Korssting.dk Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afgiver order og pengene hæves dagen efter. 5 dage senere er der stadig ingen pakke! Ved kontakt med dem, oplyser de at varen er i restordre🙄 Hvad giver dem ret til at hæve beløbet inden varen er... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jeg bestilte varer hos Korssting.dk grundet kort levering tid, under varer stod der i beskrivelse at varen ville blive afsendt i løbet af 1-3 hverdage. Har ikke fået varen efter 11 hverdage, har modta... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har tidligere handlet i nettbutikken. Da ble verdien av varen satt til under 200 kr pga tollsatsen i Norge. Denne gangen måtte jeg betale 186,- i toll på en vare til ca500,- De kaller seg en skandinav... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies
  2. Joalheria

Informação fornecida por fontes externas variadas

Korssting.dk, Marie-Louise Rosenstands internetbutik for broderivarer med broderipakninger, mønstre, garn, stof og tilbehør

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

utmärkt service, trevligt kundbemötande..........

Jag kan inte nog berömma denna trevliga och serviceinriktade personal. jag skrev till dem när det var semester och tänkte inte på det då men jag fick svar och massor med hjälp fast det var semester.
Jag vill tacka främst Marie-Louise för hennes fina och varma kundbemötande. det har inte kunnat vara bättre utan jag säger bara ett varmt tack och jag kommer att höra av mig igen.

16 de agosto de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Udsøgt service, vejledning og forsendelse

Jeg skrev til butikken i deres ferieperiode og fik svar alligevel - Grundig vejledning og flere forslag. Kunne ikke have ønsket det bedre - samtidig var leveringen i top. Mail modtaget lørdag eftermiddag om ordreafsendelse, og varen modtaget tirsdag morgen. Alt i alt en kunde-behandling helt i top! Tak for det

7 de agosto de 2012
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

vanskeligt og ikke nok vejledning

jeg har modtaget no 64-248
der mangler farveanmerkning på de forskellige mønsterdele
og vejledning hvordan man fletter hjertet, det er også svært og se når man kalkerer på stoffet, det var bedre som før i tiden hvor man fik det tegnet på stoffet

3 de agosto de 2012
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

god service men for lang ventetid

Jeg synes det var irriterende at skulle vente på leveringen, som tog meget længere tid end angivet. jeg måtte skrive til korssting for at få en forklaring. Efter min mening burde de have skrevet til mig og forklaret at der var en forsinkelse.

20 de julho de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Allt har varit perfekt.....

Jag har fått jätte mycke hjälp med att ta reda på garn jag behövde. Även det jag köpte och betalningen har varit jätte bra,med betalning har jg känt mig trygg. Så jag kommer att handla mera Clara Waever av er för det är de broderier jag tycker allara bäst om.

Med Vänliga Hälsningar Inge-Gerd Blick

19 de julho de 2012

Drømmebetjening

Jeg fik hjælp i nogle snirklede spørgsmål ang. herkomsten af nogle gamle broderier.
Fik hurtige og venlige svar på alle mails.
Modtag mine varer hurtigt og de var i den forventede gode kvalitet, så jeg er en meget glad og tilfreds kunde som bestemt vender tilbage

19 de julho de 2012

Super service

Skrev til korssting.dk efter et mønster, som jeg vidste var udgået. De fandt det og var villige til at kopierer det til mig. Jeg syntes det er super service og jeg modtog mit mønster mindre end en uge efter jeg havde bestilt det.

nem og hurtig handel

Fandt lige de mønstre jeg skulle bruge til klokkestrenge til mine drenge. Prisen var ok og jeg havde mønstrene et par dage efter bestilling. vender sikkert tilbage næste gang der skal laves noget ;)

Rask levering

Jeg er veldig fornøyd med korssting dk, dere har flotte priser og leverer raskt. På nettsidene stod det 8-10 uker leveringstid fordi varene var lagret i et annet land igjen - ble positivt overrasket da varene kom uka etter ;D

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg er fuldt ud tilfreds med Korssting.dk

Jeg har fuldkommen tillid til Korssting.dk, og synes at firmaet fungerer rigtig fint.
Da jeg er meget håndarbejdsinteresseret og hæger om de gamle dyder, er jeg rigtig glad for, at Eva Rosenstands og Clara Wæwers traditioner er videreført gennem Korssting.dk - nu i 4. generation. Tak for det.

9 de julho de 2012

Rigtig god service

Har handlet hos Korssting.dk to gange og har været ovenud tilfreds. Hurtig levering og sidste gang bestilte jeg tre broderi pakninger. Den ene var desværre udsolgt men til gengæld fik jeg, gratis, en anden lille pakning tilsendt. Det kalder jeg fantastisk service og det er ikke sidste gang jeg har handlet hos Korssting.dk. Anja Nielsen, Odense

8 de julho de 2012

Ekspertise og service

Hos Korssting dk. er man sikker på følgende:
1. man handler med en ekspert, som kender faget til mindste detalje.
2. Der ydes en meget vidtstrakt service, både via mail og tlf.
3. Varen sendes forsvarligt emballeret, og fra bestillingen ved man, hvor det længe det varer.
4. Betaling er såre enkel.
Jeg har handlet her i mange år og agter st blive ved med det!

6 de julho de 2012

Billigt og hurtigt

Det er betydeligt billigere end andre steder. Hjemmesiden er nem at finde rundt på, og de leverede hurtigere end lovet.
deres varesortiment passer godt til mit behov.

4 de julho de 2012

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais