Keukensplakken.nl Avaliações

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

3,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Ontzettend slechte ervaring; keuken laten beplakken maar een aantal lades vertoonden scheuren van de foli. Na contact gezocht te hebben zou er iemand langs komen als deze in de buurt zou zijn. Na weke... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Super netjes geplakt. Aandacht voor detail en heel ontspannen alles is één dag gedaan. Tweede keer dat wij voor keukensplakken kiezen :)

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Niet doen! Aan de voorkant allemaal aardig en leuk. Nu half jaar verder en er laten delen los, maar Linda weigert langs te komen omdat wij geen opdrachtbevestiging kunnen laten zien. Die hebben we dig... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Goedemorgen, Super professioneel zijn de dames bezig, goed op elkaar ingespeeld Rachel en Leontine. Denken met de klant mee en pakken alles aan zelf een viezer naar beneden sjouwen. (deze moest o... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Casa e Jardim

Informação fornecida por fontes externas variadas

Een compleet nieuwe look & feel! Ontdek de vele voordelen van folie en wat wij ermee voor (o.a.) uw keuken kunnen doen.

Informações de contato

Bom

O TrustScore é 3.5 de um total de 5

181 avaliações

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Respondeu a 12% das avaliações negativas

Normalmente leva mais de 1 mês para responder

Todas as avaliações

17 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Hele mooie keuken

Hele mooie keuken geleverd door keukensplakken.nl heel blij mee. Hele spontane hardwerkende vrouwen die weten waar ze over praten! Ik Raad het aan hier je keuken te laten plakken als je keuken nog prima is maar de kleur je niet meer aan staat.

14 de junho de 2020

Zeer fijne ervaring

Zeer fijne ervaring, en vakwerk afgeleverd, zeker een aanrader! Afspraken zijn netjes nagekomen, en er is netjes en schoon gewerkt!

25 de maio de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Bedrijf die zijn afspraken niet nakomt!!

Offerte aangevraagd. Bedrijf reageerde erg snel. Daarna een afspraak gemaakt. Keukensplakken zou donderdag avond langs komen. Uiteindelijk werd de afspraak 3 kwartier van te voren via een mailtje geannuleerd in verband met uitloop. Daarna een nieuwe afspraak gemaakt. Vrijdag om 20:30 uur. We zijn nu 2 dagen verder en ze zijn nog steeds niet langsgekomen, zonder enige bericht. Een bedrijf die zijn afspraken niet nakomt. Super slecht!! Wij hebben hier geen vertrouwen meer in. Super zonde, we waren van plan veel geld uit te geven.

24 de maio de 2020

Grote keuken gewrapt!

In 1 dag een naar ons idee zeer grote keuken gewrapt
Ongeveer
- 9 lades
- 33 deurtjes
- aantal m2 grote panelen
- 8m2 werkbladen en achterwand
Vooraf is Rachel komen inmeten en adviseren. Uiteraard zijn de voor- en nadelen van de materialen besproken en hebben we een keuze kunnen maken. Spannend, maar achteraf bleek het een juist advies en keuze.
Rachel en Leontien werken goed, snel en vakkundig samen en hebben de gehele wrap in 1 dag gefixt. Volledig nieuwe look, modern en volledig naar verwachting!

20 de maio de 2020
Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Resultaat is erg mooi maar hoeveel…

Resultaat is erg mooi maar hoeveel moeite we hebben moeten doen om überhaupt contact te behouden en afspraken in te plannen is niet nornaal.. daarna zijn er 2 plekjes die beschadigd zijn daarop ook weer geen enkele reactie. 10 jaar garantie garanderen ze.. Denk goed na voordat je met ze in zee wilt gaan!

11 de abril de 2020
logotipo da Keukensplakken.nl

Resposta da Keukensplakken.nl

Beste,

Wij kunnen vanuit deze gegevens niet terugleiden waar dit precies over gaat, tevens wijzen we u er vriendelijk op dat we vanaf 15 maart tot 4 mei nagenoeg gesloten zijn geweest wegens COVID-19. Graag ontvangen we uw gegevens en een omschrijving van het probleem (aangezien we hier helaas ook niets per mail aangemeld hebben gekregen?) per mail, op het bij u als het goed is bekende e-mailadres. We horen het graag, vriendelijke groet

Fantastisch werk geleverd

Fantastisch werk geleverd. Jullie kunnen trots zijn jullie werk.
In een paar uur heeft onze keuken een heel andere aanzien gekregen.

30 de janeiro de 2020

Uitstekend

Wat een vak werk echt top plus goed advies en werken snel en zo precies echt een dikke 10 kan ze een ieder aanraden

29 de janeiro de 2020
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top bedrijf!! Wij zijn onwijs tevreden!

Wij zijn heel goed geholpen! En erg tevreden over het resultaat! We zijn goed geadviseerd over het maken van de juiste keuzes! We zijn geholpen door een vriendelijke vlotte vrouw! Die goed weet waar ze mee bezig is! Top bedrijf en raad het zeker aan bij anderen!

15 de janeiro de 2020
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Keukensplakken? Ga niet in zee met deze organisatie

Samenvatting: Afspraken worden niet nagekomen. Er wordt niet gereageerd op mail, telefonisch contact is niet mogelijk. Daardoor zeer klantonvriendelijk.

In mijn geval: offerte gemaakt,
afspraak ingepland,
ivm ziekte is deze afgezegd door keukensplakken
Ik heb daarna meermalen een mail gestuurd om een nieuwe afspraak te maken
keukensplakken heeft nooit meer een reactie gegeven

Ik adviseer u met klem om deze organisatie links te laten liggen.

14 de janeiro de 2020

Mijn aanrechtblad is beplakt

Mijn aanrechtblad is beplakt door dit eenmansbedrijf. Het plakken is tot zover prima gedaan echter werd ons niet verteld dat er geen hetepan opgezet kan worden. Ik heb dus een hete pan heel kort even erop gezet en zit nu met een enorme schroeiplek. Er is vanuit de leveranciers kant geen enkele reactie gekomen om dit in de minne op te lossen. Er staat op hun site div eigenschappen van het materiaal vermeld echter niet dat er geen hete pan op kan.Wat een grote ergenis is dat ze niet reageren op klachten via de mail en contactformulier pas als je je klacht deponeert bij Klachtenkompas daar is dat bedrijf zeer verbolgen over. Kortom wij hebben een zeer slechte ervaring met dit bedrijf wil andere hiervoor waarschuwen. Achteraf als je scherp kijkt naar de uitvoering is er wel wat op aan te merken. De fabrikant van het materiaal wilde ze ook niet vertellen. Ik zal nu een ander bedrijf moeten benaderen om opnieuw het blad te wrappen.

4 de dezembro de 2019