Thomas och Niklas i Norrköping är så otroligt serviceminded. Utam dem i Norrköpingskontoret hade jag köpt mina varor på annat håll då ni tyvärr är lite dyra.
Hej, tycker det tog lång tid att få svar på mätresultaten från JMS.först efter kontakt med N.Eriksson kom det fram att svaren på provet blivit liggande och ej vidare befordrats till undertecknad.dett... Ver mais
Servicekillen gav ett pålitligt intryck. Verkar kunna vad han talar om. Negativt var avbokning från er för första bokade tillfället, fick bokas om till senare. Fick tips om stickor som mäter pH-vä... Ver mais
Vi köpte vattenfilter som tog bort järnsmaken i vattnet från våran djupborrade brun. Hembesök och vattenanalys samt en förklaring av analysen var mycket välkommet. Installation ser proffsig ut oc... Ver mais
JMS Vattenrening förser hushåll, fritidshus, lantbruk och samfälligheter över hela landet med anpassade vattenreningslösningar för ett friskare vatten. Vi finns nära dig och hjälper till med allt från analys till installation. Våra lokala vattenreningsexperter hjälper dig steg för steg - hela vägen. Från första kontakt till installerat och testat. JMS Vattenrening är en ledande leverantör av högkvalitativa produkter och tjänster inom vattenbehandling. Med en stark inriktning på kundnöjdhet strävar vi ständigt efter att överträffa förväntningarna och erbjuda enastående lösningar till våra kunder. Vår dedikerade och kunniga personal arbetar hårt för att skapa en positiv köpupplevelse, och vi är stolta över att leverera produkter av högsta standard. Vi förstår vikten av transparent kommunikation och snabb service. Vårt engagemang för att hålla våra kunder informerade och nöjda är tydligt genom vår snabba respons och effektiva problemhantering. Vi tar varje feedback på stort allvar och använder det som en möjlighet till förbättring. Vi strävar efter att bygga förtroendefulla relationer med våra kunder och vår hängivenhet till att uppfylla deras behov är grunden för vårt framgångsrika partnerskap. Vi välkomnar och uppskattar varje åsikt för att fortsätta växa och erbjuda enastående värde.
Grusgropsvägen 3, 702 36, Örebro, Suécia
Pede aos clientes que avaliem
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Snabb återkoppling, kunde komma snabbt
Trevligt bemötande, hjälpsam!

Resposta da JMS-Vattenrening
Fick snabbt hjälp att kolla vårt brunnsvatten. Rimliga priser.

Resposta da JMS-Vattenrening
Trevligt bemötande vid provtagningen. Dock otydligt med kostnaderna men det klarades ut utan större problem.

Resposta da JMS-Vattenrening
Skickar faktura på jobb son varken beställts eller gjorts. Efter påpekande skickar de kreditfaktura. Sen kommer inkassokrav för obetald faktura.
VARNING!

Resposta da JMS-Vattenrening
Vänligt och proffsigt bemötande. Förklarade vad som behövde göras och varför. Kändes tillförlitligt och tryggt.

Resposta da JMS-Vattenrening
Topputrustning som funkar perfekt med bäst resultat. På minus sidan, super dyr service som jag inte fick veta när jag diskuterade med säljaren och att man inte kan anlita ett annat företag för servicen eftersom JMS har exklusiva rätter om detta. Annars allt funkar finfint.

Resposta da JMS-Vattenrening
Servicen är under all kritik. JMS i Örebro som gör utskick om "att nu är det dags för service!" Informerar i inte om att dem anlitar UE för service som kommer ut. Försökte boka tid i över ett halvår för service med UE. Började i oktober 2025 och i juli 2026 dök han upp: Resultat, en havererad anläggning som inte fungerar. Reklamerat utan ansvarstagande/respons vare sig från UE eller JMS i Örebro. Inte svårt att hitta liknande exempel efter en sökning på nätet. JMS verkar har riktigt stora problem med sin service organisation och den UE som dem anlitar för mitt område är en riktig skojare, Vattenrening Nord/Norden AB, org.nr 556799-3539

Resposta da JMS-Vattenrening
Svårt att fån kontakt för att anmäla fel
I tre dagar försökte jag fråntagit i rätt person
Hela tiden sa telesvararen Du har plats 1 i kön - efter antal sådana meddelanden blev jag helt sonika bortkopplad Har nog aldrig varit så arg på något företag Nonchalantsen känns oerhört kränkande
Hälsn
Dieter Wolf
Örebro
070 2931017

Resposta da JMS-Vattenrening
Extremt bra kundservice och hemleverans av filter

Resposta da JMS-Vattenrening
Jag tycker att allt har fungerat det som de har utfört. Så det är med belåtenhet.

Resposta da JMS-Vattenrening
Bra service men sent svar på analysen, var tvungen att betala innan jag fick svaret, där finns förbättringspotential
Trevligt bemötande av personal!

Resposta da JMS-Vattenrening
Snabb och bra service av personalen som installerade filtret.

Resposta da JMS-Vattenrening
Erat kundfokus är under all kritik.
Att komma till kund och serva en utrustning sen ringa upp och säga att den måste skrotas, och att ny anläggning måste installeras. För att därpå ta betalt för det? Helt hål i huvudet. Här har ni i så fall fel arbetssätt. Man servar inte något som är färdigt för tippen. Alt , man erbjuder kunden en ny anläggning och drar av servicekostnaden på den anläggning som ändå inte gick att använda.
Det finns ett fint ordspråk: den som gapar efter mycket mister ofta hela stycket.
Det kan vara värt att reflektera över .

Resposta da JMS-Vattenrening
UPDATE: 31 augusti 2026: Det finns fortfarande ingen konkret tidpunkt för besöket och ingen tekniker har kommit. Läckan har sedan dess förvärrats kraftigt och har orsakat synliga skador på garagegolvet, isoleringen och träkonstruktionen.
---------------------------------------------------------
Ny uppdatering: Efter nästan ett år med problem med vår vattenreningsanläggning från JMS har vi nu haft ett allvarligt läckage i mer än en månad
Vi är vid det här laget mycket besvikna över det sätt på vilket JMS Vattenrening har hanterat vårt problem.
Den 26 juli 2026 anmälde vi ett återkommande läckage från vattenreningsanläggningen som JMS har installerat hos oss. JMS bekräftade samma dag att vår felanmälan hade mottagits.
Den 29 juli kom en person från JMS för att undersöka anläggningen. Inför besöket hade JMS skriftligen meddelat att anläggningen på plats skulle undersökas av en servicetekniker. Personen som sedan kom finns dock angiven på JMS egen webbplats som ”säljare” och inte som servicetekniker.
Under besöket konstaterades läckaget. Personen uppgav att han endast kunde fortsätta undersökningen om vi lämnade garaget. Eftersom det är vårt eget garage och eftersom vårt förtroende för JMS vid det här laget hade minskat, ville vi vara närvarande utan att störa eller hindra arbetet.
Besöket avslutades utan att någon fullständig teknisk felanalys eller reparation genomfördes. Vi fick inte heller någon servicerapport.
Samma dag, den 29 juli, bad vi JMS skriftligen att meddela hur de avsåg att hantera det konstaterade läckaget och hur de ville gå vidare med ärendet.
Under tiden fortsatte läckaget och blev betydligt värre. Därefter fick vi inget svar på vår fråga om hur JMS skulle hantera det konstaterade läckaget under cirka tre veckor. Det har nu uppstått synliga vatten- och fuktskador på garagegolvet samt på trä och isolering runt installationen. När anläggningen används kommer en betydande mängd vatten ut. Bilder och videor som visar den nuvarande situationen har skickats till JMS.
Den 19 augusti kontaktade vi JMS igen via e-post och bad dem vidta akuta åtgärder. Samtidigt bad vi uttryckligen att de denna gång skulle skicka en kvalificerad tekniker och inte en säljare.
Den 20 augusti bekräftade JMS att de skulle ordna en riktig tekniker och återkomma så snart som möjligt med en tid för besöket.
Den 24 augusti meddelade JMS återigen att ett nytt besök med en tekniker skulle planeras och att de skulle återkomma med tid och information om teknikern.
Idag är det den 27 augusti 2026. Vi har fortfarande inte fått någon konkret tid för besöket och ingen tekniker har ännu kommit.
Vi har full förståelse för att orsaken till ett tekniskt problem först måste fastställas innan det slutliga ansvaret kan bedömas. Det är dock en stor skillnad mellan att behöva undersöka ett problem och att låta en kund vänta i mer än en månad med ett pågående läckage som fortsätter att orsaka ytterligare skador.
För oss är detta inte ett rimligt sätt att hantera ett problem med en anläggning som ännu inte är ett år gammal och som kostade cirka 77 000 SEK.
Vår erfarenhet av hur JMS Vattenrening hittills har hanterat detta ärende är därför mycket negativ. Vi sitter fortfarande med en läckande anläggning och väntar på den tekniska undersökning som JMS har meddelat ska genomföras, samtidigt som betydande mängder vatten återigen hamnar på garagegolvet när anläggningen används och ytterligare skador uppstår. Vi hade förväntat oss betydligt snabbare hantering, större ansvarstagande och bättre service från ett professionellt företag.

Trevligt mottagande.
Dock har jag nu under ett halvår försökt få köpa packningar och reservskruvar till våra två förfilter, har haft tel. kontakt vid fyra tillfällen om samma sak men har inte fått några delar och ej heller någon återkoppling.
Detta drar ned betyget tyvärr

Resposta da JMS-Vattenrening
Att ni gör hembesök med säljare och expert och kollar att lösningen går att genomföra innan offert och genomförande. Att alla personalkategorier har en trevlig attityd och belevat sätt.

Resposta da JMS-Vattenrening
Bra personal och kunnig. Men fruktansvärt dyrt. Skulle inte välja JMS i dagsläget när jag vet vad service kostar.