Kosibox Avaliações 490

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

A empresa respondeu

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kjempefin løsning på Påskekos! Hyggelig å kunne gjøre noe personlig for min far, fra en datter som bor i USA:-) Alltid fint box-innhold og rask og pålitelig levering! Morro å følge med på... Ver mais

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Enkelt å bestille og bra produkter. Skulle gjerne visst mer om prosessen før jeg bestilte. Fikk ikke info om at leveringen var på kvelden mellom 19-22 før siste steg. Da hadde jeg allerede lagt ned ma... Ver mais

Detalhes da empresa

1. Loja de Souvenirs
  2. Fornecedor de Brindes
  3. Delivery de Flores
  4. Loja de Cestas de Presente
  5. Serviço de encomenda de comida online

Sobre Kosibox

Escrito pela empresa

Send en gave - direkte på døren til noen du er glad i!

Litt som å sende blomster, men med veldig spennende produkter!

Vårt mål er å spre glede i hele Norge, en Kosibox av gangen. Store og små begivenheter, når du ønsker å vise andre at du tenker på dem.

Vi tilbyr et unikt gavekonsept med levering samme dag eller neste dag i de største byene. Vi leverer også til resten av landet.

Våre Kosiboxer er enkle å gi, flotte å motta og er bra for miljøet. Gavene våre er nøye sammensatt for å sende en koselig hilsen til venner, familie eller andre som fortjener en oppløftende gaveopplevelse.

Vi sikter på å skape en gaveopplevelse som føles nesten like personlig som å gi gaven ansikt til ansikt. En flott gave er noe spesielt satt sammen for mottakeren, basert på deres ønsker og personlighet.

Her finner du inspirasjon og flotte gavetips! Vi tilbyr premium gaveartikler som ikke blir liggende og støve i en skuff.

Gode gaver skal også være bra for miljøet. Vi legger stor vekt på miljøvennlige produkter og gjenvinnbar emballasje.

Gleden ved å gi er like viktig som gleden av å motta en gave.

Vi tar hånd om alt i mellom!

Informações de contato

2 estrelas
1 estrela

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig levering og overpriset varer. Betalte ekstra for ekspress men kom alikevel 5 dager for sent.

Dårlig levering. Betalte for ekspress men kom 5 dager for sent👏👏 dårlig utvalg var det også og overpriset.

17 de abril de 2026

Resposta de Kosibox

Det var leit å høre at gaven ikke ble levert som forventet. Den ble pakket og sendt samme dag, og skulle normalt ha vært fremme innen tirsdag. Her har det dessverre skjedd en forsinkelse hos posten.
Pakken ble levert én dag senere enn lovet. Ta gjerne kontakt med oss, så ordner vi med en kompensasjon.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hadde en veldig god opplevelse med…

hadde en veldig god opplevelse med Kosibox, en pålitelig online tjeneste hvor alt ble gjort som lovet og i tråd med forventningene mine. Tjenesten er enkel å bruke, og ble holdt oppdatert hele veien frem til pakken ble levert.
Produktet kom akkurat slik det så ut på nettsiden,
Anbefales på det sterkeste:)

7 de abril de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

En kjempefin løsning på Påskekos!

En kjempefin løsning på Påskekos!

Alltid fint box-innhold og rask og pålitelig levering!

Morro å følge med på kartet og fint med kommunikasjon oppdateringer:-)

25 de março de 2026

anbefaler kosibox

Jeg fikk hjelp av kosibox til å sendte en hyggelig overraskelse til noen som betyr mye for meg. Det tok noen dager til pakken kom fram til en mindre by, men den ble levert i henhold til forventningene og jeg er fornøyd.

12 de março de 2026

Fantastisk

Fantastisk! Veninna mi som fikk det etter å ha kommet hjem med det nyfødte barn ble så glad- og påpekte hvor gøy det var å få noe annent enn morgelevering haha siden hun fikk 3 alledere:D bra kvalitet, supert å kunne skreddersy design, flotte blomster, raskt- alt flott!

25 de março de 2026

Ordered from NZ online.

This was the first time using Kosibox to send an Easter package to my son. I chose to try you due to world events and the fact I live on the other side of the world ( New Zealand). Kosibox was quick and efficient getting the parcel to Northern Norway and my son was delighted with the selection

16 de março de 2026

Resposta de Kosibox

Thank you for your kind review :)

Rask og pålitelig leveranse

Pakken kom som bestilt og stod til forventningene :) Kan til fordel ha med flere mulige symboler i teksten i kortet man skriver til den som skal motta pakken. Ellers bra.

10 de março de 2026

Enkelt å gi omtanke

Det er sååå enkelt å gi noe fint til noen du tenker på igjennom Kosibox. Denne gangen var det en kompis som trengte litt støtte, og da var det supert å kunne sende en Kosibox

5 de março de 2026

Takk for hyggelig tilbakemelding :)

Saiba mais sobre outros tipos de avaliações.

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais