Ontzettend slechte ervaring; keuken laten beplakken maar een aantal lades vertoonden scheuren van de foli. Na contact gezocht te hebben zou er iemand langs komen als deze in de buurt zou zijn. Na weke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super netjes geplakt. Aandacht voor detail en heel ontspannen alles is één dag gedaan. Tweede keer dat wij voor keukensplakken kiezen :)
Niet doen! Aan de voorkant allemaal aardig en leuk. Nu half jaar verder en er laten delen los, maar Linda weigert langs te komen omdat wij geen opdrachtbevestiging kunnen laten zien. Die hebben we dig... Ver mais
Goedemorgen, Super professioneel zijn de dames bezig, goed op elkaar ingespeeld Rachel en Leontine. Denken met de klant mee en pakken alles aan zelf een viezer naar beneden sjouwen. (deze moest o... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Een compleet nieuwe look & feel! Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor (o.a.) uw keuken kunnen doen.
Informações de contato
Holanda
- www.keukensplakken.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Top kwaliteit
Zeer vriendelijke dames die de keuken een totaal andere look hebben gegeven. Echt een zeer goede klus, ik ben zeer tevreden.
Goede persoonlijke service
Goede persoonlijke service, vriendelijk personeel, goed advies en natuurlijk een top product. Aanrader! Ik ben erg tevreden met de kwaliteit en het eindresultaat.
Wat een metamorfose is dit geworden
Wat een metamorfose is dit geworden. Prachtig eindresultaat, afspraken nagekomen, echt een aanrader.
Wow wow wow wat is onze keuken prachtig!
Wow wow wow wat is onze keuken prachtig geworden dankzij het vakwerk van deze dames!
Van industrieel hoogglans zwart naar chique donkerblauw met een "carrera marble" achterwand.
Dankzij de fijne en snelle communicatie ook goed advies gekregen.
We zijn enorm blij met onze "nieuwe" keuken en danken jullie voor de professionaliteit en gezelligheid :-)
Hele nette en strakke afwerking
Hele nette en strakke afwerking. Keuken ziet er als nieuw uit. Heel tevreden over het eindresultaat.
Dit bedrijf kan ik iedereen aanraden
Gewoon een nieuwe keuken
Vandaag is mijn keuken (kastjes, aanrechtblad, achterwand) geplakt. Nooit gedacht dat dit zo mooi zou worden. Het was een gezellige dag en ik heb gewoon een compleet nieuwe keuken. Super blij mee!!!! Ziet er top uit.
Keukensplakken.nl een fantastisch bedrijf
Fantastische werk afgeleverd met hoogwaardige kwaliteit !! Het fijne is dat jullie dames meedenken in het geheel !! Wij hebben het heel fijn ervaren en zullen jullie ook bij iedereen aanbevelen
Groetjes Jerry & Gea
Geweldige service en vakmanschap
Geweldige service en werk! Keuken ziet er weer als nieuw uit. Goede kwaliteit en vakkundig gedaan. Hierdoor zijn het de kosten meer dan waard en is er eeg erg goede prijs-kwaliteitsverhouding. Absolute aanrader!
Aanrader!
Echt heel erg tevreden over mijn gewrapte aanrechtblad. Was heel snel gedaan en ontzettend mooi resultaat. Communicatie verliep altijd prima en werd snel gereageerd.
Zeer onprofessioneel
Zeer onprofessionele communicatie en afspraken worden niet nagekomen. Monteur komt op de afgesproken dag niet opdagen en de enige communicatie die er is, is onduidelijk en per mail. Onderzoek (oa bij de consumentenbond) wijst uit dat er veel (dezelfde) klachten zijn over dit bedrijf en dat er een patroon is van intimiderend taalgebruik en een persoonlijke aanval richting klanten. Heel teleurstellend!
Binnen één dag een “nieuwe” keuken.
Onze 21 jaar oude keuken was wel aan een opknapbeurt toe. Via een paar woonprogramma’s op tv werden we op het concept “wrappen van de keuken” geattendeerd. Uit twee offertes hebben we gekozen voor keukensplakken.nl. En deze keuze heeft heel goed uitgepakt. Binnen slechts één dag hebben we een “nieuwe” keuken zonder ingrijpende verbouwing! We zijn supertevreden met het eindresultaat!
Van vergeeld naar stralend wit!
Al een paar jaar keek ik aan tegen een (half) vergeelde keuken. Wrappen bleek de oplossing. Keuken ziet er nu weer fantastisch uit, bijna als nieuw. Onze monteur was heel vriendelijk en werkte alles heel mooi af! En wrappen bleek ook nog heel betaalbaar. Heel blij mee!
Een topbedrijf
De enige die in staat was snel en adequaat te reageren en met een fantastisch resultaat
Hele fijne communicatie
Hele fijne communicatie. Ik kon snel geholpen worden. De keuken is heel goed gedaan. Rachel is een hele fijne vrouw om in huis te hebben. Ik ben super blij met mijn keuken en de diensten van keukensplakken.
Binnen 2 dagen een "nieuwe" keuken
Binnen 2 dagen een "nieuwe" keuken!
Onze oude vanille keuken kan weer jaren mee.
Top team!
Wat zijn wij blij met onze ‘ nieuwe ‘ keuken! Van geel naar wit in één dag.
Zeer vakkundige dames die gefocussed hun werk doen. Daarnaast zijn ze ook nog eens Hartstikke gezellig.
Wij zijn erg tevreden, top gedaan.
Marriage safer 🥰 choose her
I just had this amazing Luck to see her work in Instagram.
I just wrote her an She came all the way to Germany Hamburg to get a hole new experience of my Kitchen in just one day. Of course she needed to come over to me and measure my kitchen plan everything over and i ordered it. If you order from her then u even dont pay for the first arrival.
Thank you so much u saved my relationship 😅😆
Prachtige keuken afgeleverd!
Vandaag onze keuken gewrapt
Vandaag onze keuken gewrapt. Complete metamorfose, wij zijn er heel gelukkig mee. De 2 dames hebben zeer zorgvuldig en vakkundig onze keuken een ander uiterlijk gegeven én dat binnen een dag. Ze zijn zeer correct, gezellig, zingen de mooiste liedjes samen en we hebben veel gelachen. Chapeau!
Vakwerk!
Twee super vakkundige dames die van je keuken een paleis maken! Geweldig! Goed werk afgeleverd, ik kan deze metamorfose iedereen aanraden.