Ontzettend slechte ervaring; keuken laten beplakken maar een aantal lades vertoonden scheuren van de foli. Na contact gezocht te hebben zou er iemand langs komen als deze in de buurt zou zijn. Na weke... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Super netjes geplakt. Aandacht voor detail en heel ontspannen alles is één dag gedaan. Tweede keer dat wij voor keukensplakken kiezen :)
Niet doen! Aan de voorkant allemaal aardig en leuk. Nu half jaar verder en er laten delen los, maar Linda weigert langs te komen omdat wij geen opdrachtbevestiging kunnen laten zien. Die hebben we dig... Ver mais
Goedemorgen, Super professioneel zijn de dames bezig, goed op elkaar ingespeeld Rachel en Leontine. Denken met de klant mee en pakken alles aan zelf een viezer naar beneden sjouwen. (deze moest o... Ver mais
Detalhes da empresa
Informação fornecida por fontes externas variadas
Een compleet nieuwe look & feel! Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor (o.a.) uw keuken kunnen doen.
Informações de contato
Holanda
- www.keukensplakken.nl
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 12% das avaliações negativas
Normalmente leva mais de 1 mês para responder
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Super geworden erg blij mee echt een…
Super geworden erg blij mee echt een aanrader voor iedereen die een nieuwe frisse keuken wil
Professioneel en klantgericht gaan ze…
Professioneel en klantgericht gaan ze te werk! Oog voor detail en schitterend resultaat! Ik raad dit iedereen aan die de keuken een nieuwe look wil geven.
De dames hebben het hier echt mooi en…
De dames hebben het hier echt mooi en professioneel gedaan. Ontzettend tevreden. Ook voor een geintje zijn ze wel te vinden 😉
“Nieuwe” keuken in 1 dag!
We zijn ontzettend blij met onze “nieuwe” keuken. Resultaat is prachtig geworden en dat in 1 dag. Echt een aanrader! Leuk stel dames die dit hebben uitgevoerd.
Goed en naar vermogen in het drukke…
Goed en naar vermogen in het drukke rooster snel. Door flexibele werktijden is er altijd wel een afspraak te maken. Zelfs toen het even wat tegen zat. Vakkundig niet alleen in plakken maar ook in de adviezen. Helder in wat wel en niet kan en wat (ook in tijd) mogelijk is. Afwerking is goed. We hebben een schitterende keuken.
Metamorfose
Heel blij met mijn “nieuwe keuken”. In een paar uur tijd was de klus geklaard. De dames werken snel, vakkundig en schoon. Erg tevreden!
Wauw!
Wauw!
Onze keuken ziet er weer uit als nieuw!
Super service en zeer professionele dames die zelfs op zondag keihard doorwerken.
Petje af!
Een dikke 10!
Deze 2 hardwerkende dames krijgen van ons een dikke 10!, Onze 18 jaar oude keuken hebben zij in één dag van roomwit met cognac naar hoogglans wit met betonlook omgetoverd. Wat een vakwerk hebben zij afgeleverd, met een enorm aanbod aan kleur en stijl. Wij raden Keukensplakken.nl dan ook echt aan.
Nogmaals onze hartelijke dank!
Komen afspraak niet na
Komen afspraak niet na. Niet aanwezig op afgesproken tijdstip en zijn niet te bereiken.
In één woord geweldig wat het team van…
In één woord geweldig wat het team van Keukenplakken heeft gepresteerd. De keuken ziet er als nieuw uit en dat allemaal binnen 1 dag. Hebben al veel complimenten gehad van onze vrienden en kennissen!! Nogmaals compliment voor de twee dames die dit allemaal hebben gerealiseerd.
Onze keuken en linnenkast laten wrappen
Onze keuken laten wrappen, we zijn erg tevreden met het resultaat.
Ook de kundigheid van Rachel heeft daar toe bijgedragen.
Super netjes gedaan
Super netjes gedaan! Aardige vrouw! Ik heb gewoon een hele nieuwe keuken een echte aanrader!
Spijt van!
Keukensplakken.nl komt afspraken niet na. Levert half werk, slechte kwaliteit. Reageren niet meer op telefoontjes en mail.
1700 euro betaald en het begint na een half jaar ook nog eens los te laten. Geen aanrader!
Super blij met de nieuwe keuken!
Super blij met de nieuwe keuken!
Heel netjes gewerkt. En wat een leuke meiden!
Top gewoon!!!
Klus perfect uitgevoerd
Keukenkastjes plus aanrechtblad laten wrappen en spatscherm aangebracht. Alles in 1 dag. Duidelijke website met kleurenstalen. Emailcontact verliep prettig en kreeg een kostenschatting op basis waarvan ik de klus wilde laten doen. Goede service, harde werkers, goede communicatie. Ik ben zeer tevreden over het hele proces en het eindresultaat! Top. Ik beveel dit bedrijf aan. Niet twijfelen maar gewoon doen! Mijn keuken van 20 jaar oud is een plaatje geworden. 👍😁
Wij hebben onze keuken laten wrappen en…
Wij hebben onze keuken laten wrappen en daar geen moment spijt van.
Wat een vakvrouw is Rachel , ze komt langs met allerlei stalen en geeft goed advies wat er het beste bij past. Het is echt geweldig geworden , wij zijn meer dan tevreden , zo tevreden zelfs dat ze onze visboot ook voorzien heeft van een nieuwe kleur .
Rachel en haar teams doen fantastisch werk.
Heel erg tevreden
Heel erg tevreden! Keuken zo goed als nieuw. De dames werken snel en netjes. Absoluut aan te raden!
Erg netjes in de communicatie vooraf
Erg netjes in de communicatie vooraf. Snelle reactie op vragen via de mail. Tijdens de uitvoering prettig in de omgang. Duidelijkheid, je weet waar je aan toe bent en kan verwachten.Resultaat boven verwachting. Ben al met al meer dan blij met alles.
Gezellige leuke meiden
Gezellige leuke meiden, goed in hun werk.
Zeker een aanrader.
Ziet er strak en netjes uit.
Wij zijn zeer tevreden.
Marcel en Sandra

Resposta da Keukensplakken.nl
Wij zijn heel erg tevreden,De keuken is…
Wij zijn heel erg tevreden,De keuken is perfect wij kunnen het iedereen aanraden.Hetty van Oeveren Zwanenburg