Vi har flere gange handlet med KontorZonen, og det har været lutter gode oplevelser. De er flinke til at gøre opmærksom på, hvis der er skader/brugsspor, man som køber måske har overset, og tilbyder a... Ver mais
A empresa respondeu
Købte sidste år et hæve/sænke bord ved kontorzonen hvor der var lidt problemer med nogle skrammer der ikke var fremgået af billedet, fik det dog hurtigt ordnet da kontorzonen med det samme tilbød... Ver mais
Købte 2 stk. Brugte kontorstole, privat. Som stor tilhænger af genbrug var det dejligt at få en succesoplevelse med at handle brugte kontormøbler med Kontor Zonen -Jk Office, det modtagne lever fuld... Ver mais
A empresa respondeu
God og hurtig service løste problemet! Købte i 2022 et renoveret hæve/sænkebord, som nu ikke kunne hæves nok længere. I stedet for at skulle købe ny motor og bøvle med det, så blev motoren nulstille... Ver mais
A empresa respondeu
Klimavenlige kontormøbler. KontorZonen ApS forhandler nye, brugte og upcyclede kontormøbler fra alle førende brands. Besøg os på webshoppen, eller kig forbi vores megabutik på mere end 7000 kvm. i Glostrup
Escrito pela empresa

Fri levering v. køb for min. kr. 4.995,- ex. moms.

Naverland 12, 2600, Glostrup, Dinamarca
Sem histórico recente de pedidos de avaliações
Respondeu a 100% das avaliações negativas
Normalmente responde dentro de 24 horas
Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.
Jeg har købt hæve/sænkeborde ,kontorstole og reoler af flere omgange senest i maj 2015 og har hver gang fået en fantastisk professionel betjening. Bedste anbefalinger herfra.
Venlig Hilsen
Peer Petersen

Resposta da KontorZonen
Købte et brugt bord hos dem tilbage i september. Der var imidlertid nogle problemer med fragtfirmaet, men følte mig på intet tidspunkt urolig, da de hele tiden var hurtige og hjælpsomme vedrørende supporten.
Kommer helt sikkert til at købe fra kontorzonen igen.

Resposta da KontorZonen
Vi er super godt tilfreds med den service vi har fået og super godt tilfreds med de produkter vi nu har stående. Dejligt når tingene flasker sig og forventningerne lever op til virkeligheden.
Takker, vi vender tilbage når vi skal udvide... :o)

Resposta da KontorZonen
Fik hvad jeg skulle bruge til en ok pris. Gode til at finde det rette og var med i hele processen.
Leveret og sat på plads dagen efter af et par gode 35ere

Resposta da KontorZonen
Spurgte på tilbud på et brugt whiteboard kl ca 10,00. Der blev sendt forslag inden for et kvarter. Jeg slog til, og klokken 12,30 var varen frit leveret ved døren.
Se det er service.

Resposta da KontorZonen
Jeg havde i længere tid været på jagt efter en kontorstol og kunne bare ikke finde det rigtige. Tilfældigvis stødte vi på Kontorzonens hjemmeside og tog straks derud. Udvalget er Kæmpe stort. Med stort K.
Personalet var ikke blot meget hjælpsomme men også utroligt ærlige! Det er sjældent jeg går fra en butik med så god en fornemmelse i maven. En stor anbefaling her fra! Fortsæt endeligt det gode arbejde og behold det service niveau i har!

Resposta da KontorZonen
En perfekt behandling og service fra KontorZonen. Jeg gav en mundtlig bestilling, da jeg skulle bruge kontorstolen hurtigst mulig. Der gik ikke lang tid før KontorZonen oplyste mig om de forskellige muligheder jeg havde til netop min ønskede stol. Ydermere kunne KontorZonen se, at der allerede var en leverance, som skulle leveres nær mit firma. Han kunne derfor garantere mig, at min kontorstol blev leveret samme dag. (der gik to timer fra bestilling til modtagelse - det er da kanonservice).

Resposta da KontorZonen
Køber tit møbler hos kontorzonen til arbejdet, og får altid en super service og hurtig levering.
kan varmt anbefale at handle der.

Resposta da KontorZonen
Har ikke andet at sige end - super!

Resposta da KontorZonen
Jeg har anvendet kontorzonen til indkøb af skriveborde af flere omgange. Jeg var temmelig presset på tiden, da et helt nyt kontor skulle indrettes. De klarede leveringen, samlede alle borde, og sørgede for at de stod klar til aftalt tid.
Der var desværre en fejl på den ene plade, men det fixede de hurtigt UB et par dage efter.
Alle aftaler har været overholdt hver gang.

Resposta da KontorZonen
Hos Kontozonen får du en venlig betjening. De er gode til at lave en rigtig god handel! Hvis du vil spare mange penge, skal du købe hos Kontorzonen!
Horizon Service
Jeg har haft fornøjelsen at bestille varer hos Kontorzonen. Det har været en postitv oplevelse. Jeg lavede løbende ændring i min bestilling, da der opstod nye ønsker i forbindelse med kontakten. Dette blev positvt modtaget. I forbindelse med Levering manglede der et par småting, justeringsskruer m.m. Efter en opringning blev de sendt med posten. Alt i alt en positiv oplevelse, en fornuftig pris og god kundebehandling. Kan anbefales. Grunden til 4 stjerner er de små mangler.
Har nu tre gange bestilt skriveborde hos kontorzonen, og alle gange har servicen været elendig. Første gang blev de leveret noget senere end aftalt, og da vi gennemgår bordene er der 2 defekte, det kan ske. Men da jeg gør opmærksom på dette, hører jeg intet. Jeg prøver at både ringe og skrive uden held. Endelig 2 mdr senere lykkes det at få kontakt. De to andre gange jeg har bestilt, ved jeg faktisk i flere uger, ikke om bestillingen er modtaget, da jeg ikke hører noget fra kontorzonen.
Hvorfor vender jeg tilbage? Ja prisen er jo rigtig god, men næste gang vil jeg prøve at finde andre løsninger, da Kontorzonen's service kan ligge på et meget lille sted.
Jeg bestilte telefonisk selvom de har en ok hjemmeside og en medarbejder fandt 2 perfekte hæve/sænkeborde til os. Bordene var brugte men fejlfrie og så billige man skulle tro, de var faldet at en lastbil ;-) Vi gav 5500,- for 2 borde inkl. moms og levering.
Desuden følte vi os super godt behandlet af deres serviceminded medarbejder... kan klart anbefales.
Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.
Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.