Kirurgi Koege Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,7

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Kirurgisk Klinik i Køge. Fra start til slut følte jeg mig tryg og godt behandlet. Lægen var meget dygtig, rolig og tog sig god tid til at forklare og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg havde en rigtig god oplevelse på klinikken. Personalet var meget venligt, imødekommende og professionelt – både i receptionen og i forbindelse med operationen. Under hele forløbet var de mege... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg skulle have lavet et lille indgreb af “privat” karakter. Fra jeg kom ind ad døren til jeg lukkede døren bag mig og gik derfra, følte jeg mig i sikre hænder hos sekretæren, sygeplejersker og ki... Ver mais

Excelente

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

26 avaliações

5 estrelas
4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

11 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Kompetent og empatisk personale

Jeg har kun positivt at sige om kirurgisk klinik i Køge. Jeg fik meget hurtig en tid i klinikken. Såvel sygeplejerske som kirurg gav mig en oplevelse af, at jeg var i fagligt meget kompetente hænder. Begge var meget empatiske og gav sig god til at forklare hvad der skulle ske før undersøgelsen, undervejs og efterfølgende resultatet heraf.
Jeg kan på det varmeste anbefale klinikken.

29 de setembro de 2026

Tryg og professionel behandling

Under hele forløbet var de meget opmærksomme på, at jeg havde det godt og følte mig tryg. Det gav en rigtig god og behagelig oplevelse fra start til slut.

Jeg kan varmt anbefale klinikken til andre.

6 de maio de 2026

varmeste anbefang

Jeg vil gerne give min varmeste anbefaling til Kirurgisk Klinik i Køge.
Fra start til slut følte jeg mig tryg og godt behandlet. Lægen var meget dygtig, rolig og tog sig god tid til at forklare og sikre, at jeg følte mig tryg undervejs.
Sygeplejersken var utrolig omsorgsfuld og nærværende. Hun fulgte mig gennem hele undersøgelsen og formåede virkelig at berolige mig, selvom jeg havde meget angst. Hun mødte mig i øjenhøjde, lyttede og skabte en tryg atmosfære hele vejen igennem.
Det betyder meget at blive mødt med både faglighed, respekt og menneskelig omsorg. Jeg kan varmt anbefale klinikken. Vh sama

18 de junho de 2026

Gastroskopi

Meget trygt og omsorgsfuldt sted
Gastroskopien tog 2-3 minutter , og den nervøsitet jeg havde inden undersøgelsen forsvandt straks jeg talte med den søde og forstående sygeplejerske .
Kirurgen var grundig , hurtig og god til at forklare efter undersøgelsen .
Anbefalelsesværdigt 🌟🌟🌟🌟🌟

15 de junho de 2026

Hurtig og professionel behandling

Jeg fik en tid til koloskopi inden for tre uger og mødte nogle søde, professionelle og venlige medarbejdere. Sygeplejerske Anja havde tid til en god snak (og var supergod til at lægge drop) og lægen Saeid Aslani tog sig efter undersøgelsen god tid til at forklare årsagerne til mit problem, og hvad jeg kan gøre ved det.

1 de junho de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Top professionel klinik jeg kun kan give min varmeste anbefaling

Top professionel klinik jeg kun kan give mine varmeste anbefalinger.
I en udredning i pakkeforløb er parametre som tid, faglig dygtighed, information, tryghed, nærvær og hensyn altafgørende.
Fik hurtig tid (1 uge), følte mig velkommen, god atmosfære i klinikken.
Fantastisk præ information af sygeplejerske Louise med alt, hvad der kan forventes under undersøgelsen, på undersøgelses stuen. Louise var omkring mig, informerede mig undervejs, vejledte mig igennem undersøgelsen.
Koloskopi, der ikke er behagelig, men klart smidigere under hendes guide til mig.
Fantastisk professionel kirurg, Saeid, der snoede sig igennem en svær skopi, hvor andre måske havde måtte opgive.
Tryghed i forsamtalen med ham og velinformation undervejs i undersøgelsen.
Grundig behandlings information efter proceduren, incl. forebyggelse.

Klinikken lever uden tvivl op til deres egne værdier og ambitioner om at nedsætte ventetiderne, yde højt kvalificerede undersøgelser og behandlinger og øge patientens komfort

18 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har haft en virkelig god oplevelse…

Jeg har haft en virkelig god oplevelse hos Kirurgisk Klinik i Køge.
Fra det øjeblik man ringer og til det man træder ind, bliver man mødt af en utrolig venlig og professionel receptionist, som får én til at føle sig velkommen og tryg med det samme.

Hele personalet har været omsorgsfulde, lyttende og hjælpsomme når jeg hvor der. Jeg følte mig set, taget alvorligt og i meget trygge hænder.

En stor ros skal også lyde til lægen for en grundig, professionel og behagelig behandling. Det er tydeligt, at der bliver lagt vægt på både faglighed og menneskelig omsorg.

Tusind tak til hele teamet for den fantastiske service og behandling jeg får hos jer — jeg kan varmt anbefale klinikken.
Woooow wooow woooow hvilken service 5/5⭐️

11 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Venligt, behageligt og empatisk personale

En rigtig varm anbefaling til Kirurgisk Klinik i Køge. Jeg var meget nervøs for undersøgelsen, men allerede ved tidsbestillingen blev jeg mødt af venlighed og omsorg. Der var tid til at forklare og berolige. Jeg fik en meget hurtig tid, men det kunne jeg ikke lige være i. Så venligt fandt hun en anden tid til mig.
På dagen blev jeg taget i mod af Louise - super empatisk menneske. Jeg var så tryg i hendes nærvær. Forklarede og instruerede. Jeg var ærlig omkring min blufærdighed, den håndterede hun også til UG.
Lægen var meget sød, venlig og professionel. En grundig undersøgelse og efterfølgende en god forklaring omkring behandling og forebyggelse.

VIRKELIG en god oplevelse hos denne klinik, kommer uden tvivl igen skulle der opstå noget.

7 de outubro de 2025

Professionel og venlig behandling

Jeg kan på det varmeste anbefale Kirurgisk Klinik i Køge. Allerede ved tidsbestilling blev jeg mødt med venlighed og omsorg af Gülen. På selve undersøgelsesdagen fik jeg en varm velkomst af Gülen, efterfulgt af grundige instruktioner af sygeplejerske Louise, som skabte ro og tryghed omkring undersøgelsen.
Saeid var meget professionel og gav sig efter endt undersøgelse tid til at forklare og guide ift. mulige løsninger på mit problem.
Alt i alt en meget positiv oplevelse.

10 de novembro de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Kikkertundersøgelse i spiserør og mave…

Kikkertundersøgelse i spiserør og mave var en virkelig god oplevelse. Både læge og sygeplejerske var topprofessionelle og meget omsorgsfulde. Jeg fik rigtig god og vigtig rådgivning ift min håndtering af mit problem fremadrettet. Klinikken kan anbefales.

5 de setembro de 2025

Fagligt meget professionelle.

Fagligt meget professionelle.
Jeg var til koloskopi undersøgelse i går og kan på det varmeste anbefale klinikken.
Kirurg Saeid var meget kompetent ligesom sygeplejerske Louise var meget behagelig og smilende.
Rart sted, hvor jeg følte mig i virkelig gode hænder.

28 de abril de 2025

❤❤❤🇩🇰

🇩🇰Jeg er udlænding fra Ukraine, og den 14.03.25 blev jeg indlagt på Koge Hospital med ambulance.
Jeg blev hasteundersøgt og gennemgik en laparoskopisk operation. Jeg vil gerne udtrykke min oprigtige taknemmelighed over for lægen: anæstesilæge, kirurg, især sygeplejerskerne, HELE det team, der opererede mig - de er specialister på højt niveau!!! Operationen blev udført professionelt! Den næste dag havde jeg det meget bedre, jeg tilbragte 2 dage på hospitalet og var i stand til at tage hjem. Jeg er meget taknemmelig for jeres professionalisme, venlige, opmærksomme holdning, moderne komfortable forhold, personalets empati på højeste niveau, dette er det bedste hospital! Tak for dine gyldne hænder! Held og lykke og velstand!!!
❤Jeg er oprigtigt taknemmelig for Kongeriget Danmark 🇩🇰за for al hjælp! Især for de varme kram fra kvinder og børn fra Ukraine!
🇬🇧I am a foreigner from Ukraine, on 03/14/25 I was admitted to Koge Hospital by ambulance.
I was urgently examined and underwent laparoscopic surgery. I want to express my sincere gratitude to the doctor: anesthesiologist, surgeon, especially the nurses, ALL the team who operated on me - they are high-level specialists!!! The operation was done professionally! The next day I felt much better, I spent 2 days in the hospital and was able to go home. I am very grateful to you for your professionalism, friendly, attentive attitude, modern comfortable conditions, empathy of the staff at the highest level, this is the best hospital! Thank you for your golden hands! Good luck and prosperity!!!
❤I am sincerely grateful to the Kingdom of Denmark 🇩🇰за for all the help! Especially for the warm hugs of women and children from Ukraine!

14 de março de 2025

Altid 100 % profesionelle

Altid 100 % profesionelle! En dejlig rolig håndtering af patienter og rigtig søde sygeplejersker samt Saied selv er meget dygtig og god til at forklare alt, tak!

24 de março de 2025

Koloskopi

Har været der i dag til koloskopi, som var som det skulle være, ingen fund af alvorlig karakter.
Fik en varm velkomst i klinikken.
Var meget nervøs.
Blev kaldt ind af sygeplejerske Louise, som er meget empatisk og omsorgsfuld, fik mig beroliget, forklarede helt præcis hvordan der skulle forgå, blev meget afslappet og frygten forsvandt.
Saeid var meget omsorgsfuld, spurgte ind til alle mine symptomer, reflekterede over mine svar, var nysgerrig på mig som menneske og ikke bare patient.
Alt i alt en meget behagelig oplevelse, med omtanke for mennesket.
Vil gerne give mere end 5 stjerner.
De får de varmeste anbefalinger af mig.
Jeg følte mig hørt og set.

De bedste hilsner fra Harriet.

14 de março de 2025
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Har idag fået lavet en kaloskopi og det…

Har idag fået lavet en kaloskopi og det var en super god oplevelse, forstået på den måde, at sygeplejersken var noget af det sødeste og fik mig til at føle mig tryg fra første sekund. (Har tidligere prøvet en koloskopi og det var bestemt ikke som her) + og speciellæge Saeid var meget dygtig og rar.
Hvis jeg nogensinde skal have lavet en sådan igen skal det helt klart være der.

2 de dezembro de 2024

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais