Over vestiging Arnhem: altijd behulpzaam en coulant. Heb een paar balken afgehaald (moesten echt recht zijn, samen uitgezocht, een hele uitdaging) en bij thuiskomst bleek er toch één te krom. Teruggeg... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Nieuwe klant bij Jongeneel. Werd al de volgende dag gebeld wat men nog meer voor mij kon betekenen en hoe men mij eventueel verder kon helpen/adviseren. Levering zoals afgesproken en chauffeur hielp n... Ver mais
Veel moeten rappeleren, bij offerte aanvraag, orderbevestiging en levertijdbevestiging. Vervolgens werd niet gecommuniceerd dat de order klaarstond voor afhalen. Maatafwijkingen van 1 tot 5 mm in zaag... Ver mais
Prachtige bedrijf! Altijd correct en behulpzaam! Grote assortiment, alles wat een ondernemer kan verwachten! Simon, Martijn, heer de Vries en andere vrienden : Sterren Karwei staat om de ho... Ver mais
Detalhes da empresa
Welkom bij Jongeneel, al 220 jaar dé houthandel voor iedereen die bouwt of klust . 42 vestigingen - 6 dagen per week geopend. Webshop - 24/7 bestellen
Informações de contato
Atoomweg 300, 3542 AB, Utrecht, Holanda
- www.jongeneel.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Não respondeu a avaliações negativas
Ik ben een particulier maar kwam…
Ik ben een particulier maar kwam regelmatig voor bouwmaterialen. Maar de laatste keer werd er erg moeilijk gedaan over het omruilen van een balk. Waardoor ik mij niet erg serieus genomen voelde.

Zeer behulpzaam personeel
Zeer behulpzaam personeel, groot assortiment, vandaag besteld is de volgende dag al af te halen.
Kortom 100 punten.

Top bedrijf
Dit bedrijf is heel service gericht. Ze mogen hun werknemers een pluim geven. Ze denken met je mee en helpen waar nodig. Dit maak je niet vaak meer mee.

Ontevreden
Ontevreden. Van de 4 orders zijn 3 niet in één keer goed gegaan. Geen communicatie over het verlaat leveren van de order. Het ontbreken van items en die vervolgens zelf moeten ophalen en vorige week terug gebeld worden wat niet meer gebeurde gezien er weer items ontbraken. Ik ben klaar met Jongeneel.
Materiaal afgehaald
Materiaal afgehaald , lag netjes klaar en behulpzaam personeel.

Resposta da Jongeneel
Diverse gipsplaten beschadigd aan…
Diverse gipsplaten beschadigd aan zijkant ,beetje vervelend had ik niet verwacht .

Resposta da Jongeneel
good quality and service with a fair price
good quality and service, strongly recommended.

Strakke aflevering
Strakke aflevering: vooraf een belletje van de chauffeur, behulpzaam om het pak neer te leggen op de plek die voor mij goed uitkomt en een goede kwaliteit voor een goede prijs.

Resposta da Jongeneel
Een bedrijf van aanpakken.
Een bedrijf van aanpakken.
Kordaat optreden..
Snelle serivce.
Fijne communicatie

Duidelijke site
Duidelijke site, met een snelle bestelling en levering als gevolg.
Helemaal top

Resposta da Jongeneel
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.