Alt i alt en skuffende oplevelse. Først ville vi se tigrene. Men en guide sørgede for at en stor menneskemængde spærrede gangbroen totalt. Derudover er der efterhånden alt for mange steder hvor m... Ver mais
Veja o que dizem as avaliações
Hele familien på overnatning i parken. Hytterne var en god oplevelse og alle var glade for oplevelsen i parken. Vi skulle have frokost og det eneste man kunne købe var junk food. Jeg har ALDRIG fået... Ver mais
Det er væsentligt bedre for dyrene end for os der bestiller mad… Hvis ikke systemet bliver bedre, er det en meget dårlig ide at bestille mad. Vi bestilte, ventede 10 minutter i en tom restaura... Ver mais
Efter at have besøgt parken i flere år kan vi give lidt status på vores oplevelser. Vi kan konstatere, at der er sket mange forbedringer for dyrene og områderne. Især imponerende med den hurti... Ver mais
Detalhes da empresa
Escrito pela empresa
Knuthenborg Safaripark er den vildeste safaripark med flere end 500 dyr fordelt på cirka 70 dyrearter. Her kan du også opleve den populære Dinosaurskov, der genlyder af brølene fra fortidens kæmper. I vores forlystelsesparadis "Limpopoland" kan du slå dig løs på vores nye legeplads eller mærke suset i maven i Congo Splash, der er Europas stejleste vandrutsjebane. For bare at nævne lidt af alt det, du kan opleve hos os.
Informações de contato
Knuthenborg allé 2, 4930, Maribo, Dinamarca
- mail@knuthenborg.dk
- www.knuthenborg.dk
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 84% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 1 semana
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Vi bor i hytte hos elefanterne
Vi bor i hytte hos elefanterne. Vi så dem slet ikke i går - håber vi ser dem i dag.
Det er maj mdr - men alt for koldt om natten i teltet, ikke mindst da blæserne er alt for små og varmer ikke særlig meget. Vi har vores barnebarn med - lidt ærgeligt, men ellers er alt så godt så godt.

Lovede 20 % rabat
Lovede 20 % rabat – men løb fra alt, hvad de sagde!
Jeg brugte en rabatkode på 20 %, som ikke virkede, da jeg ville betale. Jeg ringede til kundeservice, og vi talte specifikt om datoerne, og medarbejderen sagde klart, at rabatkoden godt kunne bruges de dage, vi skulle afsted. Hun bad mig gennemføre købet og sende en mail med ordrenummer – så ville rabatten blive refunderet bagefter.
Nu afviser de det hele og siger, at rabatkoden ikke gælder de dage, på trods af at vi netop havde aftalt det i telefonen. Det er dybt uprofessionelt og utroværdigt. Jeg føler mig snydt og kan ikke anbefale dem til nogen. Husk at få alt på skrift – mundtlige løfter gælder åbenbart ikke her.
Opdatering
Efterfølgende har I tilbage betalt de 20 procent

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Vanvittig ærgerligt at man først ved…
Vanvittig ærgerligt at man først ved ankomst får besked om at frokostrestsuranten er lukket pga arrangement,
- ikke på hjemmesiden, ikke ved telefonisk henvendelse eller ved køb af beløb, oplyses det. Desværre er maden (pizza, burger og franske hotdogs) noget vi før har fået mavekneb af..
flere skuffede gæster.
Vi kommer langvejs fra..

Overnatning i Knuthenborg…
Vi har lige været på en overnatning på savannen.
Det er ikke et billigt ophold, og jeg må indrømme, at jeg blev noget overrasket over, at jeg kunne starte mit ophold med at lægge sengetøj på 5 senge.
Dernæst opdager jeg, at vores telt/hytte er fyldt med myre i sådan en mængde, at det ikke kan have været undgået at opdage noget før.
Vi havde myre overalt i køkkenet :(
Vi kommer til vores hytte kl 16:00 og på vej ned til hytten er det første jeg lægger mærke til, at girafferne bliver lukket på stald. 😳
Jeg er overrasket over, at girafferne har så lidt tit ude kontra tid inde.
De blev først lukket ud igen lige inden parken åbnede næste dag.
Da vi skulle have morgenmad, opdager vi at hyttens brødrister sejler i vand.
Vi er noget betænkelige ved at anvende den.
Og så skulle vi lige slutte af med at hive sengetøjet af alle sengene inden vi kørte igen.
Vi købte aftensmad da vi bookede, og her skal man være opmærksom på, at hvis man ikke er småtspisende, at man bør have noget ekstra med selv, eller bestille ekstra mad.
Vi var 3 voksne, og bestilte 2 grillbakker med verdens sejeste bøffer og nogle pølser og kartoffelsalat, og så bestilte vi 3x dyreryg også.
Dyreryggen var god, men vi var glade for at have bestilt ekstra mad.
Vi havde to 5 årige piger med, de fik boller i karry, og i beskrivelsen står der, at der er nok til 2.
Der er ca hvad to sulten piger spiser, og ikke hvad to sultne voksne spiser.
Der var dog virkelig mange ris kontra sovs/boller 🫣
Jeg synes desværre ikke selv, at prisen harmonere helt med oplevelse og service.
Jeg anbefaler i hvertfald at man sparer pengene på mad, og tager noget med hjemmefra, det kan gøres væsentligt billigere og mere lækkert.
Mine heste bliver dog glade for den pose gulerødder der fulgte med menuerne 😂🫣
2 stjerner fordi jeg lå godt i sengen :)

Årets bedste oplevelse
Årets bedste oplevelse.
God service fra booking til ophold.
Vi havde booket et camp-ophold ved tigerne for to dage.
Hytterne var moderne, stilfulde og meget høj standard. Meget bedre end forventet.
Tiger gik lige uden for vinduet.
Alle i parken var meget servicemindede og vi fik flere dyrepasser-fortællinger efter lukketid ved tigerne, løverne og aberne. Samt besøgte evolutionsmuset efter lukketid. Det var fantastisk at opleve parken "for sig selv" kun omgivet af dyrenes lyde og smuk natur.
Fedt koncept at bilerne er væk, dyrene falder til ro, og man er eet med dem og naturen uden for lukketid.
Børnene sluttede opholdet af på legepladsen i limboland, som er meget flot og moderne.
Kæmpe oplevelse for hele familien.
Vi glæder os til at komme igen - nu med sæsonkort

Resposta da Knuthenborg Safaripark
syntes det er mærkeligt der kun er…
syntes det er mærkeligt der kun er dyrefodringer i hverdagene.
vi havde bestilt en hytte ved aberne, dybt skuffende, der var ingenting at se,
havde bestil mad til om aftenen til 225 kr pr person, havde forventet lidt mere end 3 rå gullerødder pr mand en kedelig kartoffelsalat der ikke smagte af en skid og så et kyllingebryst lidt pølser, det bedste var flytes, lidt dyrt for så kedeligt mad, så lad være med at købe det, er en pengemaskine

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Overnatning i hytte ved ulve/bison
Overnatning i hytte ved ulve/bison. En fantastisk oplevelse!! Aftentur i Dinosaurskoven med lys, lyd og røg. Fortælling i Ulvehytten var et hit for vores søn. Hytten er god kvalitet og rigtig fin i de sene måneder, hvor telt er koldt. En kæmpe oplevelse at se ulvene tæt på og høre dem hyle om morgenen.

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Vi var på to gange overnatning med 4…
Vi var på to gange overnatning med 4 børn (3 på 2 et halvt og 1 på 5 et halvt) i efterårsferien.
Alt var super - lige undtagen morgenmaden, som vi fandt lidt kedelig til prisen.
Vi vender klart tilbage på en anden årstid.

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Fremragende oplevelse! Virkelig værd at køre langt for.
Knuthenborg skaber de perfekte rammer for en (dags-)tur med (børne-)børnene og resten af familien. Alle sanser kan blive mættet og udfordret - gæsterne har alle muligheder for at komme hjem både gladere og klogere. Jeg synes også at de gratis glæder står i kø - dejligt at man ikke hele tiden mødes med “køb-køb-køb”. Pak din egen madkurv og drikkevarer til de mange tilbud om borde-/bænkesæt - så behøver du kun penge til entreen (som jeg synes er value for money). Vi kommer tilbage med børnebørnene…

Der mangler en kommunikationsmedarbejder
Åh hvor skal vi starte. Vi købte en overnatning, men der er så grov uoverensstemmelse med hvad de lover på hjemmesiden, og hvad man så rent faktisk får når man kommer. Vi havde forventet at vi kunne begive os ud i parken om aftenen, men det var så kompliceret, vi skulle køre ud inden klokken 18, og ringe efter vagtservice, at vi opgav. Vi prioriterede at få noget aftensmad i stedet.
Det var uvist hvad der rent faktisk var i huset, og hvad vi måtte - må man forlade huset inden klokken 10, eller er man spærret inde indtil da?
Det er en god ide med overnatning i parken, det kan give en fed oplevelse, men pt så hold jer langt væk. Nogen har ikke tænkt sig om, og man har ikke overvejet hvordan det skal fungere for folk i praksis.
Derudover møder man ikke en eneste ansat ude i selve parken, med mindre man møder op til fodringer (som ligger midt i spisetiden for mindre børn). Så vi har intet lært om parken eller dyrene, der var ingen at stille spørgsmål til og ingen skilte eller andet, som gør man kan lære noget mere om parken.
Lad være med at spise pizza'en på Mombasa, det er bare tørt og utilfredsstillende.
Hej Mette
Når jeg går ind på jeres hjemmeside, står der intet om at man ikke må køre rundt i parken efter lukketid. Der står at cykler er en mulighed. Der står intet om at man ikke må begive sig ud i parken før klokken 10, kun at udkørsel af parken ikke kan ske før klokken 10. Så når man så møder op, og får at vide at man ikke må køre rundt, at man skal møde op senest 17:50 for at kunne deltage i jeres After Dark, og at man derudover ikke må forlade huset før klokken 10, så føles det som bondefangeri. Det giver ingen mening at tage en overnatning, når man bare er spærret inde. Så man er tvunget til at lave en booking, og først på ankomst dagen finde ud af at man faktisk må meget mindre end det som det virker som om når man læser om det på jeres hjemmeside.
Generelt halter det med informationer. Er Flintehuset fx åbent så man kan spise frokost der? Hjemmesiden siger nej, i parken var den helt tydeligvis åben. Kører Kampala expressen? Hjemmesiden siger nej, skilte ved den siger 12-13, 14-15, men den kørte sørme også mellem 13 og 14.
Er der ovne og varme i huset? Hjemmesiden siger nej, materialet tilsendt siger nej, men jo der er sørme både brændeovn og elradiatorer. Og apropos ovn, så siger hjemmesiden og tilsendt materiale at der kun er grill og kogeblus i huset, men der var sørme et helt komfur med ovn.
Der er så mange ting der ikke hænger sammen. Og at navigere rundt på jeres hjemmeside på telefonen imens man kigger på dyr for at få informationer, er ikke en god løsning. Der mangler et skilt med en QR kode, et eller andet, så man er hjulpet der hvor man står eller kører.

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Burger var kold tør og uden smag.
Burger var kold tør og uden smag.
Bestilte to burgere. Ventede længe på at få dem. Retten var kold - meget kold. Bøffen var hård, tør og helt uden smag. Bollen var tør. Osten var ikke smeltet, og der var stort set intet grønt, blot en enkelt tomat og lidt grønt. Men der venter en stor naturoplevelse her i oktober, hvis du selv tager madkurv med.

Vi var til After Dark
Vi var til After Dark i går aftes d. 15.10, for 2. Gang. Det var en helt fantastisk aften. Super dejligt med det nye tiltag, med shuttle bussen, det fungerede rigtig fint og det var dejligt at der ikke kørte biler rundt i parken. Dog var det ærgerligt at den allerede stoppede kl 20:00 der var mange børnefamilier der måtte gå, den lange tur tilbage med trætte børn, fra black box.
Vi var også kede af, at alt var lukket ved Dino skoven, vi ville så gerne have haft en kop varm kakao.
Personalet var generelt super engagerede og imødekommende, jeg vil dog gerne fremhæve den unge mand, som var i black box, som var rigtig god til, at give en ekstra service og spurgte ind til vores oplevelser og fortalte om de udstillede objekter. Vi kommer helt sikkert igen næste år.

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Skøn tur på savannen med overnatning
Min kone og jeg havde en pragtfuld tur i Knuthenborg Safaripark med overnatning i super fint telt/hytte ud mod savannen. Det var vores første tur i parken - men absolut ikke den sidste. Dejligt at se hvor godt dyrene har det, men ærgerligt (for os) at natten var så kold, at girafferne kom i stald. Dinoparken var en positiv overraskelse især da det blev mørkt.
Forslag til forbedring: aften- og morgenstemningen på savannen blev forstyrret af skrigende børn i naboteltet. Kunne det lade sig gøre at lave et børnefrit område?

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Evolutions museet var genialt!
Bestemt et besøg værd, også for voksne!
Dyrene har massere af plads og ser ud til at trives.
Dino skoven og ikke mindst evolutions museet var en kæmpe oplevelse!

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Evolutionsmuseet uden lyd og lyseffekter
Stor familieudflugt til Knuthenborg. 17 voksne og børn i alderen 12+ der har glædet sig til at se det færdige resultat af evolutions museet med lys og lyseffekter.
Vi ventede, men ingenting skete. Først ved henvendelse til medarbejder får vi besked om at man i weekender har valgt IKKE at have lys og lyseffekter, da små børn bliver skræmt.
Vi var simpelthen skuffet.
Kunne man evt. også tilgodese de større børn og voksne?
Man kunne evt. fastlægge tidspunkter hvor det var muligt at se, så kan dem med børn der ikke kan tåle lyd/lys lade være med at være i lokalet i tidsrummet?
Eller evt. advare i højtalerne 2-3 minutter før lydene starter? Så de små kan ledes ud?
Alternativt kunne høreværn også være en mulighed?
Det er simpelthen skuffende at betale højere pris for at besøge parken en weekend og så have færre muligheder - det hænger ikke sammen i min optik.
Samtidig var der i limpopoland ikke gang i rutchebanen (forlystelsen) årsag ukendt.
Udover dette så var det som altid en god tur, i en smuk park.
Men der er helt klart forbedringspotentiale ift. at tilgodese alle aldre i et ellers imponerende evolutionsmuseum.

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Bestemt et besøg værd med overnatning
Netop haft et fantastisk ophold i Knuthenborg Safaripark - 3voksne og to små børn (2 og 3 år). Alle oplevede vi spændende ting i den fantastiske park hvor dyrene ser ud til at stortrives i skønne omgivelser og med god plads til alle. Vi overnattede i hytte i Camp Wood Buffalo med udsigt til ulvene, som vi alle havde store fornøjelse af at betragte gennem hyttens store panoramavindue. Hytten var virkelig fin - meget velholdt og smagfuldt/ rustikt indrettet.
Jeg vil på det varmeste anbefale et besøg med overnatning i Knuthenborg Safaripark.

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Vi har lige været på overnatning på…
Vi har lige været på overnatning på Savannen fra torsdag til fredag med 11 personer på 2 hytter inkl. grillpakke og morgenmad. Det var en fantastisk god oplevelse, som vi varmt kan anbefale. Hytterne er godt indrettet - maden smager dejligt og personalet er i top. Hvis vi kan tippe Knuthenborg med noget, så er det manglende ramper til Evolutionsmuseet pga af stentrapperne 😊

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Jeg havde min dejlige familie med på…
Jeg havde min dejlige familie med på overnatning i Knuthenborg i Camp Ruaha. Det var en dejlig oplevelse at have elefanterne lige ude i forhaven . Teltene var også fine. Aftenen i parken var også en speciel oplevelse. Vi gik rundt og nød roen og var til historie fortælling i orangeriet hvor vi så en masse dyre knogler og skind og vi fik en fantastisk forklaring af medarbejderen fra Knuthenborg som vidste alt om dyrene og knoglerne og var en rigtig god fortæller og børnene måtte røre ved det hele. Han (medarbejderen) skal have mange roser. Kan dog desværre ikke huske hans navn men tænker I ved hvem der var på arbejde denne dag.
Vi havde bestilt aftensmad til både børn og voksne og morgenmad. Aftensmaden var dog ikke noget at rose nogen for. Det kunne ikke tilberedes korrekt trods 2 el grille og så var der ikke hverken sauce eller noget kold dressing. Virkeligt tørt måltid. Morgenmaden var fin.
Det var også trist at vi selv skulle hente maden i restauranten. Sidst jeg var der var maden lagt på køl i teltets køleskab da vi ankom Det var meget bedre. Det bør I ændre igen.
Men alt i alt en dejlig oplevelse.

Dejlig dag, ØV afslutning
Hyggelig park, ALT for løse åbningstider.
Min mor, søster & jeg hyggede os meget i Knuthenborg Safaripark. Slutningen blev dog desværre ødelagt af at de unge mennesker som arbejdede på vandrutchebanen, gerne ville tidligt hjem, så de valgte at lukke forlystelsen 1 time for tidligt. Dette gjorde at min søster ikke nåede at prøve den ene forlystelse hun havde glædet sig til hele dagen..
Vi havde med vilje valgt at gemme vandrutchebanen til sidst, da man nok blev våd, men vi havde virkeligt ikke regnet med at de ville lukke ned så tidligt.
Vi hørte også andre familier blive skuffede da de opdagede dette & så lukkede isbiksen også 30 min før tid, mega dårlig stil.
Virkeligt ØV slutning på en dejlig dag.
Mvh
Rebekka

Pinlig og stressende madoplevelse i Knuthenborg Camp
Vi har haft en overnatning i Camp Ruaha; og havde inviteret gæster med (vi havde booket to hytter).
Da vi ønskede at hygge om vores gæster, havde vi bestilt måltidskasser (grillpakke 1, 2 og barn), for at gøre det nemt. Ifølge beskrivelsen kræver dette blot en ”let tilberedning på grill eller i teltets køkken”.
Dette var ikke det vi oplevede!!!
Det der skulle tilberedes var,
Steaks, kylling og pølser
Fade med kartofler med en lille smule ærter og løg
Fade med grøntsager (kun bestående af gulerødder og kål)
3 store flute
Grillene i teltene var små el-grille og ifølge anvisningen skulle både fadene med kartofler og fadene med grøntsager have 25-30 minutter på grillen.
Vi fik (til hver hytte) 2 fade af hver, 8 fade i alt. Der var plads til 2 fade på hver grill ad gangen. Det var derfor ikke muligt at tilberede både kartofler og grøntsager på grillen. Vi valgte at lave kartoflerne på grillen – og det var virkelig svært få dem til at blive tilpas møre. Det tog meget mere end de angivne 30 minutter – til gængæld blev ærterne og løgene brændte.
Grøntsagerne blev lavet i en gryde, på de to små kogeplader der er i køkkenet. Det skulle være ”sæsonens grøntsager”; men det virkede mere som vinterens grøntsager – og var temmelig kedeligt.
Herefter skulle kødet tilberedes. Vi havde problemer med at grille kødet. Der fulgte ikke fedtstof samt pensel til at pensle med hvilket gjorde det supersvært at grille. Den lille el-grill kunne ikke rigtig blive varm nok til at grille kødet, så det der skulle have været en lækker steak, blev en grå og tør affære. Det var også svært at få kyllingefileterne gennemstegte.
Når man skal tilberede så meget mad på grill af flere omgange har man brug for fade, stanniol eller lignende så man kan holde en ret varm til resten af måltidet er færdigt, men det var der ikke noget af.
Pølserne var gode – og klart det bedste – men kommer helt uden ”dyppelse” – så det skulle man også have taget med hjemmefra.
Så var der 3 store flutes der også lige skulle varmes på grillen (for der er ikke nogen ovn).
Grillpakkerne er jo ikke ligefrem billige; (grillpakke 1 (kylling) 199 kr, grillpakke 2 (steak) 249 kr og grillpakke barn 149 kr), og det var en helt enormt skuffende aftensmad, som vi havde glædet os til skulle være en dejlig oplevelse. I stedet blev det helt utroligt stressende oplevelse – og en stor skuffelse for os, men også for vores fæster. Det er ærlig talt et koncept der ikke virker gennemtænkt – hytten og dens faciliteter, samt det at man kan være 6 personer i én hytte, taget i betragtning.
Overordnet set (selv hvis det havde været lettere at tilberede) er disse grillpakker slet ikke pengene værd!
Desværre er maden i parken (der kun er fastfood) meget dyrt, så vores anbefaling er: Tag mad med selv.
Morgenmaden som vi også havde tilkøbt, var derimod rigtig fin.

Resposta da Knuthenborg Safaripark
Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.