Klosterfrøknerne Avaliações

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

min kone havde i dag en ekstraordinær positiv oplevelse hos "Klosterfrk." i Horsens . havde fået et armbånd i gave, som ikke passede i str., og det skal nævnes at det ikke var købt i butikken. trods... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har netop handlet hos Klosterfrk.dk, og jeg kan simpelthen ikke få armene ned! Fra start til slut har oplevelsen været helt i top. Deres kundeservice er hurtig, venlig og utroligt imødekommende... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Perfekt! Jeg bestilt en cardigan online, fik vejledning ift størrelse som var spot on, og anderledes end mærkets eget webside. Konkurrence dygtige priser. Og perfekt pakkede ind, men en lille gave... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de artigos de couro
  2. Loja de Roupas de Festa

Escrito pela empresa

Klosterfrøknerne med stor webshop og fysisk butik i hjertet af Horsens: Eksklusiv forhandler af de velkendte Mulberry produkter, med nok det største udvalg i Danmark. Vi fører de kendte brands inden for designertøj i High-End segment. Både danske- og udenlandske leverandører, så som Heartmade, Dea Kudibal, Benedikte Utzon, Stenströms, Graumann, Venessa Bruno, Busnel, Oscalito og UBR og andre - med fokus på bæredygtighed. Udtryk og styrk din personlighed gennem dit valg af god smag, sikker stil og høj kvalitet. Vi gør os umage, for at dine forventninger ved besøget og købsoplevelsen bliver indfriet, og vægter personlig service højt. Sender fragtfrit i hele landet (> kr 495,-) Følg os på IG og FB; Klosterfrk - High-End Brand Vi ser frem til at byde dig hjertelig velkommen hos KLOSTERFRK.DK

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico recente de pedidos de avaliações

Não respondeu a avaliações negativas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

116 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Smuk indpakning🎁

Jeg havde ikke lige mulighed for at komme forbi jeres butik, så jeg brugte jeres web’.
Modtog hurtigt den bestilte taske, som var pakket smukt og feminint ind🙏🏻👍🏻

29 de abril de 2026

En super flot service

Kontaktede butikken via mail ang. størrelse på en kjole og fik hurtigt et svar retur.
Købte kjolen og fik den leveret i en flot indpakning sammen med lidt sødt til ganen og et fint kort
En super flot service

16 de abril de 2026

Top Service, schneller Versand

Sehr schneller Versand. Sehr liebevoll verpackt, sodass es Freude macht, das Paket zu öffnen. Man bekommt sogar eine kleine dänische Lakritzverpackung dazugelegt. Gekaufte Ware in einwandfreiem Zustand. Gerne jederzeit wieder. Vielen Dank.

14 de abril de 2026
Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Butikken har solgt mig et pr Wolford…

Butikken har solgt mig et pr Wolford bukser online, som det ikke tog dem mindre end 6 dage at konstatere/eller orientere mig om at de havde solgt til anden side i butikken, til trods for at jeg havde skrevet med butikken efter køb. Da jeg adresseret at det var noget beklageligt, henset til at jeg skulle bruge bukserne 8 dage efter bestilling, sagde de at jeg ikke havde skrevet at det hastede på ordren. Næsvis og dårlig service.

1 de abril de 2026

Hurtigste levering nogensinde.

Hurtigste levering nogensinde.
Bestilte kl. 8:30 og kunne hente varen næste dag kl. 10:30 - på trods af 100 km. afstand.
Og min nye kjole passer perfekt.
Tusind tak for god og hurtig service samt chokolade 🙏😍

21 de março de 2026

Smuk

Smuk, let og luftig kjole, meget størrelsessvarende. Kommer flot pakket ind med en lille karamel- det oser af kvalitet . Jeg er vild med jeres lækre sortiment og webshop og altid gode service

16 de março de 2026
Avaliação não solicitada

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais