Kop & Kande webshop Avaliações

15.033
O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,3

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

5 stjerner til Gerda fra kundeservice Jeg købte en vare i gave, som endte med at skulle byttes til en anden farve, der kun var tilgængelig online eller langt fra min bopæl. I den forbindelse har v... Ver mais

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Det er op ad bakke, at tilgodebevis ikke kan bruges online. Jeg læste, at man kan få beløbet udbetalt i stedet for og tænkte: “fedt!” Men man skal 1) sende tilgodebeviset fysisk med posten og... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg elsker at man kan reservere uden at skulle gennemføre køb og at man får besked meget hurtigt “varen er klar til afhentning”. Ps. Butikken på Østerbrogade er en fornøjelse at handle hos.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Hurtig levering og gode tilbud Nemt at bestille på hjemmeside og levering til butik ved små ordre eller gratis til pakkeshop ved større køb Min ordre kom sikkert frem og var godt emballeret, så in... Ver mais

Detalhes da empresa

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

(15.033)

883 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Nem bestilling og betaling

Nem bestilling og betaling. Lynhurtig levering. God oplevelse.

23 de fevereiro de 2026

Hej Allan

Det er vi glade for at høre - og tak fordi du deler oplevelsen!

Rystemaskine for os

Rystemaskine for os
Vi fik anbefalet en rystemaskine og den kom hurtig. Vi stå på den hver dag i 5 minutter og mine ømme led i foden er væk. Min mand bruger den for sine skulder men det tager lidt mere tid endnu. Han bliver ved.
Med riden kan vi sætte tid og tempo op.
17.3. Vi er på 2x10 min. Nu plus skulder- og armtraining. Vi har få’et det så meget bedre. Vi er begge 87 år ung.

Avaliação não solicitada

Hej Ilsemarie

Hvor er det dejligt at høre at sport vibrationspladen hjælper jer - tak for anmeldelsen og anbefalingen.

imødekommende

imødekommende, hurtige og det kom hurtigt frem.

Hej Anne Marie

Tak for din anmeldelse og 5 flotte stjerner!

Hurtig levering!

26 de fevereiro de 2026

Hej Marianne

Tak - vi er som regel lynhurtige og det er dejligt, at du lægger mærke til det!

God service !

Bestilte både i butikken og på nettet, Varerne kom hurtigt til og i butikken, personalet var forstående for at jeg ikke kunne hente hurtigt, grundet sygdom. Da jeg hentede varerne, gav ekspedienten sig tid til at lede efter mit medlemskab.

Hej Tove

Det lyder godt - vi er glade for, at  du har fået de varer, du har brug for.
Tak for anmeldelsen.

hurtig betjening

23 de fevereiro de 2026

Hej Bruno

Tak - vi er glade hver gang vi får en 5-stjernet anmeldelse!

Superfin service

Superfin service, dels begrundet i sneproblemer med afhentning af bestilte varer. Kan helt sikker anbefales

11 de fevereiro de 2026

Hej Birgit

Tak - det er dejligt at du fik dine varer, selv om der var udfordringer. Tak for anmeldelsen.

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

I det store hele virkede

I det store hele virkede, men havde besvær med at bestille

5 de fevereiro de 2026

Hej Eva

Tak for din anmeldelse - vi er glade for, at du fik din ordre gennemført. Du er altid velkommen til at ringe til os, hvis der er noget, der driller.

De er bare supergode

De er bare supergode at handle med. Herlig service og til tiden

19 de fevereiro de 2026

Hej Claus

Mange tak - og i lige måde. Vi synes også, du er supergod at handle med 🙂

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Enkelt bestilling og hurtig levering.

Enkelt bestilling og hurtig levering.
Kan anbefales. Er ikke sidste gang jeg handler med dem.

17 de fevereiro de 2026

Hej Allaen

Tak for din anmeldelse - vi glæder os til vi kan hjælpe dig en anden god gang!

Avaliado com 2 de um total de 5 estrelas

Haltende service til nye kunder.

Haltende service til nye kunder.

Jeg bestilte fra onlineshoppen og meldte mig derefter ind i kundeklubben for at påbegynde pointoptjening og kvitteringoversigt.

Da henvendte mig til kundeservice og spurgte om jeg kunne få mine points for købet registreret. Jeg har kvittering, ordrenummer, verificeret email og alting.
Jeg blev afvist med denne beskeden, at:

Jeg ikke har været logget ind, da jeg lagde ordren. De har ikke mulighed for at efterregistrere point, så det kan de desværre ikke hjælpe mig med.

Høflig, ja, men er det ikke lidt stivnakket?

Jeg ved godt, jeg fandt kundeklubben efter købet var foretaget, men hvis jeg returnerer alt og købe det igen, så får jeg jo pointsne. ;)
Jeg savner derfor fleksibilitet og lidt mere imødekommenhed, der sparer begge parter for undgåeligt bøvl.

Det var ellers let og overskuelig at bestille og gennemføre betaling på hjemmesiden. Super praktisk at kunne se status på produkter i div. fysiske butikker. Søgefunktionen halter en del.
Varer var sendt hurtigt og sikkert.

Jeg handler nok med Kop&Kande igen, for det er sikker handel, og det er attraktive produkter - disse aspekter får 5 stjerner.

Men jeg synes at denne kundeservice til nye kundeklubmedlemmer er unødvendigt ridig og bøvlet.
Derfor 2 stjerner denne gang, for vi skal kunne rumme hinanden bedre.

21 de fevereiro de 2026
Avaliação não solicitada

Hej

Tak for din anmeldelse. Det er korrekt, at klubmedlemmer, som får mange fordelagtige tilbud, skal være logget ind, når de gennemfører købet - ellers fanger vores system ikke, at der skal tildeles point og gemmes kvitteringer. Det kan vi desværre ikke gøre med tilbagevirkende kraft.

Vi er glade for, at du finder det let at bestille etc. - så vi håber, at du vender tilbage en anden god. Og ring endelig til os, hvis der er noget, der driller!

3 de dezembro de 2025

Hej Lone

1000 tak for 5 flotte stjerner!

Gerda

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais