Jeg købte en Kalkhoff Image 5 til 26.000 kr. (normalpris ca. 40.000 kr.). Cyklen er fin, men købsoplevelsen var skuffende. Ved afhentning var dækkene beskidte, og cykelcomputeren viste 27 k... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Bestilte en elcykel, der blev leveret til Nordjylland 5 Arb dage senere. Der var spørgsmål til ordren der blev besvaret hurtigt og prof- der blev fundet god løsning 👍 Super oplevelse Skulle den v... Ver mais
A empresa respondeu
Mega hurtig levering til trods for at cyklen stod til at være på fjernlager. Forsvarligt indpakket cykel der tilmed var samlet og klar til brug, vil klart bruge Jupiter igen😊
A empresa respondeu
Ny cykel er altid godt. Det trækker ned at den fysiske butik ikke havde god tid til at sætte mig helt ind i min nye dyre el cykel, som blev valgt fordi jeg skulle have nemt til service. Prisen var høj... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Jupiter Cykler er en af Danmarks ældste cykelkæder med over 50 års erfaring i branchen. Virksomheden blev grundlagt i 1972 af Søren Andkær Jensen. I dag har Jupiter Cykler tre butikker med værksteder beliggende i Lyngby, Mørkhøj og Odense. Butikkerne tilbyder et bredt udvalg af dame-, herre- og børnecykler, herunder elcykler, mountainbikes, citybikes og ladcykler. Derudover forhandler de et omfattende sortiment af cykeludstyr og tilbehør, såsom cykelhjelme, cykeltøj, reservedele og meget mere. Jupiter Cykler lægger stor vægt på kundeservice og tilbyder blandt andet prismatch på alle varer og leverer kun cykler, der er 100% samlet og med gratis montering af reservedele. Ved køb af en ny cykel ydes der desuden et gratis eftersyn inden for de første tre måneder, hvor cyklen gennemgås og efterspændes for at sikre optimal funktionalitet. Med deres mangeårige erfaring, brede sortiment og fokus på kundetilfredshed er Jupiter Cykler en af Danmarks førende cykelforhandlere, der bestræber sig på at tilbyde kvalitetsprodukter og -service til konkurrencedygtige priser.
Informações de contato
Dinamarca
- ulrik@jupitercykler.dk
- www.jupiter.dk
Respondeu a 93% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 48 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Kunden i centrum
Havde brug for reservedel til støddæmper.
Kristoffer (Lyngby) fandt hurtigt hvad jeg manglede, men anbefalede mig at hente den i en anden forretning, da de ellers skulle bestille den hjem fra Holland. Virkelig god service med kunden i centrum 👍

Resposta da Jupiter Cykler
Fin butik og venligt personale
Venlig, tålmodig og kompetent vejledning til køb af el cykel.

Venlig og hurtig medarbejder
Venlig og hurtig medarbejder, arbejdet lader til at være udført upåklageligt.

Virkelig god service
Virkelig god service. Står med et knækket kabel og virkelig har brug for cyklen. De hjælper mig akut og sørger for at jeg kan få cyklen med umiddelbart efter.

Super service
Superfin og pro rådgivning - tilfreds med mit køb

Køb af batteri online
Bestilte et batteri til min elcykel online. Kundeservice var hurtige og flink, og modtog pakken inden for samme uge.

Resposta da Jupiter Cykler
LYNhurtig levering (dagen efter!) og…
LYNhurtig levering (dagen efter!) og super service.

Super service
Super service!
Utrolig hjælpsomt personale (lyngby og mørkhøj) ☺️

Great shop
Great shop, I bought a bike and they did price match. I ordered it online and was able to go pick it up in one of their shops. They assembled it for me and were very nice :)
100% recommended

Fantastisk service!
Fantastisk service!! Jeg fik købt en for stor cykel til min datter og havde ingen problemer med at få den byttet. Stor service og hjælpsomhed! God vejledning i Billund butikken!

Resposta da Jupiter Cykler
Jeg købte en hjelm hos Jupiter cykler i…
Jeg købte en hjelm hos Jupiter cykler i lyngby og nævnte at jeg ville gemme bon, hvis den skulle byttes, da jeg ikke var helt sikker på valget. Kommer tilbage en time senere og vil bytte hjelmen, men kan ikke få penge tilbage. Godt nok dårlig service, at undlade at informere mundtlig om dette vilkår!!!!
Jeg vil aldrig handle hos Jupiter igen!

Resposta da Jupiter Cykler
Vi fik god service både ved køb og…
Vi fik god service både ved køb og afhentning af af køb af el- cykel.

Hurtigt levering
Hurtigt levering
Ekstra udstyr til cyklen monteret på gratis, samt gratis fragt.
Alt i orden

Jupiter Billund
Jupiter Billund
Super service ved køb af cykel til min datter endnu engang.
Kan varmt anbefale dem til andre, også hvis man har specielle ønsker, de er altid løsningorienteret.

Fantastisk oplevelse!
Rigtig god oplevelse!
Jupiter kontaktede mig kort tid efter jeg havde gennemført bestillingen, hvor vi aftalte levering mm. Alt forløb som det skulle og cyklen er virkelig lækker.
Tak for en god og smertefri handel.

Resposta da Jupiter Cykler
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.