Ontzettend slechte ervaring; keuken laten beplakken maar een aantal lades vertoonden scheuren van de foli. Na contact gezocht te hebben zou er iemand langs komen als deze in de buurt zou zijn. Na weke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super netjes geplakt. Aandacht voor detail en heel ontspannen alles is één dag gedaan. Tweede keer dat wij voor keukensplakken kiezen :)
Niet doen! Aan de voorkant allemaal aardig en leuk. Nu half jaar verder en er laten delen los, maar Linda weigert langs te komen omdat wij geen opdrachtbevestiging kunnen laten zien. Die hebben we dig... Ver mais
Goedemorgen, Super professioneel zijn de dames bezig, goed op elkaar ingespeeld Rachel en Leontine. Denken met de klant mee en pakken alles aan zelf een viezer naar beneden sjouwen. (deze moest o... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Een compleet nieuwe look & feel! Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor (o.a.) uw keuken kunnen doen.
Informações de contato
Holanda
- www.keukensplakken.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vanaf het eerste contact is onze…ervaring heel positief
Vanaf het eerste contact is onze ervaring bijzonder positief. We hebben na dat eerste contact een aantal weken later een huisbezoek gekregen waarbij veel informatie is gegeven. Enige minpuntje was dat wij een gevraagd kleurmonster niet hebben ontvangen, maar dat ligt waarschijnlijk een de postbezorging en niet aan jullie. De uitvoering is geheel volgens afspraak uitgevoerd en we zijn heel tevreden met het resultaat.
Voelt als een nieuwe keuken.
Heel vakkundig gedaan en een supermooi resultaat. Als je wel een andere look wil, maar je keuken nog prima is, is dit een ideale oplossing. Voor heel wat minder geld dan een nieuwe keuken of het vervangen van kastjes, een hele andere sfeer in de keuken.
Vakkundig
In 1 woord te vangen: Vakkundig.
Goede vriendelijke service. Heldere uitleg van de mogelijkheden. Down to earth gesprek.
Een aanrader.
Wat afgesproken werd is volledig…
Wat afgesproken werd is volledig nagekomen en het wrappen is zeer snel en bovenal vakkundig gedaan.
In familie- of vriendenkring zal ik u zeker aanbevelen.
Heel mooi is het geworden
Heel mooi is het geworden. Netjes gewerkt en super vriendelijk
Aanbevelingswaardig
Wij hebben n fantastische ervaring met het team van keukensplakken. Gedreven, punctueel en met veel humor en uitstekende sfeer werd onze keuken een plaatje.
Fantastisch gedaan
Er wordt met je meegedacht en besproken wat je wil.
De werkzaamheden zijn perfect gelopen en het resultaat mag er zijn.
Fantastisch gedaan.
Professioneel renoveren met keukensplakken.nl
Na de eerste afspraak ontvingen we een grotere staal thuis zodat we goed in het daglicht konden kijken hoe de kleur uit zou vallen. Fijne service en heel handig voor twee mensen die soms wat besluiteloos kunnen zijn met interieurkeuzes. Nadat we met verschillende weerstypen gekeken hadden hoe de kleur uitviel, waren we het er over eens: inpakken die handel! Toen Rachel hier kwam om de keuken te wrappen, hebben wij het contact als heel prettig ervaren. Ze werkt snel, vakkundig en netjes. De keuken hoefde niet gedemonteerd te worden, dat scheelde een hoop werk. Wel is elk zichtbaar frontje en plintje geplakt waardoor de keuken helemaal als nieuw voelt.
Mocht je ook iets anders willen met je keuken maar geen geld hebben voor een nieuwe, dan kan ik je deze manier van renoveren zeker aanbevelen. Geen troep in je huis, het is duurzaam en je kunt er alle kanten mee uit wat betreft kleur en design. Dankjewel Rachel en Keukensplakken voor jullie hulp bij het weer mooi maken van onze keuken, we zijn er superblij mee!
Heel blij met de keuken
Heel blij met de keuken, ziet eruit als nieuw en binnen 1 dag alles gedaan. Top!
Super service en erg netjes afgewerkt.
Super goede service, vriendelijke medewerkers en erg kundig. Onze keuken is net als nieuw. Echt een aanrader om een oude keuken nieuw leven in te blazen
Keuken is als nieuw na het wrappen!
Keuken is als nieuw na het wrappen!
De dames van "keukensplakken" hebben een geweldige klus gedaan. Dit geheel volgens de afspraken en met een zeer hoge kwaliteit!
En dit alles in een ontspannen en gezellige sfeer.
Top werk !
Bij ons is afgelopen week de keuken gewrapt door keukensplakken. Als eerste bij de keukencheck en het opmeten heeft ze heel netjes uitgelegd hoe ze te werk gaan en gelukkig had ze een uitvaller, waardoor ze bij ons eerder aan de slag kon. Toen de dag van het plakken. Het is met kennis en kunde en netjes gebeurt. Ik zou het iedereen aanraden om het bij Keukensplakken te doen. Heel blij mee. Top !
Mijn oprechte ervaring
Op maandag 30 mei 2022 stond de afspraak gepland voor onze keuken. Deze werd vlak ervoor geannuleerd. Ik wilde graag de reden ervan weten maar bellen was en is niet mogelijk met deze dames! Na mailverkeer en mijn verzoek werd ik gebeld (anoniem)en werd mij verteld dat de materiaal niet binnen was! Met alle begrip hebben we deze verzet en pas op 4 juli konden we geholpen worden. Op maandag 4 juli kwamen ze met z’n tweeën onze keuken wrappen. De keukenkasten werden losgeschroefd en na wrappen terug geplaatst. Deze zijn scheef terug geplaatst. Ter plekke dit aangegeven maar ons werd gezegd dat ze terug zouden komen om
alles in zijn geheel te corrigeren. Tijdens wrappen vonden we de licht grijze kleur mooier. We hebben samen in overleg besloten om de licht grijze kleur te gebruiken met als gevolg dat de keukentafel blad op 29 augustus zou worden gedaan. Omdat we te kort kwamen in die kleur. De betaling moest wel volledig worden gedaan en dit hebben we ook op 4 juli gedaan met de afspraak op 29 augustus.
Op maandag 29 augustus uiterlijk om 9:00 uur zouden de dames er zijn. We hebben alles klaargezet in afwachting dat ze er zouden zijn. Maar er kwam niemand opdagen. Telefonisch zijn ze enkel via whatsapp te benaderen. Na een app te hebben verzonden zagen we de e-mail waarin stond aangegeven dat er een medewerker positief op Corona is getest en dat we in de loop van de week uiterlijk donderdag of vrijdag contact opgenomen zou worden voor het plannen van een nieuwe afspraak. Donderdag en vrijdag voorbij maar geen contact/reactie.
Vervolgens heb ik op zondag 4 september gemaild en gevraagd hoe het inmiddels gaat met diegene en of er een andere monteur het kan overnemen. Op maandag 5 september kreeg ik een mail terug dat ik moest wachten en dat hun prioriteiten anders lag dan onze keukentafel blad! Ik werd nog eens weggezet als niet begrip hebbend, pushend en afdwingend!!
Verder niets meer van ze vernomen op mijn vraag voor een eventuele andere monteur werd op 18 september per mail gereageerd dat er momenteel één medewerker aan het werk is en dat ik anders door een ander bedrijf mijn keukentafel moest laten doen. Maar ik heb ze volledig betaald en daar hebben ze het niet over!!!
Mijn man heeft besloten om de communicatie verder over te nemen dat het dan wellicht zou helpen maar op zijn twee mails is er helemaal niet gereageerd!!
Ik heb op Google gezocht naar keukensplakken en kwam ik een review tegen van 29 augustus ( was de afspraak bij ons) waarin staat dat twee dames hun keuken hebben gedaan, terwijl ze bij ons zouden zijn!!!! Jammer en triest dat ze de Corona ook nog eens als smoes gebruiken. Vervolgens op mijn mails en apps boos reageren dat de gezondheid van hun medewerker belangrijk is!!! Terwijl ze verder aan het werk zijn. Heel triest dames. Jullie woorden en daden komen absoluut niet overeen. Ow ja niet te vergeten de barkrukken die loslaten, fronten die scheef hangen en onafgemaakte werk terwijl ze hier bergen beloofden dat er 10 jaar garantie is!
En dit verhaal gaat ook direct naar ons rechtsbijstandsverzekering. We zijn er niet van gediend!!!
Erg fijn en professioneel bedrijf
Duidelijk een bedrijf met veel ervaring. Komen afspraken na en werken zeer vakkundig.
Prettige en duidelijke communicatie. Heldere uitleg gekregen over de materialen. Werkzaamheden zijn professioneel uitgevoerd en de service achteraf was keurig.
Kortom zeer tevreden.
Zeer onprofessionele bedrijf
Zeer onprofessionele bedrijf, reageert op geen enkel mail of apps.!
Ze geven 10 jaar garantie, maar helaas komen ze hun afspraak niet na.
Het laat hier en daar los. Ze hebben sommige fronteb scheef opgehangen.
Ontzettend jammer, na betaling zijn ze weg en ik weet niet hoe ik ze moet gaan benaderen..
Ze zijn ook niet telefonisch bereikbaar.
Dames zo doe je geen zaken. Ik had op jullie service en afgesproken garantie gerekend.
Al mensen die 5 sterren geven, wacht maar totdat je ze weer oproept voor eventuele garantie.
Dit is absoluut niet fijn dames…. Het is ook wel jammer, dat je hier geen foto’s kan uploaden. Want dan had ik een hele mooie portfolio voor jullie.
Hoop dat jullie hiermee wat kunnen doen aan jullie mooie woorden en beloftes…
We zijn erg tevreden met het eind…
We zijn erg tevreden met het eind resultaat!
Keuken klaar voor de tweede ronde
Wij zijn heel erg tevreden. De monteur heeft mooi werk afgeleverd👍🏼
Top bedrijf en gezellige plakker!
Wat een top bedrijf van begin stadium tot het eind resultaat! Dit hadden wij vele jaren eerder moeten doen. Super leuk geholpen en een hele gezellige meid die bij ons kwam inmeten en plakken.
Dat hadden wij ook anders gezien. Vanaf het eerste moment meteen heel betrokken en goed meedenken over de kleur. Ook nog andere goede adviezen en tips gekregen voor onze achterwand. Wil je je keuken of andere zaken laten plakken. Neem dan contact met ze op, echt top!
Werken keurig netjes
Werken keurig netjes. Het resultaat is oogverblindend. Ik ben weer verliefd op mijn huis🥰
Zeer vriendelijke werknemers.
Er staat in onze beleving gewoon een compleet nieuwe keuken.
Zij maken het verschil!
Deze dames weten wel wat wrappen is, zij maken het verschil! Het proces bestaat uit 2 afspraken: voorbezoek en wrappen van de keuken. Tijdens het voorbezoek worden jouw wensen besproken, ze denken graag met jou mee en hebben inspirerende ideeën. Wij hebben dit bezoek als zeer prettig ervaren, passie voor het werk straalt er van af. Bij de tweede afspraak wordt de keuken gewrapt, dat wordt zeer kundig en netjes gedaan. Naast hard werken, nemen deze dames ook een portie gezelligheid met zich mee.
Onze ervaring was zo super, dat we meteen ook een afspraak voor onze trap hebben gemaakt, ja ook die kan gewrapt worden ;-)
Last but nog least: ze hanteren een eerlijke prijs!
Nogmaals super bedankt!!!