Knaap - Kost • Træning • Coaching Avaliações 264

O TrustScore é 5 de um total de 5

4,9

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Vi har været så heldige at få vores søn under Sebastians vinger. Det har vist sig at være den helt rigtige beslutning, da vi skulle finde en personlig træner. Sebastian er dedikeret og engageret i v... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Da jeg startede mit 16-ugers forløb var jeg ret uvidende om de korrekte teknikker til de forskellige træningsøvelser og vidste ikke helt, hvordan jeg skulle gribe det an. Nu hvor jeg lige har afs... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg har været meget tilfreds med mit forløb hos Gianmaria. Jeg er både blevet slankere og stærkere. Og han har været rigtig god til at tilrettelægge et forløb som tog hensyn til mine personlige mål og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Det er andet forløb på 16 timer, jeg er i gang med hos Knaap. Startede der i slut januar 2026. Sebastian har været min træner fra dag 1. Følte mig set, hørt og respekteret af ham fra dag ét. H... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Serviço de fitness e nutrição

Escrito pela empresa

Personlig træner og statsautoriseret klinisk diætist (cand.scient ernæring) i Valby, København. Specialister i vægttab og livsstils-omlægning, med fokus på varige resultater. Kostplaner, trænings-programmer og målrettet personlige træningsforløb.

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 100% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 2 semanas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Overall var jeg tilfreds

Overall var jeg tilfreds - dog med det minus at det forløb jeg startede op på var basis to morgentræninger som jeg helst ville have - men da min træner blev nødt til at træde fra pga graviditet - så fik jeg en morgen og en aften tid med to forskellige træner - det var ikke optimalt.

20 de dezembro de 2023

Hej Lars,

Mange tak for din anmeldelse. Jeg er glad for at du overordnet set, har været glad for din tid hos os. Vi prøver altid at imødekomme, så mange ønsker mht. som muligt. Vi er kede af at dine faste tider, blev lavet om - men i sådan et tilfælde har andet desværre ikke været muligt.

Vh

super godt forløb

Jeg startede hos Stine i april 2023. Mit mål var, at nedsætte min fedt procent, så jeg kunne forbedre mine præstation i min OCR sport.
Fra starten følte jeg, at jeg bliv taget seriøst i mit mål. Vi lave en plan over hvordan forløbet skulle se ud.
Allerede efter et par dag fik jeg min kostplan, og bare efter en måned kunne jeg se en kæmpe forbedring.
Selvom hver behandling kun varede 30 min, så følte jeg at vi fik brugt tiden konstruktiv og jeg fik rigtig meget ud af det.

9 de fevereiro de 2024

Hej Kevin,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af Stine og Knaap. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse med dit forløb.

Anbefalelsesværdigt!

Har for nyligt afsluttet mit forløb på Østerbro med Trine. En rigtig god og sund tilgang til mad og træning, der fokuserer på langvarige vaneændringer og rar motivation i forhold til både kost og træning. Har gennem mit forløb hos Trine også fundet motivationen til at starte yderligere træning ved siden af - hvilket jeg før min start aldrig havde forestillet mig... Tusind tak for et virkelig godt forløb!

6 de março de 2024

Hej Martin,

Mange tak for din anmeldelse. Dejligt at du har haft et super forløb hos Trine på Østerbro. Mange tak for de pæne ord.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Uden tvivl den bedste rejse jeg…

Uden tvivl den bedste rejse jeg nogensinde har været på!
Da jeg startede mit forløb hos Daniel, havde jeg ikke regnet med at jeg skulle ud på så stor en rejse som jeg har været på. Mit forløb har båret frugt i form af vægttab, en fortsat motivation for migselv og min sundhed og , nok vigtigst af alt har det igangsat en refleksion over hvad der er livskvalitet for mig.

Kan varmt anbefales som en solid investering i din sundhed og livskvalitet nu og og fremover.

9 de fevereiro de 2024

Hej Cæcilie,

Mange tak for din anmeldelse og mange tak for din anbefaling til andre. Vi gør en dyd ud af, at flytte folk. Både fysisk men sågar også mentalt. Det virker til at du har haft præcist denne oplevelse, så det er vi super stolte over.

Endnu en gang, mange tak for din anmeldelse.

Mine bedste anbefalinger

Jeg har haft et 8 uger forløb hos Jan på Østerbro som jeg forlængede med 4 uger.
Formålet var at få udarbejdet et træningsprogram som jeg efter forløbet selv kunne arbejde videre med.
Midt i forløbet blev jeg syg og måtte sætte programmet på pause, og fokus var efterfølgende på genoptræning af muskler.
Genoptræningen gik over al forventning og jeg arbejder nu selv videre med det program og de øvelser jeg har gennemgået.
Der har fra Knaap været stor fleksibilitet i forhold til ændring og tilpasning af træningsprogrammet.
Centeret på Østerbro ligger centralt og har reserveret parkeringspladser og såvel Knaap som Jan får min bedste anbefaling

19 de fevereiro de 2024

Hej John,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi sætter stor pris på den!
Vi er super stolte over, at du har oplevet en fleksibilitet og omstillingsparathed. Vi forsøger altid at gøre vores bedste, uanset om der skulle komme større ændringer/ ønsker / mål, undervejs.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Den bedste investering, du kan give dig selv!

At være i forløb hos min personlige coach Daniel Knaap er den bedste investering i mig selv, jeg har gjort mig.
Daniel var nysgerrig på mig og mine behov fra day one, og kunne hurtigt afkode min personlighed, og de udfordringer som jeg havde - ikke blot med vægten, men også tanke-/handlemønstre som ligger til grund for min overvægt. Med hans coaching og guidance har jeg taget styring på min kost; jeg mærker efter på sulten på en nysgerrig måde og i stedet for at køre autopilot som jeg har gjort før, så tager jeg aktivt stilling til mine måltider i større grad end nogensinde før. Tilmed har jeg fået styr på træningsteknikker og lært øvelser, jeg aldrig troet, jeg skulle gennemføre, før jeg startede i forløb. Han møder mig dér, hvor jeg er på alle måder, når jeg dukker op til træning - det holder jeg meget af. Jeg er taknemmelig for at have lært Daniel at kende som coach og menneske - kæmpe tak for dig.

Jeg vil anbefale enhver, som skal igang med et vægttab at starte hos Knaap. Det er en kæmpe personlig rejse som ikke kun handler om vægttab men også at lære sig selv at kende på ny - endda uden en stram madplan. Jeg er fan!

1 de março de 2024

Hej Christina,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af Knaap og af vores kollega Daniel. Vi sætter stor pris på den tid du har brugt. Vi er meget stolte over at dit forløb har været så givende, på flere parametre.

16 Gange i et fantastisk forløb

Personlig træner hos Knaap i Valby Clara Egeberg gav mig troen, muskler og selvtilliden tilbage,og er nu ved at afslutte et træningsforløb på 16 uger hos Clara hvor mit mål også var, at smide rigtig mange kilo. Har fået styrke og et godt blodtryk, et stabilt blodsukker samt en god læring i at komme videre med kostomlægning samt træning. Ønskes der en god og spændende træning så kan jeg varmt anbefale Clara Egeberg

16 de fevereiro de 2024

Hej Dennis,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af Knaap og af Clara. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse med dit forløb.

En fantastisk investering

Jeg har altid haft svært ved at tabe mig, og det er bestemt ikke blevet nemmere med alderen. Efter i årevis at have prøvet alverdens kure, herunder fastekure, og efter flere strandede forsøg på at komme fast i træningscenteret, besluttede jeg mig for at give mig selv en julegave i form af en personlig træner. Det blev hos Knaap, fordi jeg faldt over en reklame på Instagram, hvor beskrivelsen lige talte til mig, og så kørte de netop en rabatkampagne, hvilket altid appellerer til en jyde som mig.
Nu har jeg gået hos Trine i snart 3 måneder, og det er noget af det bedste, jeg har gjort for mig selv i årevis! Trine er ganske enkelt fantastisk! Ud over at være berigende selskab, er hun super vidende, inspirerende og coachende, og jeg glæder mig ligefrem til at komme i centeret på Østerbro så vidt muligt 2 gange om ugen. For det virker! Alt imens vi taler rigtig godt sammen om både kost, motion, livsstil og alt muligt andet, kommer jeg hårdt og dog legende let – med sved på panden – igennem de forskellige træningsøvelser. Og kiloene rasler af i et tempo, som jeg ikke har oplevet før til trods for, at det både har været jul, og jeg har været på 14 dages ferie siden starten. Målingerne viser ovenikøbet, at det udelukkende er fedt, jeg taber!
Det er utroligt betryggende at have Trine ved min side, så jeg er sikker på, at jeg udfører øvelserne korrekt og ikke overbelaster. – Selvom jeg bestemt ikke er god til at træne på egen hånd, er jeg faktisk begyndt at lave nogle øvelser hjemme – har købt elastikker og håndvægte – og så har Trine undervejs i vores træningsessioner taget fotos, så jeg er sikker på at gøre det rigtigt. Jeg har investeret i den store pakke, men jeg vil helt sikkert fortsætte hos Trine, hvis Knaap har et godt tilbud på et fortsættelsesforløb!

15 de fevereiro de 2024

Hej CF,

Mange mange tak for de meget pæne ord om dit forløb hos Knaap og af vores dygtige kollega Trine. Vi sætter stor pris på din tid, som du har brugt. Vi er meget stolte over din oplevelse hos Knaap og vi ser frem til se dig centeret!

Et forløb hos Clara

Et forløb hos Clara, har gjort mig stærkere, men også givet mig lysten til at træne, efter mit forløb er slut
Hun er sød og super kompetent

15 de fevereiro de 2024

Resposta da Knaap - Kost • Træning • Coaching

Tusind tak for din anmeldelse af Knaap. Vi er meget glade for at du hat haft en god oplevelse hos Clara.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Min kæreste og jeg havde et ønske om at…

Min kæreste og jeg havde et ønske om at etablere nogle gode og hensigtsmæssige vaner, som ville kunne bidrage til en sundere livsstil for os både nu og på længere sigt. vi opsøgte derfor Knaap, hvor vi startede et forløb hos Nicoline. Vi har fået enormt god og kompetent vejledning, og vi kan mærke, at det har gjort en stor forskel for os i vores hverdag.
Vaner kan være svære at bryde og ændre, men hos Nicoline har vi lært at møde vores vaner med en nysgerrighed og en tilstedeværelse, som har gjort os mere bevidste omkring dem. Istedet for at sidde fast i gamle tankemønstre og vaner stiller vi nu spørgsmålstegn ved dem, hvilket fungerer rigtig godt for os i forhold til at etablere nogle nye.
I forløbet har vi i højere grad fokuseret på vaneændringer, tankemønstre, træningsglæde og madstress fremfor træning, da vi havde fint styr på træningsdelen selv.
Nicoline har været rigtig god til at stille os spørgsmål, der har hjulpet os med at reflektere over vores tanker, handlinger og ønsker. Derudover har hun hjulpet os med at lave en løbende plan for at imødekomme vores fremtidige mål.
Vi kan klart anbefale et forløb hos Nicoline! Det har givet os mange gode perspektiver på, hvad vi kan gøre anderledes, og hvordan vi kan arbejde med de små ting - små forandringer som kan sprede sig til flere dele af hverdagen.
Vi har været og er yderst tilfredse.

Lisa & Jeff

13 de fevereiro de 2024

Hej Lisa og Jeff,

Tusind tak for de flotte ord. Vi er virkelig glade og stolte over jeres oplevelse hos Knaap og med Nicoline som jeres coach. Vi sætter stor pris på den tid i har brugt, på at skrive den flotte anmeldelse og anbefaling af Knaap. Endnu en gang - Mange tak.

Job done

Jeg har netop afsluttet et forløb hos Trine Dyveke og har været fuldt ud tilfreds.
Jeg kan klart anbefale hende på baggrund af det holistiske perspektiv som er et godt udgangspunkt for at lykkes med at fortsætte den gode og afbalanceret hverdag efter endt forløb.

13 de fevereiro de 2024

Hej Iben,

Mange tak for din anmeldelse af Knaap og af Trine. Vi er virkelig stolte og glad, for at din oplevelse har været god i din tid hos Knaap.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stærkere og sundere vaner i livet med et lille barn

Hvis du vil blive stærkere, sundere, få gode vaner og blive klogere på hvordan du kan bibeholde det i dit liv, kan klart anbefale et forløb hos Knaap!

Jeg havde et 16 ugers forløb
Min målsætning var delt i et kortsigtet og et langsigtet mål: målrettet forbedret styrke ifm. En fysik eksamen i karate og et langsigtet mål om at genetablere gode vaner i kost og træning i en ny hverdag efter et graviditetsforløb og i livet med et lille barn.
Min coach Jan var en rolig, lyttende og en meget motiverende coach, der hurtigt sporede sig ind på hvornår der var brug for forklaring, oplysning og hvornår der var brug for et ekstra push under træningen. Han tog afsæt i øvelser som der direkte relaterede sig til den type styrke min karate havde brug for. I kost dialogen blev der taget afsæt i hverdagen med et lille barn og hvordan begrænset tid og søvnmangel kan påvirke.
Jeg føler at jeg har fået et godt afsæt og viden til at bedre at navigere i min hverdag og identificere evt. Usundere tendenser når de opstår.

1 de dezembro de 2023

Hej Julie,

Mange tak for din fine anmeldelse og anbefaling af Knaap. Vi sætter stor pris på den tid du har brugt. Vi er meget glade for, at du har haft en god oplevelse hos Jan og at din tid hos Knaap, har været det hele værd.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Dina og Jan får toppoint herfra

Jeg har haft fornøjelsen af både at have er forløb med Dina og med Jan.

Mit mål med forløbet har været at sænke mit BMI og at styrketræne som en del af mine ugentlige træningsrutiner. Det må man sige, at jeg i den grad har opnået.

Dinas tilgang er meget præget af at have madro og at finde glæden ved styrketræning. Det har været en rigtig god start for mig og det har været en omsorgsfuld måde at omlægge mine vaner. Da Dina skulle på barsel blev jeg tilbudt at træne med Jan.

Jan sørger altid for at komme med nye udfordringer og presser altid træning til det punkt, hvor der ikke er mere at give af. Samtidig giver Jan et godt indblik i de tal, som de ugentlige kropsanalyser viser. Med en opbygget selvtillid fra Dinas træninger var jeg helt klar til at tage Jans udfordringer op.

Både Dina og Jan er nogle smadder dygtige coaches og jeg kan på det varmeste anbefale at starte et forløb hos dem.

Det er efterhånden 1,5 måned siden jeg havde min sidste træning med Jan og de mange gode råd og vaner hænger ved. Kurven for mit vægttab har været fortsat nedadgående og jeg føler mig godt klædt på til at fortsætte den gode stil.

11 de dezembro de 2023

Hej LS,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling af Knaap. Vi er super glade for at du har haft en god oplevelse hos Dina og hos Jan. Vi er super stolte over at dit forløb har været så vellykket hele vejen igennem.

Min varmeste anbefaling....

For ni måneder siden opsøgte jeg Knaap på Østerbro, fordi jeg midt i mine 50ere kunne mærke, at min fysiske styrke var blevet svagere, og det var svært for mig at løbetræne, som jeg tidligere har gjort. Desuden havde jeg brug for råd om min diæt.
Hos Knaap blev jeg mødt at Nicoline, som har været og fortsat er intet mindre end en fantastisk coach. Hos hende er der ingen hurtige mirakelløsninger. Til gengæld er der rum til samtale om, hvad motivation er for en størrelse. Til at tale ærligt om op- og nedture og træne hårdt med fokus på de øvelser, der motiverer. Hele tiden med øje for, at det er en varig ændring, der er målet, og at forløbet skal ende med, at man trygt kan fortsætte arbejdet på egne ben.
Ret meget stærkere og 10 kg lettere giver jeg mine allervarmeste anbefalinger til Nicoline. Jeg troede aldrig, at jeg skulle blive bidt af at løfte tungt jern her mere end midt i livet.

30 de janeiro de 2024

Hej Dorthe,

Mange tak for din anmeldelse og anbefaling. Vi er super glade for at du har haft et godt forløb hos Nicoline. Vi sætter stor pris på din anmeldelse!!
Endnu engang - mange tak.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Struktureret og fantastisk tilgang til individet

Lavede lidt research i forbindelse med mit ønske om at få mere struktur på min træning samt min diæt.
Knaap blev valgt udfra deres beskrivelse tilgangen til tingene.
Fik en aftale med Pernille Skipper / Østerbro, og jeg vidste straks, at dette ville blive godt.
Fantastisk til at sætte sig ind i mine behov og hvordan hun skulle motivere mig.
Ingen mirakelkure men struktureret tilgang til ændring af min tankegang / vaner omkring sult. Småting blev ændret, så det føltes ikke som noget særligt.
Træningsprogram blev lagt, efter en dialog omkring mine muligheder for at træne.
Perfekt program blev lagt efter mine udviklingsønsker.
Jeg har kun haft aftaler mellem kl 18.00 - 21.00, hvilket har fantastisk for mig.
Min rejse er kun begyndt, men føler mig fantastisk klædt på, og har allerede opnået mere end forventet.
Mine bedste anbefalinger til Knaap og Pernille Skipper 🙏
Tak !

4 de dezembro de 2023

Hej Jacob,

Tusind tak for din anmeldelse og anbefaling af Knaap. Vi er meget glade for at du har haft en god oplevelse hos Pernille! Vi sætter stor pris på din tid du har brugt på denne anmeldelse.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Bedste og fedeste oplevelse.

Bedste og fedeste oplevelse.
Min mand og jeg går i Valby hos Christian ved (Knaap).
Hans gode energi og positive tilgang, og god motivation gøre træningen sjov og en fornøjelse.
Da vi startede der kom vi med mange problemer, som dårlig søvn kvalitet, overspisning, høj vægt, konstant træthed mm. Men i dag efter et stykke tid føler vi at det er os der har kontrollen over spisevaner og kroppen. Der er ikke maden og snacking der styre vores liv.
Vi er blevet gladere, stærkere med bedre livskvalitet.
Vi kan mere end varmt anbefale at starte hos dem hvis du overvejer det.
Man få meget mere for pengene end man tror, man er i centrum og der bliver virkelig taget hensyn til ens behov og græser og god flexibiletet for tidspunkt for træning.
Der er mulighed for at tage bad, lækre Lokaler indvendig, parkering lige ude foran og godt udvalg af udstyr.

12 de janeiro de 2024

Hej Eteri,

Tusind tak for din flotte anmeldelse og anbefaling af Knaap. Vi er meget glade for at du har haft en virkelig god oplevelse hos Christian. Vi sætter stor pris på din tid og de meget flotte ord.

Superfed oplevelse…

Jeg har været hos Pernille Skipper siden oktober og havde min sidste session ugen inden jul. Det startede ud med at jeg var til en prøvetime, hvor hun gennemgik det hele med mig og hendes motivation og dedikation om hendes arbejde og klient gjorde bare, at jeg vidste jeg gerne ville fortsætte med hende. Hun går up i hendes klienter, anerkender og giver hendes 110p. Virkelig fed oplevelse, det handler ikke kun om kost og vægt og vejledning, men mennesket og det er meget mere end hvad man tror. Anbefaler knaap til alle og enhver der har brug for et nyt perspektiv!

19 de dezembro de 2023

Hej Lia,

Tusind tak for din anmeldelse. Vi er virkelig glade for at du har haft en god oplevelse hos Knaap og med Pernille som coach. Endnu engang, mange tak for din anmeldelse og anbefaling af Knaap.

God jul og godt nytår

Stort hjælp med at komme i gang, når man nærmer sig de 60

Super fint forløb med Jan over 16 gange. Det er lidt af en udgift, men godt givet ud. Heldigvis var der tilskud fra forsikringen. Forløbet har fået mig i gang med den fysiske træning, hvilket har reduceret smerter og fået mere gang i min krop. Selvom kost og vægttab er en del af forløbet, så ligger fokus på træningen. Det har været fint for mig, og jeg har fundet motivationen frem til at fortsætte min fysiske aktivitet også fremover her hvor jeg nærmer mig de 60 år. Stor fordel med en personlig træner og eget træningsrum, specielt når man skal i gang.

13 de dezembro de 2023

Hej Christian,

Mange tak for din anmeldelse. Vi er meget glade for at du har haft et godt forløb som har været brugbart, så du har kunne fortsætte på egen hånd.
Glædelig jul og godt nytår.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Stærk faglig og helhedsorienteret tilgang til at opnå vægttab og øget energi og velvære gennem arbejde med nye og sunde vaner

Jeg var så heldig at blive tildelt Jan Bernhards-Werge som personlig træner og sundhedscoach, som har en uddannelsesbaggrund som Prof.bach.i ernæring og sundhed & Cand.scient. i human ernæring.

Ud fra et længere indledende interview om hverdag med arbejdsliv, indkøbs- og madvaner og nuværende motionsniveau og øvrige udfordringer m.v., oplevede jeg en helhedsorienteret tilgang til ,hvordan jeg kunne opnå mine ønsker om øget energi og velvære samt mål om vægttab ud fra en stærk faglig vurdering, som blev udmøntet i en personlig, konkret og meget handlingsorienteret ernærings- og aktivitetsplan. Da jeg allerede mærkede og oplevede synlige resultater mod slutningen af forløbet i mellempakken, valgte jeg at fortsætte og opgradere til den store pakke.

Jan er en meget dygtig og dedikeret sundhedscoach og personlig træner, som udover at guide mig frem til nye og sunde vaner i forhold til planlægning af mere protein- og fiberrige hovedmåltider og mellemmåltider også øjeblikkeligt så et akut behov for at arbejde med at løsne op for mine store muskelspændinger gennem et dagligt program med strækøvelser. Jeg har fulgt Jans ernæringsråd og passet mit program med daglige strækøvelser og programmet med styrkeøvelser hver anden dag. Jeg oplever allerede øget velvære og energi i hverdagen og glæder mig også over det fine vægttab, som jeg her har opnået uden at lide nogen former for afsavn.

Jeg vil anbefale Knaap til alle som en investering i egen omsorg og sundhed. En form for hjælp til selvhjælp med et grundigt og sundhedsfagligt servicetjek i trygge rammer. Med andre ord får du et personligt, realistisk og målrettet program med en sund tilgang til kostændringer og (hjemme)træning, som virker.

13 de dezembro de 2023

Hej Gitte,

Tusind tak for de flotte ord. Vi er meget stolte og glade for at du har haft et godt forløb hos Knaap. Vi sætter stor pris på din tid, som du har brugt på at skrive en så lang anmeldelse og anbefaling. Glædelig jul og godt nytår.

Knaap teamet.

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais