Kosibox Avaliações

O TrustScore é 4.5 de um total de 5

4,4

Veja o que dizem as avaliações

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

There are many nice selections for every occasion. I especially love the fact that gifts ship within the country so that I don't have international shipping costs and issues. My mama loves being able... Ver mais

Avaliado com 4 de um total de 5 estrelas

Veldig fornøyd med kamera og lyd. Skulle vert innstillinger på å ikke få melding på hver eneste lyd og bevegelse. Men at man kan sette det på maks 1 beskjed i minuttet eller noe. For jenten vår på 6 m... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke få fullrost Kosibox nok. De korrigerte det jeg hadde gjort feil i bestillingen. Bare det var fantastisk. De leverte til det tidspunkt de skulle, så jeg kan ikke få fullrost de nok. Tre... Ver mais

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Fikk veldig god hjelp da bestemoren min avviste pakken på døra, da hun trodde det var noe svindel på gang. Jeg sendte mail kl 12 på natta og fikk faktisk svar allerede da. Bestemor tok selv kontakt og... Ver mais

A empresa respondeu

5. Loja de Cestas de Presente
  6. Serviço de encomenda de comida online

Sobre Kosibox

Escrito pela empresa

Send en gave - direkte på døren til noen du er glad i!

Litt som å sende blomster, men med veldig spennende produkter!

Vårt mål er å spre glede i hele Norge, en Kosibox av gangen. Store og små begivenheter, når du ønsker å vise andre at du tenker på dem.

Vi tilbyr et unikt gavekonsept med levering samme dag eller neste dag i de største byene. Vi leverer også til resten av landet.

Våre Kosiboxer er enkle å gi, flotte å motta og er bra for miljøet. Gavene våre er nøye sammensatt for å sende en koselig hilsen til venner, familie eller andre som fortjener en oppløftende gaveopplevelse.

Vi sikter på å skape en gaveopplevelse som føles nesten like personlig som å gi gaven ansikt til ansikt. En flott gave er noe spesielt satt sammen for mottakeren, basert på deres ønsker og personlighet.

Her finner du inspirasjon og flotte gavetips! Vi tilbyr premium gaveartikler som ikke blir liggende og støve i en skuff.

Gode gaver skal også være bra for miljøet. Vi legger stor vekt på miljøvennlige produkter og gjenvinnbar emballasje.

Gleden ved å gi er like viktig som gleden av å motta en gave.

Vi tar hånd om alt i mellom!

Informações de contato

4 estrelas
3 estrelas
2 estrelas
1 estrela

Pede aos clientes que avaliem

Respondeu a 66% das avaliações negativas

Normalmente responde dentro de 24 horas

Veja como as avaliações e classificações são obtidas, pontuadas e moderadas.

Todas as avaliações

127 avaliações nos últimos 12 meses

Escreva uma avaliação

Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Fine produkter-sen levering

Fine produkter. Frist for utsending og mottagelse er misvisende. Pakken leveres en uke senere enn forespeilet.

5 de julho de 2026

Resposta da Kosibox

Vi beklager å høre at du ble skuffet over servicen. Pakken ble dessverre bestilt mens vi hadde sommerstengt, og leveringstiden ble derfor noe lengre enn normalt. Dette var opplyst på forsiden av nettsiden, men vi beklager at informasjonen ikke var tydelig nok og at dette førte til misforståelser.

Vi håper pakken ble godt mottatt likevel, og at mottakeren ble fornøyd med gaven.

Customer of Kosibox

I live in the United Kingdom and have used Kosibox several times now as part of my family live in Norway.
I give Kosibox full marks for the service they provide, and in particular, the communication they maintain during and after delivery.

27 de maio de 2026

Positivt overrasket

Fra jeg bestillte å til mottaker fikk gaven gikk det under 3 dager.
Mottaker var kjempefornøyd med innholdet i KOSI-INDULGE, var ting oppi der hun aldri hadde smakt eller hørt om før, det er gøy. Alt i alt kjempefornøyd med kosibox, ikke siste gangen jeg bestiller :)

21 de maio de 2026
Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

Jeg kan ikke få fullrost Kosibox nok

Trenger du en gave, bestilt og levert samme dag, bruk Kosibox, som også mottaker var veldig fornøyd med. Takk!

23 de abril de 2026
Avaliado com 3 de um total de 5 estrelas

Bra boks, men sen levering

Bra produkt! Flott innhold.
Det som trakk ned var nettstedets beskjed om at sendingen kunne leveres dagen etter, og på tross av ekstra betaling med ekspresslevering, fikk ikke mottaker gaven før etter 5 dager.

20 de abril de 2026

Resposta da Kosibox

Hyggelig å høre at gaveboksen falt i smak! Vi tilbyr levering samme dag eller neste dag til private adresser i Oslo med Porterbuddy (levering søndag–fredag). Du har imidlertid valgt levering med Posten, og vi har derfor levert innenfor den oppgitte leveringstiden (innen 3 virkedager).

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Opplevelsen er veldig dårlig

Opplevelsen er veldig dårlig, det ble byttet ut vare i pakken jeg betalte for. I tillegg betalte jeg 300 for hurtig levering men det tok allikevel 4 virkedager. Jeg har betalt for en vare jeg ikke fikk og det er ganske alvorlig.

16 de abril de 2026

Resposta da Kosibox

Det var leit å høre at gaveopplevelsen ikke sto til forventningene. Som vi har forklart, ble leveringen forsinket fordi mottakeren endret fra hjemlevering til hentepunkt. Bytte av vare var også oppgitt på produktsiden. Vi har forståelse for at dette kan oppleves skuffende – ta gjerne kontakt med oss, så finner vi en løsning for deg.

Avaliado com 1 de um total de 5 estrelas

Dårlig levering og overpriset varer. Betalte ekstra for ekspress men kom alikevel 5 dager for sent.

Dårlig levering. Betalte for ekspress men kom 5 dager for sent👏👏 dårlig utvalg var det også og overpriset.

17 de abril de 2026

Resposta da Kosibox

Det var leit å høre at gaven ikke ble levert som forventet. Den ble pakket og sendt samme dag, og skulle normalt ha vært fremme innen tirsdag. Her har det dessverre skjedd en forsinkelse hos posten.
Pakken ble levert én dag senere enn lovet. Ta gjerne kontakt med oss, så ordner vi med en kompensasjon.

Avaliado com 5 de um total de 5 estrelas

hadde en veldig god opplevelse med…

hadde en veldig god opplevelse med Kosibox, en pålitelig online tjeneste hvor alt ble gjort som lovet og i tråd med forventningene mine. Tjenesten er enkel å bruke, og ble holdt oppdatert hele veien frem til pakken ble levert.
Produktet kom akkurat slik det så ut på nettsiden,
Anbefales på det sterkeste:)

7 de abril de 2026

Saiba mais sobre o processamento das avaliações da Tustpilot.

Aqui estão 8 dicas para escrever ótimas avaliações.

Saiba mais