Korssting.dk Avaliações

O TrustScore é 2 de um total de 5

2,0

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Afgiver order og pengene hæves dagen efter. 5 dage senere er der stadig ingen pakke! Ved kontakt med dem, oplyser de at varen er i restordre🙄 Hvad giver dem ret til at hæve beløbet inden varen er... Ver mais

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

jeg bestilte varer hos Korssting.dk grundet kort levering tid, under varer stod der i beskrivelse at varen ville blive afsendt i løbet af 1-3 hverdage. Har ikke fået varen efter 11 hverdage, har modta... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Har tidligere handlet i nettbutikken. Da ble verdien av varen satt til under 200 kr pga tollsatsen i Norge. Denne gangen måtte jeg betale 186,- i toll på en vare til ca500,- De kaller seg en skandinav... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jag har fått jätte mycke hjälp med att ta reda på garn jag behövde. Även det jag köpte och betalningen har varit jätte bra,med betalning har jg känt mig trygg. Så jag kommer att handla mera Clara W... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Hobbies
  2. Joalheria

Informação fornecida por fontes externas variadas

Korssting.dk, Marie-Louise Rosenstands internetbutik for broderivarer med broderipakninger, mønstre, garn, stof og tilbehør

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Sem histórico de pedidos de avaliações

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

1 avaliação nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

godt udvalg af broderier :)

det er en dejlig hjemmeside hvor man kan finde mange gode og flotte broderier, der er til alle aldersgrupper. det eneste negative er det at enkelte broderier har måske en lidt for høj pris, men som sagt så er det en dejlig hjemmeside :)

4 de julho de 2012

Forkert

Bestilt 3 broderier i aida.....men men da pakken kom.....alle 3 i bomuld

1 de julho de 2012

God service

Jeg har kun 1 ting der godt kun irriter mig I tager KUN dankort, men heldigvis kan man så bank overføre. TOP
Derfor 5 stjerner fra mig

21 de junho de 2012

Alltid vært fornøyd!

Jeg har handlet flere ganger hos Korssting, og må si at jeg blir strålende fornøyd hver gang. De har godt utvalg, og sender raskt. Servicen jeg får til Norge er utrolig bra. Anbefales absolutt!

18 de junho de 2012

spetakulært

har lige fået en pakke som efter at være bestilt på nettet, den kom næsten frem før jeg havde bestilt den så det er bare super service og der vil jeg gerne handle igen

13 de junho de 2012

Nemt og hurtigt

De har et stort og spændende udvalg, siden er nem og overskuelig og jeg havde min bestilling hurtigere end de ti dage, der stod på siden. Det eneste lille minus er, at der mangler information (størrelse og materialetype) ved nogle af broderierne, ellers har jeg ikke noget negativt at sige om siden.

11 de junho de 2012

Super let

Ingen problemer, det kom med posten cirka en uge efter bestillingen, hvilket jeg synes var super! Tak for god levering.

10 de junho de 2012
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Utmerket service og rask levering

Kort tid etter å ha sendt inn min bestilling, fikk jeg tilbakemelding om at de hadde godt tom for ett av broderiene jeg hadde bestilt. Fikk spørsmål om jeg ønsket å bestille noe annet i stedet. Veldig bra med en slik tilbakemelding! Andre stedere jeg har bestilt har jeg ikke fått vite at varen ikke finnes på lager, før jeg har mottatt resten av bestilingen i min postkasse, og dermed ikke fått mulighet til å bestille en "erstatningsvare". Super-rask levering! Etter å ha gitt tilbakemelding på om jeg ønsket en annen vare i tillegg, gikk det kun 2 daqer(!!) før broderiet var i min postkasse, til tross for at varene sendes fra Danmark!

Jeg anbefaler korssting.dk på det varmeste! Tror du skal lete lenge etter konkurrerende firmaer som slår dem på leveringstid og service. Nettsiden er enkel og oversiktelig, med et bredt vareutvalg, og det er enkelt å bestille. I tillegg har de ofte mange gode tilbud på sine nettsider =)

9 de junho de 2012

Första gången

Efter att i många är sänt efter broderier sker detta för första gången.Ingen nyckel till färgerna så jag kan inte börja på min efterlängtade Tavla.

6 de junho de 2012

Kjempe fine produkter.Rask levering

Jeg har i 2 anledinger bestilt hos korssting.no Begge gangene ble jeg kjempe fornøyd. Andre gangen hadde de ikek varen på lager, men fikk hele tiden beskjed om at de hadde bestilt, og at den var til slutt på vei. Prisene er og veldig fine :) Komme absolutt til å bruke de igjen. Har alt anbefalt de til en nabo :)

3 de junho de 2012

Esta empresa é sua?

Criar uma conta gratuita

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais