel tilstand. Jeg kan se ud fra røntgen at der er en rodbøjning. Jeg forstår dog stadig din frustration.
Det er vigtigt at føle sig respekteret og informeret som patient.
Derfor vil vores chef tandlæge gerne gennemgå forløbet med dig.
Vi sender selvfølgelig røntgen til din nye tandlæge, så denne også kan gennemgå dem, sammen med dig. Lige meget hvor stor erfaring man har som tandlæge kan man ikke udtale sig om en behandling, uden at have set røntgen og journal. Vi sender gerne det til de tandlæger du har snakket med.
Jeg håber, at din fremtidige tandlægeoplevelser vil være mere positive, og jeg er her for at hjælpe, hvis du har flere spørgsmål eller bekymringer.

Med venlig hilsen Kresten

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Da jeg betalte min regning i går

Da jeg betalte min regning i går, fik jeg at vide, at jeg skyldt 260 kr. fra den 27. februar. Jeg sagde at det ikke passede, for jeg betaler altid, inden jeg forlader klinikken. Jeg måtte så finde frem på mobilen, at de 260 kr. var betalt den 27. februar. Meget pinligt at blive beskyldt for ikke at have betalt. Der var ingen undskyldning fra personalet !!!!! Hilsen Karen Marie Møllerskov

9 de outubro de 2023

Kære Karen.

Jeg beklager meget.
Det er 100% en fejl fra vores side.

Jeg vil her med give dig en uforbeholden undskyldning.
Har bedt vores kontor om at kontakte dig og sige undskyld.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Endnu en god oplevelse. Var idag inde hos Abdul. Mega grundig undersøgelse, hver tand blev nærmest "vendt og drejet" 😀. Forløbet var meget informativt.

4 de outubro de 2023

Den bedste tandlæge nogensinde

Den bedste tandlæge nogensinde. Har skiftet tandlæge til dem efter en dårlig oplevelse i Tyskland. Jeg er så for dem fordi de giver god service, information om det de skal lave og jeg har oplever at de tager sig tid til en. Bedste anbefaling herfra!!

23 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super glad for mit tandlægeskifte

Jeg skiftede fra "Godt Smil" til Tandlægerne i Jels, efter at have mistet tålmodigheden med førstnævnte. Jeg har ikke fortrudt det. Der bliver taget så smukt hensyn til mine udfordringer og de er så søde til at informere. 5 store stjerner herfra.

19 de setembro de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fik lavet en rodbehandling af Aya…

Fik lavet en rodbehandling af Aya Abou-Chakra hos Tandlægerne i Jels. Behandlingen var stort set smertefri, Aya forklarede hele tiden hvad hun gjorde, lige fra det første stik bedøvelse, til boring af tand. Jeg følte mig afslappet, og i gode hænder, og nok det vigtigste af alt, de virkede som folk der var professionelle, og vidste hvad de gjorde. På et tidspunkt bad jeg om at få lov til at trække vejret, hvor efter Aya svarer “Det skal der være plads til. Og bare rolig, her er overlevelses raten 100%”…Humor var der også plads til! Jeg var meget tilfreds, efter mit besøg hos Tandlægerne i Jels:-)

23 de agosto de 2023
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg lider af enorm tandlægeskræk

Jeg lider af enorm tandlægeskræk, har derfor ikke været hos tandlæge i 3 år. Nu har jeg været 2 gange hos Tandlægerne i Jels, hvor Andreas stod for behandlingen, ALDRIG har jeg været så tryg ved en behandling/tandlæge, som hos Andreas. Kan kun anbefale ham.

3 de agosto de 2023

Kære Susanne

Tak for din positive anmeldelse af Tandlægerne i Jels og specielt din anbefaling af Andreas. Vi er glade for at høre, at du har haft en god oplevelse hos os, og at Andreas har formået at skabe en tryg atmosfære for dig trods din tandlægeskræk.

Vi ved, hvor vigtigt det er for vores patienter at føle sig trygge og komfortable under behandlinger, og det er vores mål at skabe en behagelig oplevelse for alle. Vi vil gerne takke dig for at have tillid til vores klinik og for at dele din positive oplevelse med os.

Vi ser frem til at byde dig velkommen tilbage ved dit næste besøg hos Tandlægerne i Jels, og vi vil sørge for at give dig den samme tryghed og professionalisme, som du har oplevet med Andreas.

Kresten

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais