Jeg har i mandags været i klinikken for at få lavet et implantat.. jeg var mega nervøs, men blev beroliget af det gode personale til stede. kan virkelig kun anbefalede de super dygtige folk der er... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Jeg har fået den helt store tur med tandudtrækning og en del og hel protese.. Min tandlægeskræk er gjort til skamme efter første behandling i huset!! De er bare omsorgsfulde og menskeli... Ver mais
Skøn modtagelse i receptionen. Hyggeligt vente område. Rent og pænt. Tandlægen og assistenten modtog mig med store smil og hilste pænt på. Da jeg havde fået undersøgt tænderne og taget røntgen fik jeg... Ver mais
Jeg ringede ind, for at få en akut tid, da jeg har lagt med uudholdelig tandsmerter. Jeg ønskede at blive set af tandlæge Ali, da jeg lider af tandlægeskræk, og kun har rigtig god erfaring fra tidlige... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Vigtig information. Vi er bekendt med, at Trustpilot tilbyder forskellige betale pakker til virksomheder, som blandt andet kan give adgang til funktioner designet til at øge antallet af anmeldelser og forbedre præsentationen af virksomhedens profil på Trustpilot. Vi ønsker, at vores anmeldelser udelukkende skal afspejle den ægte og ufiltrerede oplevelse, vores patienter har hos os, uden at være påvirket af brugen af betalte værktøjer. Derfor har vi fravalgt disse betalte muligheder. Vi sætter stor pris på al feedback fra vores patienter, da det hjælper os med løbende at forbedre vores service.
Informações de contato
Hennekesdamvej 12, Jels, 6630, Rødding, Dinamarca
- info@jels-tand.dk
- www.jels-tand.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 2 semanas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
God service og dygtige folk
Min første gang hos dem, og det var en rigtig god oplevelse. Søde og rare, og ikke mindst kompetente mennesker!👏🏼🤩
Det bedste jeg har gjort er at skifte…
Det bedste jeg har gjort er at skifte til Tandlæge Jels- ALTID smilende / venligt personale- billige priser - ha ha de hænger på mig lige så længe jeg kan køre bil👋👋👋👋
Jeg var inde hos Aya hos tandlægerne i…
Jeg var inde hos Aya hos tandlægerne i Jels og nøj hvor var jeg bare tilfreds!
Hun var simpelthen så venlig og jeg fik lov til at stille alle spørgsmål, samtidig med der var plads til lidt grin.
Jeg gik derfra tilfreds og med et smil på læben :)
Efter mange år uden en tandlæge
Efter mange år uden en tandlæge, så har jeg fundet den rigtige, de er venlige, de tager ikke en beslutning uden ens samtykke, behagelig personale ved skranken, meget dygtige tandlæger, et sted jeg gerne vil anbefale til andre
Stor ros!
Stor ros til et venligt, professionelt og meget empatisk personale! Har desværre været så uheldig at skulle af med to kindtænder, og trods dét, har det begge gange været en rigtig god oplevelse. SÅ dygtige mennesker - både tandlæger og klinikassistenter!
Højt til loftet og god til at aflæse deres patienter.
Jeg har af flere omgange været ved tandlægerne i Jels. Både Sabine, Sabine og hessian. Det har været et længere forløb, over små 2 år. Jeg har igennem årene opbygget en angst og stress reaktion for komme til tandlæge pga tidligere tandklinikker og deres nedladende opførsel og til tider dårlig tandbehandling -
men i Jels har de fået opbygget en tillid og nu er jeg kommet til et punkt der hedder at jeg ikke længere er stresset og angst for skal
til tandlæge. Det er fuld ud klinikkens og
personalet væremåde som har været med til at jeg idag først kan få "lidt panik" ind i
hovedet når jeg sidder i venteværelset. Men
deres smalltalk, musik i baggrunden og for det meste smilende ansigter når jeg er i
stolen får mig til at slappe af 😀
Venligt personale
Venligt personale, god service - en rigtig god oplevelse
- Imødekomme personale
- Imødekomme personale
- Har dybt respekt for at jeg har tandlæge skræk.
- Jeg ved hele tiden hvad der forgår
- Skal bare række en hånd i vejeret, hvis jeg har behov for en lille pause
Tandlægerne i Jels er fantastiske
Tandlægerne i Jels er fantastiske. Lige fra man træder ind af døren og til man går ud igen emmer det ro, omsorg og smil.Tak til Sabine, for ALTID at skabe ro omkring, når tandlægeskrækken raser. Du er et meget empatisk menneske.TAK ❤️
Kæmpe kæmpe ros til Sabine
Kæmpe kæmpe ros til Sabine! Hvis man har tandlægeskræk så finder man ro og tryghed hos Sabine, har ikke et sekund fortrudt jeg skiftede tandlæge. Personalet i klinikken er altid imødekommende og så søde. Sabine og Cecilie er guld værd 🙌🏼 KÆMPE anbefaling herfra!
Tandpine.
Min mand havde forfærdeligt ondt i en tand,så vi ringede og fik en tid hurtigt efter. Tak for det. I er altid så søde.
Super god oplevelse
Super god oplevelse, også med tandlægeskræk. De er så mega gode til at fortælle og tage hensyn. Og de søde damer i receptionen tombs up 👍
Det var som altid god behandling og god energi i klinikken.
Altid et godt sted dygtige tandlæger og…
Altid et godt sted dygtige tandlæger og meget venligt personale
Godt tilfreds
Jeg kan kun sige at det var en supper seriøs Abdul der var min behandler idag tror nok han går op i sidt arbejde jeg kommer glad igen
Er ikke glad for at gå til tandlæge
Er ikke glad for at gå til tandlæge, men føler mig tryg og i gode hænder her👍🏻😊
Meget blandet oplevelse.
Meget blandet oplevelse.
Min første behandling, var alt andet end behageligt. Tandlægen gik bare igang med behandling og snakkede konstant med assistenten om tabte exklusive håndtasker og pengene det er blevet brugt på ferie. Ingen løbende information om, hvad der skal ske. Følelse af tandlægens desinteressiert af patienten, imens man ligger på stolen med borer i munden, var nedslående.
Heldigvis fik jeg til næste behandling en anden tandlæge og det var en positiv oplevelse.
Desværre har min svigermor også oplevelsen af manglende information, inden og under behandling. Og oplevelsen af nedladende personale og mangelfuld indrømmelser af diverse fejl.

Resposta da Tandlægerne i Jels
Fik fjernet en kindtand Super godt…
Fik fjernet en kindtand Super godt arbejde tusind tak mvh Glenn
Fremragende oplevelse
Fremragende første besøg hos Sabine. Imødekommende og kyndig og omsorgsfuld behandling til konkurrencedygtig pris. Anbefaler varmt !
Kompetent teamwork
Jeg skulle have fjernet en kindtand, lavet en fylding og have fjernet lidt tandsten. Det hele blev ordnet smertefrit på en halv times tid af både tandlæge, tandlægeassistente og tandplejeren. Mvh René
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.