Tandlægerne i Jels Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,8

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har i mandags været i klinikken for at få lavet et implantat.. jeg var mega nervøs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har fået den helt store tur med tandudtrækning og en del og hel protese.. Min tandlægeskræk er gjort til skamme efter første behandling i huset!! De er bare omsorgsfulde og menskeli... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Skøn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente område. Rent og pænt. Tandlægen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pænt på. Da jeg havde fået undersøgt tænderne og taget røntgen fik jeg... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg ringede ind, for at få en akut tid, da jeg har lagt med uudholdelig tandsmerter. Jeg ønskede at blive set af tandlæge Ali, da jeg lider af tandlægeskræk, og kun har rigtig god erfaring fra tidlige... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Dentista
  2. Dentista Cosmético
  3. Periodontia de Implantes Dentários
  4. Cirurgião dentista
  5. Prostético

Escrito pela empresa

Vigtig information. Vi er bekendt med, at Trustpilot tilbyder forskellige betale pakker til virksomheder, som blandt andet kan give adgang til funktioner designet til at øge antallet af anmeldelser og forbedre præsentationen af virksomhedens profil på Trustpilot. Vi ønsker, at vores anmeldelser udelukkende skal afspejle den ægte og ufiltrerede oplevelse, vores patienter har hos os, uden at være påvirket af brugen af betalte værktøjer. Derfor har vi fravalgt disse betalte muligheder. Vi sætter stor pris på al feedback fra vores patienter, da det hjælper os med løbende at forbedre vores service.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

63 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

jeg var inde og få rykket en tand ud…

jeg var inde og få rykket en tand ud d.11/6- 2025 hos Abdul gennem hele forløbet følte jeg mig helt roligt han var rigtig god til at forklarer alt hvad han gjorde og hans ro fik en til at slap af så jeg er meget tilfreds med hele forløbet og synes jeg priser er meget fornuftige

11 de julho de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Meget kompetent og dygtig tandlæge

Fik i dag en større tandbehandling der varede næsten 2 timer. Men virkelig en dygtig tandlæge der hele vejen bevarede roen og var super dygtig til at fortælle om sit arbejde. En rigtig god oplevelse trods jeg var lidt nervøs og virkelig flot resultat. ⭐⭐⭐⭐⭐

2 de julho de 2025

Tandlægeskræk

Jeg har lige været til kontrol ved jels tandlægerne , jeg har mega tandlægeskræk, men lige fra man kommer ind af døren , så falder roen på . De er såå søde og imødekommende . Min tandlæge Sabine får mig talt til ro og tager den tid jeg har brug for . Seriøst verdens bedste tandlæge . Kan varmt anbefales.

27 de junho de 2025

Kære Katja
Tusind tak for din utroligt flotte og hjertevarmende anmeldelse! Vi er så glade for at høre, at du, trods din tandlægeskræk, følte dig tryg og velkommen lige fra det øjeblik, du trådte ind ad døren hos Jels Tandlægerne.
Det betyder alverden for os, at du oplever vores personale som søde og imødekommende. Og vi er særligt stolte over at høre dine rosende ord om Sabine. Det er netop vores mål at skabe en rolig og tryg atmosfære, hvor der er tid og plads til den enkelte, især når man kæmper med tandlægeskræk. Sabines evne til at tale dig til ro og give dig den tid, du havde brug for, er noget, vi værdsætter højt.
Din anbefaling betyder meget for os! Vi ser frem til at byde dig velkommen igen.
Hele teamet hos Tandlægerne i Jels

Fin service

Fin behandling

11 de junho de 2025

Kære Knud,
Tusind tak for din anmeldelse.

Super tandlæger

Super tandlæger. Super priser

10 de junho de 2025

Kære Dan,
Tusind tak for din anmeldelse.

Fagligt dygtig 👏🤗

10 de junho de 2025

Resposta da Tandlægerne i Jels

Tusind tak for din anmeldelse. Det glæder os at høre, at du anser os for fagligt dygtige.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Tandlæge og tandtekniker i verdensklasse

Jeg har kun gode ting at sige om Tandlægerne i Jels - fuldstændigt uagtet om jeg er inde til rutinekontrol eller andet, så bliver jeg altid fantastisk godt behandlet, priserne er utroligt rimelige, og serviceniveauet er skyhøjt.

Jeg vil særligt gerne fremhæve den behandling jeg har fået af tandtekniker Hesam Bashari, som har hjulpet mig med bestilling og justering af en snorkeskinne - Hesam er virkelig en ener, og snorkeskinnen har gjort en kæmpestor forskel for min og min partners søvnkvalitet. Det kan anbefales!

4 de junho de 2025

Kære Lasse
Tusind tak for din utroligt positive anmeldelse – det varmer virkelig at læse dine rosende ord!
Vi er så glade for at høre, at du konsekvent oplever fremragende behandling, rimelige priser og et højt serviceniveau hos Tandlægerne i Jels, uanset om det er til rutinekontrol eller andet. Det er præcis den oplevelse, vi stræber efter at give alle vores patienter.
Det glæder os også særligt at høre din anerkendelse af vores tandtekniker, Hesam, og hans hjælp med din snorkeskinne. Det er fantastisk at vide, at snorkeskinnen har gjort så stor en forskel for din og din partners søvnkvalitet. Vi er stolte af at have så dygtige og dedikerede medarbejdere som Hesam på holdet.
Tak fordi du tog dig tid til at dele din oplevelse og anbefale os. Vi sætter stor pris på din tillid og ser frem til at se dig igen.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Professionelle og venlige tandlæger og…

Professionelle og venlige tandlæger og assistenter. Fik grundig orientering om behandlingen.

28 de maio de 2025

Kære Mads
Mange tak for din fine anmeldelse! Vi er glade for at høre, at du oplevede vores team som professionelle og venlige, og at du fik en grundig orientering om din behandling.
Det er vigtigt for os, at du føler dig godt informeret og tryg.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Super tandlæge

Jeg er rigtig glad for den tandlæge jeg har, han er god til at fortælle og gør bare så man er tryg.
I har dog rodet lidt rundt i det for et par mdr. siden hvor jeg ikke kom ind til Karl, på trods af at han var på arbejde og det var ham jeg havde bestilt tid hos, det er super træls når man er en “kylling” som jeg er, og ikke er glad for at komme til tandlæge, så bliver det bare en dum oplevelse, ikke pga. tandlægen men fordi man er bange for det og ikke er forberedt.
Sker det igen, så tager jeg hjem 😂

19 de maio de 2025

Kære Bettina
Tusind tak for din anmeldelse! Vi er virkelig glade for at høre, at du er så tilfreds med din tandlæge her hos os, og at han er god til at forklare og skabe tryghed. Det betyder utroligt meget for os at vide, at vi lykkes med at gøre tandlægebesøget til en god oplevelse, især når man er lidt "kylling", som du så fint beskriver det. ( Det er jeg også 😄)
Vi er dog også meget kede af at høre om den forvirring for et par måneder siden, hvor du ikke kom ind til Karl, selvom du havde bestilt tid hos ham. Det forstår vi fuldt ud er super træls og kan skabe unødvendig utryghed, når man i forvejen ikke er glad for at gå til tandlæge. Det er absolut ikke sådan, det skal foregå, og vi beklager dybt, at det skete.
Vi tager din feedback meget alvorligt og vil bruge den til at stramme op på vores interne processer for at sikre, at sådan en fejl ikke gentager sig. Vi forstår vigtigheden af at møde den tandlæge, man forventer, især når man har brug for den ekstra tryghed.
Tak igen for din ærlige tilbagemelding. Vi sætter stor pris på din tillid og håber, du vil give os chancen for at vise, at vi kan leve op til dine forventninger fremover.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har haft tandlæge skræk MANGE år

Har haft tandlæge skræk MANGE år, hvor jeg nærmest blev syg bare tanke om at skulle der hen. Men har nu været 2 gange ved Ali, han er forstående, empatisk og gør ALT for at berolige mig. Tror jeg efter mange års skræk, endelig har fundet en tandlæge som på sigt kan gøre mig helt tryg. Tak til Ali og hele jeres personale 🙏🏼

14 de maio de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Giver dem -10.

Giver dem -10.
Fordi de siger jeg har 3 huller samt 2 sølv fyldninger der skal laves om.

Efter mit besøg sender de efter regninger på alt muligt nyt og noget jeg slet ikke har fået lavet. Og pludselig også paradentose

Har nu været ved anden tandlæge og mine fyldninger fejler ikke noget, ingen paradentose og kun 1 hul.

Hold jer langt væk fra dem derude de har virkelig ikke styr på en skid.

De sender ikke en gang journaler videre når de bliver spurgt om det

10 de maio de 2025

Kære Michael Erichsen,

Mange tak for din anmeldelse og for at dele din oplevelse med os.
Det er beklageligt at høre, at dit besøg hos os ikke helt levede op til dine forventninger, og det tager vi naturligvis alvorligt.
Vi har noteret dit ønske om at få din journal sendt til din nye tandlæge. Vi vil gerne informere dig om, at vi endnu ikke har modtaget en forespørgsel på din journal fra din nye tandlæge.
Vi sender meget gerne din journal til enhver dansk tandlægepraksis. Da vi desværre ikke har de nødvendige systemer til at sende patientjournaler sikkert til udenlandske tandlæger i overensstemmelse med gældende regler for patientsikkerhed og persondata, vil vi med glæde tilbyde dig en udskrift af din journal ved et besøg på klinikken. På den måde kan du nemt dele alle relevante informationer med din nye tandlæge. Din nye tandlæge er naturligvis også velkommen til at kontakte vores faglige ansvarlige tandlæge, som gerne vil gennemgå din journal telefonisk, da vi selvfølgelig står inden for de anbefalinger du har fået.

Vi har ligeledes undersøgt vores faktureringssystem og kan bekræfte, at der ikke er blevet udsendt yderligere regninger til dig udover den, du modtog i forbindelse med dit besøg den 8. januar 2024, som er den seneste registrerede konsultation hos os.

Det glæder os at høre, at du har fundet en tandlæge, som du er tilfreds med.
Vi ønsker dig alt det bedste fremover.
Kresten
Klinikchef

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har ikke været hos tandlæge i en…

Jeg har ikke været hos tandlæge i en del år grundet voldsom tandlægeskræk. Var så uheldig at knække en kindtand og fik anbefalet jels tandlægerne.
Jeg blev SÅ godt behandlet og var fuldstændig tryg ved personalet som hele tiden tog det i mit tempo. Jeg fik endda lavet en tid til almindelig kontrol inden jeg tog derfra. Havde aldrig troet at jeg kunne få en god oplevelse men det fik jeg

5 de maio de 2025

Rodbehandling.

Jeg har d.d fået lavet en rodbehandling hos tandlæge Sanket. Ualmindelig god oplevelse, han var rigtig god til at fortælle hvad der skulle ske og fortalte undervejs hvad han lavede. Jeg fik mange muligheder for at få en pause og blev af flere omgange spurgt om jeg var okay.
Jeg har socialforbi og tandlægeskræk.
Det var en 10 ud af 10 oplevelse og jeg vil anbefale Jels tandlægerne og især Sanket til andre med samme problematik som mig selv.

6 de maio de 2025

Fik en akut tid

Fik en akut tid, da jeg ellers har en anden tandlæge, men har nu valgt at flytte til Tandlægerne i Jels. Super kompetent og sød personale.

28 de abril de 2025
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fulgte ikke retningslinjerne...

Fik ved tandlægerne i Jels en nerveskade ved fjernelse af visdomstand tilbage d. 3-6-2023 som har medført at jeg har mistet 80% af mine smagsløg og følesans. Fik af vide at det var ærgerligt, og at jeg må affinde mig med det... Et år efter mødte jeg en anden patient fra en anden tandlæge som havde været ude for det samme, men som var blevet henvist til en kæbekirurg på Rigshospitalet som kan reparere nerven. Jeg kontaktede tandlægerne i Jels otte dage i streg, men fik blot beskeden om at "de ville gå videre til chefen med beskeden med det samme"... til sidst skiftede jeg tandlæge og blev henvist allerede første gang jeg var der. Kirurgen på Rigshospitalet fortalte mig, at man ifølge retningslinjerne skal som tandlæge henvise sin patient senest tre måneder efter skaden er sket, hvis man skal have en chance for at have effekt af operationen... Jeg blev først henvist et halv andet år efter skaden er sket, hvilket fører til minimale chancer for gendannelse af min førlighed i tungen.
Jeg klager derfor, fordi Tandlægerne i Jels ikke handlede efter retningslinjerne som desværre har ført til at jeg aldrig får min førlighed tilbage i min tunge.
Ærgerlig oplevelse, selvom personalet ellers er super søde.

3 de setembro de 2024

Kære Stine,
Det gør os meget ondt at høre, at du har haft en ubehagelig oplevelse i forbindelse med dit besøg hos os.
Vi kan desværre ikke fuldt ud genkende den beskrivelse af hændelsesforløbet, som du giver udtryk for. Ikke desto mindre ønsker vi naturligvis at hjælpe dig, såfremt der er noget, vi kan bistå dig med. Du er meget velkommen til at kontakte os / mig så vi kan se på sagen sammen.
Kresten
Klinikchef

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais