Jeg har i mandags været i klinikken for at få lavet et implantat.. jeg var mega nervøs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået den helt store tur med tandudtrækning og en del og hel protese.. Min tandlægeskræk er gjort til skamme efter første behandling i huset!! De er bare omsorgsfulde og menskeli... Ver mais
Skøn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente område. Rent og pænt. Tandlægen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pænt på. Da jeg havde fået undersøgt tænderne og taget røntgen fik jeg... Ver mais
Jeg ringede ind, for at få en akut tid, da jeg har lagt med uudholdelig tandsmerter. Jeg ønskede at blive set af tandlæge Ali, da jeg lider af tandlægeskræk, og kun har rigtig god erfaring fra tidlige... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vigtig information. Vi er bekendt med, at Trustpilot tilbyder forskellige betale pakker til virksomheder, som blandt andet kan give adgang til funktioner designet til at øge antallet af anmeldelser og forbedre præsentationen af virksomhedens profil på Trustpilot. Vi ønsker, at vores anmeldelser udelukkende skal afspejle den ægte og ufiltrerede oplevelse, vores patienter har hos os, uden at være påvirket af brugen af betalte værktøjer. Derfor har vi fravalgt disse betalte muligheder. Vi sætter stor pris på al feedback fra vores patienter, da det hjælper os med løbende at forbedre vores service.
Informações de contato
Hennekesdamvej 12, Jels, 6630, Rødding, Dinamarca
- info@jels-tand.dk
- www.jels-tand.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
En tryg og professionel behandling
En tryg og professionel behandling. Jeg kan varmt anbefale tandlægerne i Jels.
Tandfeen har fri i dag 😊
Har i dag fået en tand trukket ud ( efter planen) det var en, som altid hele vejen rundt fra modtagelsen til forklaring og behandling en super professionel og smilende omgang.
Kan kun give min bedste anbefaling til Tandlægerne i Jels.
En super god service og information om…
En super god service og information om behandling
Bedre information
Jeg har været kunde i mange år og har været virkelig glad for at komme hos Tandlægerne i Jels der har aldrig været noget at klage over, men den sidste oplevelse, behandling er jeg skuffet over. Jeg havde forstået på tandteknikeren at jeg skulle ha en snak med en tandlæge om fjernelse af en rod ikke at den skulle fjernes ved næste besøg? Der er jo også lige et økonomisk problem der skal afklares, men nej behandlingen gik i gang ved dette besøg. Det kom bag på mig og jeg blev mundlam. Jeg prøvede at fortælle at man plejede at skulle søge om tilskud ved kommunen (folkepensionist.) Hvorfor ikke en bedre forklaring, snak inden man går igang? Normalt får jeg sjældent lavet noge t når jeg er ved tandlæge jeg har sjældent haft huller. En bedre information i sådanne tilfælde vil være en fordel og også det jeg er vant til hos jer. Inge-Lise Poulsen

Endelig lykkedes det.
Hej så blev jeg færdig med min implantat og krone behandling. For første gang bliver det kun til 3 stjerner da den behandling som lige er afsluttet har trukket længe ud på grund af fejl først med scanning til min krone af flere omgange derefter en krone som ikke passede i implantatet. Jeg vil dog fortsat komme hos dem da jeg kan mærke at de var virkelig kede af situationen har brugt dem i mange år og det er første gang det er gået så galt.

God forklaring før behandlingen
God forklaring før behandlingen. Tandlægen var meget opmærksom på at jeg ikke havde smerter. Meget dygtig til at bedøve, hvilket også var smertefri.
Første besøg hos tandlægerne i Jels og…
Første besøg hos tandlægerne i Jels og jeg var helt tryg. Dejligt afslappende og med god indføring i det hele. Tak for en - trods omstændighederne - god oplevelse.
Altid god information om hvad der skal…
Altid god information om hvad der skal ske inden behandlingen går i gang.
Søde og flinke.
Super sød og dygtig tandlæge
Super søde og dygtige tandlæger - var inde ved Mohammad og han gjorde det super fint og så skånsomt som muligt. Rigtig glad for det arbejde han lavede og prisen er faktisk også ret god
Har som altid god oplevelse hos Sabine…
Har som altid god oplevelse hos Sabine og de søde studerende som hun altid har med i klinikken flinke omsorgsfulde Gode snakke og masser af grin så alt ros til dem 5 🌟her fra 🤗
Den bedste tandlæge finder du hos Tandlægerne i Jels
Jeg er absolut ikke glad for at gå til tandlæge, men Sabine hos Tandlægerne i Jels gør sig simpelthen sådan umage med at fortælle præcist hvad hun gør, og så er hun fantastisk omsorgsfuld. Hun forsøger altid at finde den løsning som er bedst for mig. Jeg kan på det varmeste anbefale Sabine!
Den gode vibe blandt de ansatte 😊
Helt fantastisk personale
En sindssyg god vibe
Og så gjorde det slet ikke ondt 😊
😊😊😊👌👌👌
Venlig og god behandling
Venlig og god behandling. Fuld tilfredshed 😁👍🏻👍🏻
Har kun godt at sige om dem..altid…
Har kun godt at sige om dem..altid flinke og udføre deres arbejde godt og til fornuftige priser
Ugennemsigtig priser.
Ugennemsigtige priser og ALT for dyr.
Var forholdsvis ny kunde. Havde kun været til 2 almindelige eftersyn før.
Kom af med 570,- for eftersyn og tandrensning.
Fik ugen efter lavet et hul i en stor kindtand-3 flader plastfyldning. Kom af med kr. 2.300
Fik af vide, at næste gang jeg kom, så skulle jeg have lavet et hul, som godt nok ikke var et hul endnu?
Ringede til dem for at høre, om jeg kunne få en pris oversigt, både fordi jeg syntes prisen var i den dyre ende, men også for at se, hvad jeg evt. ville risikere at betale for de forskellige ting fremadrettet.
Det kunne jeg ikke få, for det havde de ikke. Det var et individuelt skøn hver gang.
Det fungerer ikke for mig. Jeg vil gerne vide nogenlunde hvilket prisleje de forskellige behandlinger ligger i.

Hurtig og hyggeligt
Hurtig og hyggeligt.
God gennemgang af hvad der skulle ske og nøjagtig beskrivelse af efterbehandling af en knækket tand.
Meget venlig tandlæge og assistent.
Plads til smil og grin. Selvom arbejdet blev gjort hurtigt
Alt er fantastisk
Alt er fantastisk, holdet er godt, de gjorde hvad de kunne for at hjælpe.
Altid god rådgivning og behandling
God service. Ali er super dygtig tandlæge. Meget tilfreds
Professionel og dygtig tandlæge
Jeg vil gerne sige at Ali Bakker min tandlæge i dag den 28/7 er en rigtig god til at lave plastfylding, flerfladet ( fortand ). Det er amazing.
Jeg anbefaler ham. ❤️
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.