Jydsk Vindueskompagni ApS Avaliações 432

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,6

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God service og god tømrer tilknyttet firmaet. Der var nogle enkelte misforståelse som hurtigt blev rettet så kan kun anbefale at bruge JVK

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min nye værkstedsdør blev bestilt via hjemmesiden, suppleret med et par afklarende spørgsmål via telefon. Flink og særdeles kapabel mand. Døren ankom nøjagtig på den aftalte dag, med telefonisk varsel... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fine kvalitet’s vinduer, men dårlig til at kommunikere med kunderne. Man får ingen respons på betaling af vinduer, ingen kvittering eller noget, man skal selv henvende sig for af få noget af vide. Det... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vil først og fremmest fremhæve den rigtig gode vejledning i forbindelse med bestilling af vinduer og dør. Jeg følte mig fra første kontakt i gode hænder, med de mange valg, der skulle foretages. T... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Portas

Escrito pela empresa

Jydsk Vindueskompagni Aps forhandler dansk producerede vinduer og døre af høj kvalitet. Alle produkter vi forhandler er DVV godkendte. DVV er en kvalitets- og garantiordning for facadevinduer og yderdøre, der er en ekstra sikkerhed for private kunder. Læs mere på www.dvv.dk.

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Produkterne er af fin kvalitet

Produkterne er af fin kvalitet. Leveret i god stand på en palle til den aftalte tid. Det var nemt alt kommunikerer med denne leverandør

2 de abril de 2023

Hej

Tak for din fine anmeldelse. Vi sætter stor pris på, at du har taget dig tiden til at dele din oplevelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Virkelig god behandling ved ordre…

Virkelig god behandling ved ordre bestilling og et super produkt. Det tog lidt tid at få varen, men fik den leveret helt til min dør.

29 de março de 2023

Hej Jonathan

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvaitetsprodukt til den aftalte tid

Vores nabo anbefalede at sende en forespørgsel til Jydsk Vindueskompagni. Ganske få timer efter modtog vi et tilbud og en opringning fra deres kompentente kvindelige medarbejder. Efter lidt dialog og faglig ekspertise fra JVK besluttede vi os for at bestille vores nye vinduer og dør. Den hurtige leveringstid blev overholdt og vi er super glade for kvaliteten på de danskproduceret vinduer og dør, som er leveret. De bedste anbefalinger herfra ⭐️⭐️⭐️⭐️⭐️

2 de março de 2023

Hej Seada

Nemt og hurtigt

27 de março de 2023

Hej Kim

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten samt prisen var god

Kvaliteten samt prisen var god. 😁👍

23 de março de 2023

Hej Simon

super service -

God service - kvalitet - overholdelse af leveringstid.
Deres transportør JJ distribution Ikast, havde fantastisk service vedr. leveringen, samt få vinduerne placeret på det ønskede sted - Alt i alt en meget positiv oplevelse. Tak

23 de março de 2023

Hej Vagn

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det var medarbejdernes gode hjælp og…

Det var medarbejdernes gode hjælp og service, og et rigtig godt produkt , der levede op til forventningerne 😀

14 de março de 2023

Hej Lis

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Kvaliteten ok og firmaets montør dygtig…

Kvaliteten ok og firmaets montør dygtig og præcis.

8 de março de 2023

Hej Jørn

Rigtig god kundeservice

Rigtig god kundeservice, hurtig levering og super flink fragtmand 🙂 De kan varmt anbefales👍

7 de março de 2023

Hej Kit

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

God dialog ved bestilling af…

God dialog ved bestilling af specialproduceret vindue.
Fint produkt leveret til den ønskede tid.

6 de março de 2023

Hej Peter

Yderst tilfreds kunde

Vi har netop fået monteret vores nye vinduer og døre fra JVK, som vi er yderst tilfredse med. Elementerne bærer tydeligt præg af kvalitet, hvilket også var vores fornemmelse, da vi besøgte showroomet i Lind. Vi blev mødt af en meget kompetent medarbejder, som kunne give os råd og vejledning. Montagearbejdet blev udført af en af JVKs tilknyttede montører, hvilket må siges at være pengene værd. Vi slap for bekymringer omkring opmåling og montering - flot arbejde! Der er ingen tvivl om, hvor vi køber vinduer og døre, når udskiftning af elementer i vores sommerhus står for tur.

12 de fevereiro de 2023

Hej Kristoffer

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Vinduerne er fine, men...

Vinduerne er fine. Men jeg bestilte med montering ved JVK og den tømrer de havde hyret til arbejdet, synes jeg ikke var specielt god. Arbejdet bar præg af, at det skulle gøres hurtigt, så han kunne komme videre med de andre opgaver han havde. Desuden blev monteringstilbuddet 4.500 kr dyrere end det tilbud som JVK havde sendt i første omgang.

31 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Livet er for kort til jvk

Ingen kundeservice. Kun forsøg på at fraskrive sig ansvaret på produkter hvorpå der stadig er garanti. Jeg har desværre købt ialt store 13 døre/vinduer hos jvk. Hver ENESTE gang jeg har en reklamation (indvendige sprosser falder af, ruder flækker osv.) forsøger de at løbe fra garantien. Det er en kamp hver gang man skal snakke med kunde”service”. Mand bliver så træt! Find et andet sted hvis I vil spare tid og energi når der skal reklameres! :(

6 de dezembro de 2022

Professionelt og Ansvarligt

Vi bestilte i oktober et vindue i specialmål og fik det leveret indenfor de 4-5 uger, som var blevet lovet (hvilket i øvrigt er en væsentlig kortere leveringstid end tilsvarende netbaserede vinduesproducenter). Leverancen foregik upåklageligt med vognmand, som skrev og ringede inden ankomst, så vi kunne være klar til modtagelse.
Da vi skulle installere vinduet, opdagede vi at det desværre manglede wienersprosser og vi kontaktede derfor JVK den følgende dag. JVK modtog imødekommende klagen og erkendte fejlen. Et nyt vindue blev fremsendt samme uge!.
Fejl kan ske og selvom det var uheldigt at det først fremsendte vindue ikke var korrekt skal JKV have 5 stjerner af følgende grunde for god kundeservice.
• JVK agerer ansvarligt i forhold til leveringstider og kundetilfredshed.
• JVK responderer venligt, hurtigt og tydeligt på henvendelser - såvel telefoniske som skriftlige.
• Kvaliteten af god.
• Deres priser er konkurrencedygtige med de billige netbaserede vinduesproducenter.
Ligesom de billige vinduesproducenter har JVK vindueskonfigurator på nettet, som kunderne kan bruge til at anmode om tilbud, men i modsætning til de netbaserede vinduesproducenter, fremsender JVK egentligt tilbud på mail, hvilket sikrer at eventuelle spørgsmål kan afklares inden betaling finder sted. JVK kunne dog med fordel forbedre deres konfigurator så flere vinduesparametre indgår (f.eks. tilvalg af wienersprosser) og uklarheder i ordrelæggelsen dermed bedre undgås. Det skal dog ikke trække ned på den overordnede vurdering af at JVK er et professionelt og ansvarligt foretagende, som også er tilstede efter betaling og levering.

1 de dezembro de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Fraskriver sig ansvar for revnede ruder

Da vores nye vindue fra JVK revnede af sig selv halvanden uge efter , vores tømrer havde monteret det, oplevede vi nu et helt andet firma at kommunikere med (til forskel fra, da vi var på vej til at købe, og JVK var venlige og lette at få fat på); I flere uger ignorerede JVK nu vores henvendelser, og vi skulle rykke for svar igen og igen for at få firmaet til at forholde sig til sagen. Vinduet, der var monteret før det nye vindue fra JVK, holdt i over 16 år uden problemer - JVK's holdt 16 dage, men firmaet afviser, at det har noget med kvaliteten at gøre, og ad flere omgange har de (ret bestemt) forklaret, hvordan de totalt fraskriver sig ansvaret, fordi der må være tale om et såkaldt “termisk brud”, som skyldes "stedlige forhold" - et slags brud, som de (uden at informere deres kunder om det) anser som en undtagelse til de 10 års garanti, de ellers flager med over alt. Efter udmattende og månedlange forsøg på at få firmaet til at tage ansvar, er JVK nu gået med til at isætte et nyt glas i vinduet - men jeg ønsker ikke deres produkt (og tilhørende kvalitet) sat i på ny, og firmaet vil som alternativ ikke yde kompensation eller lignende. Jeg fraråder andre at bestille her. Som sagt: Det gamle vindue, der sad i i forvejen, kunne holde 16 år - JVK's holdt i 16 dage, før det revnede af sig selv.

1 de agosto de 2022

Hej Kristian

Vi kan se, at du har opdateret din anmeldelse efter første forsøg. Vores svar giver nu ikke mening, derfor mener vi, at det er en vigtig detalje at få med.

"Efter udmattende og månedlange forsøg på at få firmaet til at tage ansvar, er JVK nu gået med til at sende et nyt glas, som vi så atter kan betale en tømrer for montere igen".
Dette er nu fjernet, men det var jo heller ikke sandt.

Hvortil vi svarede følgende.

Det er ikke korrekt, hvad du skriver. Vi tilbød netop at sende en servicemand ud, der skulle skifte glasset (på trods af at det ikke er dækket af garantien), men det havde ingen interesse, så vi ser det svært at hjælpe dig.

Mail - d. 20. Sep. 2022
"Hej

Har igen talt med glasfirmaet – de har dog stadig samme holdning til glasset. Iht. tekniske bestemmelser under vinduesindustrien, dækkes termiske sprængninger ikke.

Vi har valgt at skifte dit glas. Gør dog opmærksom dette ikke danner præcedens, såfremt der kommer flere, da det skyldes stedlige forhold.

Der vil blive skiftet glas indenfor ca. 3-4 uger.

Servicemanden kontakter dig direkte."

I henhold til DVV garantien som vinduerne er produceret under, så er termiske brud ikke dækket, da sprængningerne i glasset sker grundet de stedlige forhold.

Mvh Jydsk Vindueskompagni Aps

Cannot recommend ☹️

Quality of the doors is good but the customer service is awful! Despite the tømrer (that came through JVK!) told them not to send the doors before his vacation was over, they sent the doors without any kind of further coordination. The doors now have to wait 3 weeks on the pavement, in the rain, for installation - which, according to JVK is not their problem. Really cannot recommend them!

14 de julho de 2022
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bare vælg en anden leverandør.

Bare vælg en anden leverandør.

1. Producere ikke selv som navnet udgiver sig for. Får leveret fra Kastrup vinduer.

2. Efter salg er de lige glade med dig. 7 måneders klage sag, endte med jeg selv skulle skifte deres fejl levering.

3. Bare dårlig kvalitet.

4. De er ikke medlem af ankenævnet så klage du kan de være lige glade.

5. Bare lad vær!

6. Uanset hvad de skriver af undskyldning. Så bare lad vær;-)

2 de abril de 2022

Dårlig oplevelse

Vores forløb startede i august måned, hvor vi kontaktede JVK via mail og bad om tilbud på udskiftning af vinduer og et par døre. Ikke den største opgave.

Vores kontaktperson var Jens Jakob, som var flink og hurtig til at vende tilbage når vi tog kontakt til ham.

Vi fik et tilbud som vi accepterede og betalte 1. rate og fik en forventet leveringsuge. Vi hørte dog ingenting og måtte tage kontakt til JVK, da leveringsfristen var overskredet med 2 uger. Vi fik af vide at dette skyldes at tømreren havde ventet med leveringen af vinduerne indtil han fik tid til at kunne komme ud. Inden levering skulle 2. rate betales - vi havde derfor betalt fuldt ud, uden at høre yderligere

Vi havde en tømrer ude og kigge på opgaven for at lave et tilbud. Efter forsøg på at få kontakt til tømreren mødte han uanmeldt op en dag hvor vi var i gang med en børnefødselsdag. Vi beskrev hvad vi gerne ville have (+ lidt andet nu hvor han var i gang) og fik et tilbud på dette som vi accepterede.

Da vinduerne kom, var det dog et andet tømrerfirma der var ude og montere vinduerne. Dette har medført at der ikke er lavet indvendig finish (som var aftalt) og de øvrige opgaver. Tømreren har ligeledes fået ødelagt vores indvendige dørkarm ved hoveddøren, som nu skal skiftes.

Vi har forsøgt at komme i kontakt med tømreren (blandt andet via kontakt til JVK) uden held. Tømreren sendte regningen og truede med inkasso hvis den ikke blev betalt. Tømreren vendte aldrig retur på vores henvendelser.

Vinduerne og dørene er fine. Vi ville dog gerne have vidst, at vi selv skulle have købt dørhåndtag på forhånd.

Den samlede oplevelse betragter vi som dårlig, da projektet ender ud i en dyrere løsning ved at vi skal udskifte de ting der er blevet ødelagte efter montering, den manglende information ved levering og at der kom en anden tømrer ud, uden at vi blev gjort opmærksomme på dette hvilket har medført miskommunikation

Dialogen med JVK har været høflig og afklarende, når vi har haft taget kontakt til dem.

1 de dezembro de 2021
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais